düşünüyodum bende tek degilmişim. böyle bidurumla karşı karşıyayım bende tam anlamıyla ilişki ! olmasada akıldan cıkmayan erkek modeliyle karşı karşıyayım. oda inatlıgımdan kendimle savaşıyorum resmen .
herhalde aydan falan bi etkileşim oldu bu erkeklere. hepsi bu denli aynı saçmalıkları yapamaz sanırım dimi ?
bide kızlar bu karşılaştıgınız korkak cesaretsiz erkeklerin burcu balık mıydı ? sanki burcla bi alakası varmış gibi gelmeye başladıda bana. karşılaştıgım 2 örnekten sonra merak ediyorum dogrulugunu
Bir ileri iki Geri - Kenan Doğulu Aşka Türlü Şeyler (2012) - YouTube
bu sarkıda size gelsin
Bende 3 yil sonra yazdan beri pesimden kosunca bulusiyim bari dedim hani guveneblirmiyim dedim etkilenince bu cabasina ama yok yani demekki cekiyoruz sorunlulari korkak adam kaypak adam da uzak olsun ne diyelim :)valla bende arayıp sorulacak bir durum kalmadı 2 yıl sonra ilk kez deneyim dedim oda hüsran anladımki denememek lazım bu erkeklerin hepsi aynı ya bundan sonrada kimseyle konusmam
valla bende arayıp sorulacak bir durum kalmadı 2 yıl sonra ilk kez deneyim dedim oda hüsran anladımki denememek lazım bu erkeklerin hepsi aynı ya bundan sonrada kimseyle konusmam
Bende 3 yil sonra yazdan beri pesimden kosunca bulusiyim bari dedim hani guveneblirmiyim dedim etkilenince bu cabasina ama yok yani demekki cekiyoruz sorunlulari korkak adam kaypak adam da uzak olsun ne diyelim :)
Adama bak, sanki peşinden koşuluyor imajı yaratmış. Yani bir de arayıp sorsan nasıl kalkacak bir tarafı düşünemiyorum. Bu tip erkekler çoğaldı vallahi, hevesleri iki günde geçiyor, sadece ilgi görmek istiyorlar duygular gerçek bile değil. Açıklama yapmak da anca aklına gelmiş. Yahu anlamadığım buluşunca o lafları neden ediyorsun madem. Bu kadar da olmaz ya. İnsan Şöyle bir zaman verir madem duyguların net değil, sapır sapır ilk anda o lafları et sonra yok ben sana layık değilim iyi birisin klişeleri...
Üzülme ki üzüleceğin bir şey yok. Bu tiplerin zaten bir bakarsan geçmişlerinde çok sevdikleri unutamadıkları bir kız modeli sabittir. İçtiklerinde ona ağlarlar vs, yani kendilerine birini putlaştırırlar ondan sonra gelene gidene aynı muamele. Olur mu olmaz mı diye düşünerek geçirirler başladıkları ilişkiyi de.
Başlarda bol keseden sallamak kolay, madem vazgeçecek gibisin emin değilsin ne öyle sevgili gibi davranmalar yemekler. Benim burada sinirim bozuldu ya. Bundan zevk alanlar var, yani peşinde koşulan erkek modeli olmaya çalışıyorlar. Etin budun ne arkadaş, kendini bu modlara sokmanın alemi var mı, kıvanç tatlıtuğ değilsin bir kere. iki kız peşinde koşunca bir tarafın havalanıyor. Boşta kalınca da telefon rehberinden seç buluş sonra yine hadi byby yap.
Seninkine demiyorum canım bunları genel olarak gördüğüm bir şey olduğu için söylüyorum. Seninkini tanımıyorum tabii bu yorumları yapmam yanlış olur ama onunla ilgili tek yorumum bol keseden sallayıp sonra 360 derece dönmesi. Bana göre o başta söylediği lafları söylemese ve açıklamayı da daha erken yapmış olsa sorun yok yani...
Senin ilgini çekene kadar demek ki. Baksana adam takıntı yapıp hedef belirlemiş seni. Bilgisayar oyunu gibi hedef belirle, altınları topla hedefe odaklan, sonra görev tamamlandı. Onun peşinde koşma sebebi de can sıkıntısı aslında. Macera oluyor.
Aynen hayir saat 00.00da konsmya basladk hatta yazn adalara fln gdelim dedi durduk yere bnde fena fikir degl dedm saat 2 gbi yok sen yakiskli dis gorunuse onm veren seviosn bnim o kadar iddiali oldgum soylenmz dedi. Bnde bune boyle bnden daha iyilerine layiksn klsesi gbi dedm . Kafam karisik dedi bnce tam yorumlari okuyamadm ama gezegenle alakli bsey oldu hepimzn ayni olmus . Valla burnumu yerede dusurmedm ne uzulrek grcm yilbasna dedim ama sastigimda bi gercek ¿ sende hic uzulme yeni yila girdik guzel dileklerle baslayalim bu bizm haytimz sonucta ..
ve kızlar aradı konustuk özür diledi normalde kontrollu biriyimdir fakat o gün kontrol edemedim kendimi dedi senden ayrıldıktan sonra oturdum düşündüm dedi ben seni üzerim sen iyi birisin dedi bende dedimki böyle bi acıklama yapabilirdin zor değildi dedim allah yolunu acık etsin iyi geceler dedim senin arkadaslıgını kaybetmek istemem dedi allah yolunu acık atsın deme bana dedi bende dedimki düşmanım değilsin sonucta selamımı veririm dedim korktugunu cesaret edip mesaj atamadıgını ne söyleyecegini bilemediğini söyledi beni tanımıyorsun dedi seni üzerim ben felan hala şoktayım ya neyse iyi geceler diyerek hala yazıyoru kestirip attım ve kötü oldum ya klişe erkek cümleleri klişe bahaneler üretti anlayacagınız ama en azından artık birsey beklemicem ondan ve diğer erkeklerden
Adama bak, sanki peşinden koşuluyor imajı yaratmış. Yani bir de arayıp sorsan nasıl kalkacak bir tarafı düşünemiyorum. Bu tip erkekler çoğaldı vallahi, hevesleri iki günde geçiyor, sadece ilgi görmek istiyorlar duygular gerçek bile değil. Açıklama yapmak da anca aklına gelmiş. Yahu anlamadığım buluşunca o lafları neden ediyorsun madem. Bu kadar da olmaz ya. İnsan Şöyle bir zaman verir madem duyguların net değil, sapır sapır ilk anda o lafları et sonra yok ben sana layık değilim iyi birisin klişeleri...
Üzülme ki üzüleceğin bir şey yok. Bu tiplerin zaten bir bakarsan geçmişlerinde çok sevdikleri unutamadıkları bir kız modeli sabittir. İçtiklerinde ona ağlarlar vs, yani kendilerine birini putlaştırırlar ondan sonra gelene gidene aynı muamele. Olur mu olmaz mı diye düşünerek geçirirler başladıkları ilişkiyi de.
Başlarda bol keseden sallamak kolay, madem vazgeçecek gibisin emin değilsin ne öyle sevgili gibi davranmalar yemekler. Benim burada sinirim bozuldu ya. Bundan zevk alanlar var, yani peşinde koşulan erkek modeli olmaya çalışıyorlar. Etin budun ne arkadaş, kendini bu modlara sokmanın alemi var mı, kıvanç tatlıtuğ değilsin bir kere. iki kız peşinde koşunca bir tarafın havalanıyor. Boşta kalınca da telefon rehberinden seç buluş sonra yine hadi byby yap.
Seninkine demiyorum canım bunları genel olarak gördüğüm bir şey olduğu için söylüyorum. Seninkini tanımıyorum tabii bu yorumları yapmam yanlış olur ama onunla ilgili tek yorumum bol keseden sallayıp sonra 360 derece dönmesi. Bana göre o başta söylediği lafları söylemese ve açıklamayı da daha erken yapmış olsa sorun yok yani...
Senin ilgini çekene kadar demek ki. Baksana adam takıntı yapıp hedef belirlemiş seni. Bilgisayar oyunu gibi hedef belirle, altınları topla hedefe odaklan, sonra görev tamamlandı. Onun peşinde koşma sebebi de can sıkıntısı aslında. Macera oluyor.
keske daha önce adam akıllı acıklama yapsaydı inan bu kadar kafama takmazdım ve dün geceden beri aklıma geliyor ya söylediği sözler yaptıkları bide arkadas kalalım seni kaybedemem seni kaybetmemek için söyleyemedim dedi bişey diyemedim tabii güyya arkadas kaldık o triplere girmemek için selamımı veririm tabi düşman değiliz dedim ayyy hala kötüyüm
umarım dediğin gibidir sanki direk yeni birini bulmus mutluymus hissine kapıldım
selam kızlarr ! öncelikle hepinize mutlu yıllar diliyorum2014 hepimize güzel, mutlu baslangıçlar getirsin inşAllah
dertli kıs canım aramış seninki ama aramayaymış daha iyiymiş sinir oldum o tavrına. yalnız silindiğini görünce ego yapmış dediğim gibi hala istenmeyen adam olmamak için savaşıyo resmen.
benden haber yok maalesef. bizimki iletisine iyi yıllar yazmış, rehber kabarıksa tek tek kutlamak zor gelmiş herhalde bir iletiyle aradan çıkarmak istemiş milleti.
ben de bugün sözümü tuttum ve saat 21:00 sularında engelledim bu şahsı. ama merak işte şeytan dürtüyor.tekrar kaldırıp baktım engeline, ileti değişmiş şöyle yazıyor: ''bütün rehber uçtu arkadaşlar yazarsanız eklerim tekrar''
benimle bir alakası olduğunu sanmıyorum tabi. yani bu durumda istese de bana yazamayacak artık, tekrar engelledim.
senin adına hayırlısı olur umarım o rehber olayını sanki senin için yazmıs gibime geldi.d ama hayırlısıselam kızlarr ! öncelikle hepinize mutlu yıllar diliyorum2014 hepimize güzel, mutlu baslangıçlar getirsin inşAllah
dertli kıs canım aramış seninki ama aramayaymış daha iyiymiş sinir oldum o tavrına. yalnız silindiğini görünce ego yapmış dediğim gibi hala istenmeyen adam olmamak için savaşıyo resmen.
benden haber yok maalesef. bizimki iletisine iyi yıllar yazmış, rehber kabarıksa tek tek kutlamak zor gelmiş herhalde bir iletiyle aradan çıkarmak istemiş milleti.
ben de bugün sözümü tuttum ve saat 21:00 sularında engelledim bu şahsı. ama merak işte şeytan dürtüyor.tekrar kaldırıp baktım engeline, ileti değişmiş şöyle yazıyor: ''bütün rehber uçtu arkadaşlar yazarsanız eklerim tekrar''
benimle bir alakası olduğunu sanmıyorum tabi. yani bu durumda istese de bana yazamayacak artık, tekrar engelledim.
tühhh keşke olumlu şeyler yazabilseydin. bugün benim doğum günüm bana bugünde yazmazsa artık tamamen bitecek
bari birimizin yüzü gülsün bu arada doğum günün kutlu olsun umarım hersey gönlünce olur:)
kıyamam ya canımm benim nice senelere hem yeni yılın hem doğum günün kutlu olsuntühhh keşke olumlu şeyler yazabilseydin. bugün benim doğum günüm bana bugünde yazmazsa artık tamamen bitecek
senin adına hayırlısı olur umarım o rehber olayını sanki senin için yazmıs gibime geldi.d ama hayırlısı
selam kızlarr ! öncelikle hepinize mutlu yıllar diliyorum2014 hepimize güzel, mutlu baslangıçlar getirsin inşAllah
bari birimizin yüzü gülsün bu arada doğum günün kutlu olsun umarım hersey gönlünce olur:)
teşekkür ederim ama hiçbirşey gönlümce olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?