bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

Kizlarr evet iliskilerinizi bilmiyorum ama sunu iyi biliyorum erkekler pesinden kosandan ziyade kosturana takilir. Gerci neredeyse bizde oyleyiz ama aramayin yazmayin cevrimiciyse de cevrimici erkkler hep once rahatladklarini hissederler sonrada yoklugunuzu seviyolarsa sevdilerse donerler lutfen kendinizi uzmeyin ben oyle yapiyorum. Destek olalim birbirimize!

valla bende arayıp sorulacak bir durum kalmadı 2 yıl sonra ilk kez deneyim dedim oda hüsran anladımki denememek lazım bu erkeklerin hepsi aynı ya bundan sonrada kimseyle konusmam

Benimki de balik kesin gezegenler vurdu bunlari :)) kafalarima kafalarina vururlar ins . Hayir olay anlik oldgu icin ne oluo dio insan yoksa bnde oyle sevgili olalim faln die cok dusunmuyodm yani :))

valla bende arayıp sorulacak bir durum kalmadı 2 yıl sonra ilk kez deneyim dedim oda hüsran anladımki denememek lazım bu erkeklerin hepsi aynı ya bundan sonrada kimseyle konusmam
Bende 3 yil sonra yazdan beri pesimden kosunca bulusiyim bari dedim hani guveneblirmiyim dedim etkilenince bu cabasina ama yok yani demekki cekiyoruz sorunlulari korkak adam kaypak adam da uzak olsun ne diyelim :)

kızı kendime aşık ettim geri çekileyim modlarına girmiş
sakıııın arama elbet arayacak
ama dikkat et bu adama
fazla kaptırma

sen gözün telefonda mesaj beklerken o kendi havasında
bırak zehir etme gençliğini bu gerizekalılarla

Adama bak, sanki peşinden koşuluyor imajı yaratmış. Yani bir de arayıp sorsan nasıl kalkacak bir tarafı düşünemiyorum. Bu tip erkekler çoğaldı vallahi, hevesleri iki günde geçiyor, sadece ilgi görmek istiyorlar duygular gerçek bile değil. Açıklama yapmak da anca aklına gelmiş. Yahu anlamadığım buluşunca o lafları neden ediyorsun madem. Bu kadar da olmaz ya. İnsan Şöyle bir zaman verir madem duyguların net değil, sapır sapır ilk anda o lafları et sonra yok ben sana layık değilim iyi birisin klişeleri...

Üzülme ki üzüleceğin bir şey yok. Bu tiplerin zaten bir bakarsan geçmişlerinde çok sevdikleri unutamadıkları bir kız modeli sabittir. İçtiklerinde ona ağlarlar vs, yani kendilerine birini putlaştırırlar ondan sonra gelene gidene aynı muamele. Olur mu olmaz mı diye düşünerek geçirirler başladıkları ilişkiyi de.

Başlarda bol keseden sallamak kolay, madem vazgeçecek gibisin emin değilsin ne öyle sevgili gibi davranmalar yemekler. Benim burada sinirim bozuldu ya. Bundan zevk alanlar var, yani peşinde koşulan erkek modeli olmaya çalışıyorlar. Etin budun ne arkadaş, kendini bu modlara sokmanın alemi var mı, kıvanç tatlıtuğ değilsin bir kere. iki kız peşinde koşunca bir tarafın havalanıyor. Boşta kalınca da telefon rehberinden seç buluş sonra yine hadi byby yap.

Seninkine demiyorum canım bunları genel olarak gördüğüm bir şey olduğu için söylüyorum. Seninkini tanımıyorum tabii bu yorumları yapmam yanlış olur ama onunla ilgili tek yorumum bol keseden sallayıp sonra 360 derece dönmesi. Bana göre o başta söylediği lafları söylemese ve açıklamayı da daha erken yapmış olsa sorun yok yani...

Bende 3 yil sonra yazdan beri pesimden kosunca bulusiyim bari dedim hani guveneblirmiyim dedim etkilenince bu cabasina ama yok yani demekki cekiyoruz sorunlulari korkak adam kaypak adam da uzak olsun ne diyelim :)

Senin ilgini çekene kadar demek ki. Baksana adam takıntı yapıp hedef belirlemiş seni. Bilgisayar oyunu gibi hedef belirle, altınları topla hedefe odaklan, sonra görev tamamlandı. Onun peşinde koşma sebebi de can sıkıntısı aslında. Macera oluyor.

keske daha önce adam akıllı acıklama yapsaydı inan bu kadar kafama takmazdım ve dün geceden beri aklıma geliyor ya söylediği sözler yaptıkları bide arkadas kalalım seni kaybedemem seni kaybetmemek için söyleyemedim dedi bişey diyemedim tabii güyya arkadas kaldık o triplere girmemek için selamımı veririm tabi düşman değiliz dedim ayyy hala kötüyüm

çok ama çok ilginç yaa.. iyiki bu konuyu açmışssın bende kendi kendime düşünüp durucaktım bu neden başıma geldi diye.. meger hepsinde bi arıza olmuş sanırım geçiçidir ama akılları başlarına geldiginde biz pek onlarla olamııcaz

ben konuşmadım ama son sözümü söylemiştim gayette rahatladım .. aynı cümleleri duymuşsuz dertli kız. bende 1 ay kadar önce bu ben seni üzerim 'i duymuştum.. ayy dikkat ette ben seni üzmeyim artık...

2014'le birlikte bu ugurzsuzları ugurlamış olalım takmayın çok

Bana da öyle geldi hayır bide diyişi var ben çok yakışıklı sayılmam benden hoşlanman ilginç diye sanki demişim ki hoşlnıyorum senden öyle belli de etmedim zaten öyle bi hoşlanmam da yok. :) Buluştuğumuz da da gayet mesafemi korudum amacını anliyim diye o biraz yaklaşmaya çalıştı ama engelledim iyiki engellemişim adam bir saatte 360 döndü :) benim anlamadğım bu erkeklerin derdi ne ne sanıyolar acaba kendilerini :))

Canım valla ben dedim 'ne kasıyosun arkadaştık arkadaş devam ederiz' dedim. Ki sürekli sevgilim demek istiyorum diyen insan yani ne arkadaşlığı olcak bana şu kasma lafına uyuz oldum dedi bnde gülücüğümü koydum iyi geceler dedim . Bırak üzülme hatta hiç takmıyomuş gibi yaparsan kuşku uyandırırsın geri dönmeye bile kalkar bu cinsler ! çünkü bakıcak onun yolunu gözlemiyosun hemen tekrar fethetme çabalarına giricek . Şuanda herkesin üzülme sinirlenme noktası bence bunların kendilerine olan özgüvenleri :) ne sanıyolarsa kendilerini :)

selam kızlarr ! öncelikle hepinize mutlu yıllar diliyorum 2014 hepimize güzel, mutlu baslangıçlar getirsin inşAllah

dertli kıs canım aramış seninki ama aramayaymış daha iyiymiş sinir oldum o tavrına. yalnız silindiğini görünce ego yapmış dediğim gibi hala istenmeyen adam olmamak için savaşıyo resmen.

benden haber yok maalesef. bizimki iletisine iyi yıllar yazmış, rehber kabarıksa tek tek kutlamak zor gelmiş herhalde bir iletiyle aradan çıkarmak istemiş milleti.

ben de bugün sözümü tuttum ve saat 21:00 sularında engelledim bu şahsı. ama merak işte şeytan dürtüyor. tekrar kaldırıp baktım engeline, ileti değişmiş şöyle yazıyor: ''bütün rehber uçtu arkadaşlar yazarsanız eklerim tekrar''

benimle bir alakası olduğunu sanmıyorum tabi. yani bu durumda istese de bana yazamayacak artık, tekrar engelledim.

tühhh keşke olumlu şeyler yazabilseydin. bugün benim doğum günüm bana bugünde yazmazsa artık tamamen bitecek

senin adına hayırlısı olur umarım o rehber olayını sanki senin için yazmıs gibime geldi.d ama hayırlısı

tühhh keşke olumlu şeyler yazabilseydin. bugün benim doğum günüm bana bugünde yazmazsa artık tamamen bitecek
kıyamam ya canımm benim nice senelere hem yeni yılın hem doğum günün kutlu olsun,doğum gününü bari unutmaz inşallah

senin adına hayırlısı olur umarım o rehber olayını sanki senin için yazmıs gibime geldi.d ama hayırlısı

kuzum valla gaza getirme nolur :) ben engelledikten sonra yazması bana da bi garip geldi. bilmiyorum engel durumunu çaktı mı acaba, whatsapptan pek anlamıyo gibi çünkü, bi ara silip silmediğimi anlamak için fotografım görünüyo mu demişti. adam network müh. ama whatsapp özürlü. yani henüz engellendiğini farketme aşamasında olmayabilir:)

o ileti de benim yazmam için ortaya atılmış bi yem olabilir, aynı zamanda bana neden yazmadığının açıklaması olarak da düşünmüştür belki . yazacaktım ama numaran gitti hesabı.

aman neyse ya alınmıycam üstüme

Her şeyde vardır bir hayır, dün yazsaydı hadi bir derece ama artık ne uğraşacaksın. Belki bugün yazacaktı rehber silindi. Böyleyse de vardır bir hayır demek lazım. Artık yeni denizlere yelken açma vakti

bari birimizin yüzü gülsün bu arada doğum günün kutlu olsun umarım hersey gönlünce olur:)

Canım ben iç huzuru olan birinin davranışını göremedim seninkinde. Bu durumdan rahatsız olduğu açık, açıklama yapmak onu da germiştir muhtemelen. Erkekler tercihen açıklama yapmadan görüşmeyi kesmeye çalışıyorlar. Bu durumdan rahatsız olan biri twitter'da huzurluyum mutluyum yazıyorsa bence de sen sildin diye yapıyor olabilir.
Gelip sana açıklama yaparken de klişelerden uzak dursaydı daha kabul edilir, mantıklı bir hareket olurdu. Çocuk musunuz yani iki medeni insansızınız, deneme süreci geçirirken bunca iltifatta bulunmaması gerektiğini öğrenmiştir umarım. Yani duyguları netleşmeden böyle ataklar yapmanın kendisini zor durumda bırakacağını, karşı tarafa umut vermiş olacağını fark etmişse bu da senin ona faydan, hayrın olur.

teşekkür ederim ama hiçbirşey gönlümce olmuyor maalesef

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Vardır bir hayır olmuyorsa, belki ileride daha çok problem yaşayacaktın onunla olsan. Yeni yıl hediyen budur senin de belki. Yeni bir sayfa, yeni insanlar...

kızlar hiç huzurlu değilim ya herkes naptın diye soruyor kime ne anlatcamı sasırdım arkadaslarımda saskın o günü hemen onlarla paylasmıstım bide salak gibi arkadas kalalım kaybetmek istemiyorum dedi bende kabul eder gibi bi düşimanlıgımız yok selamımı veririm dedim iyice kötü mü ettim naptım hiçbirseye konsantre olamıyorum neden böyle oldum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…