bi biskrem versem..?

o kadar hazırlanmışım, sürprizler planlamışım ama;
eşim iki arkadaşıyla geliyor eve hem maç izlemeye hem de bana haber vermeden hiç bozuntuya vermem hoşgeldiniz diyerek eve alırım onları dersem ollllmaaaaaz.....
direk olarak açtığım kapıyı yüzüne çarpıveririm ve gönlümü alıncaya kaç maçı kaçırmak zorunda olduğunu sayamayacağım:jeyyar:

Heheh bi ben mi beğeniyorum bu reklamı acaba =) Çok gülüyorum, çeyyrek final gününü nası da hissederek söylüyor adamceğiz =)

Ben olsam bozulurdum tabi ama Allah cezanızı vermesin geçin içeri derdim. Ben de futbol fanatiği biri olduğum için maçı izlerdim, sonra maç bitip herkes dağıldıktan sonra dırdırımla beynini yeterince yiyip pes ettirene kadar konuşur, beni tatmin eden bi özür duyduktan sonra da konuyu kapatırdım. Tabi ilerleyen zamanlarda her fırsatta yüzüne vurmayı da ihmal etmezdim sanırım =) Ama öyle kahrolmazdım herhalde yaa... Unutulur giderdi sanıyorum

özel gün olmasını bırakın yanında arkadaşlarıyla habersiz gelmesi sinirlenmem için büyük bi sebep bence
çok kızarımmm

3 yıllık evliyim bu güne kadar hiç bir özel günü kutlamamıştır eşim.Ben ısrarla ona sürprizler hazırlarım.Onda tık yoktur.Çok gücüme gidiyor ama,insanlar değişmiyor malesef.Sevdiğin insanın bazı yönlerini görmezden geliyorsun.

aşk onu olduğu gibi kabullenip sevmeye devam etmek değilmidir zaten:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…