- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
kalıcı. hepten. zor .hic bir iş yapmaz. huzurumuz zerre kalmaz. bana dügün nisan hç bir destegi olmamış bikere kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormamış biri.Kayınvalideniz zor biri mi?
Ayrıca yani gelirse de ne kadar süre kalır ?
konuştum aslında.şuan yapılabilecek bi çok çözüm var bana bunu kabul ettirmeye asla çalısma dedim. ama o bana ılımlı fakat net olmayan cümlelerle cevap veriyo. çok uzatıyosun akışına bırak diyo.Kalıcı olması bilemedim. Çok zor bir durum.
Elbet kızları da gelir gider. E tabi diğer aile bireyleri de..
İşler diğer taraftan bu sonuca varmadan,
Kesin bir dille konuşmak mantıklı geldi.
tamam ben zaten direk gelcek kalcak demiyorum kardeslerimden adım gelmezse alırım diyo.ne zaman adım geldi ki onlardan şimdi gelsin. ben ortaligı karıstırıp cekilcem en sonKalıcı olması bilemedim. Çok zor bir durum.
Elbet kızları da gelir gider. E tabi diğer aile bireyleri de..
İşler diğer taraftan bu sonuca varmadan,
Kesin bir dille konuşmak mantıklı geldi.
annesinin ıstegi olsa ne olur. benim evim amaE zaten akışına bırak derken.
Annem ne isteyecek bakalım. Der gibi geldi bana.
Bilemedim.
Sizin eşiniz daha iyi bilirsiniz tabi.
Sizin büyük tepki göstermeniz eşinizle büyük sorunlara yol açar mı?tamam ben zaten direk gelcek kalcak demiyorum kardeslerimden adım gelmezse alırım diyo.ne zaman adım geldi ki onlardan şimdi gelsin. ben ortaligı karıstırıp cekilcem en son
gene alttan alır .Sizin büyük tepki göstermeniz eşinizle büyük sorunlara yol açar mı?
Yoksa isteğinize saygı duyar mı?
Buda önemli
Benimde bugün arkadaşım annesinin evine döndü.annesinin ıstegi olsa ne olur. benim evim ama
kendi evinden mi kovdular .yuhBenimde bugün arkadaşım annesinin evine döndü.
Kayınvalide ha gitti ha gidecek derken,
Kızı yolladı. Burası benim evim diye.
Şaşırıyorum bazen ne insanlar var.
(Arkadaşımın 23 günlük bebeği var)
Alttan alacaksa tabiki duruşunuzu her şekilde belirtmekte yarar var.gene alttan alır .
Tam olarak git demese de,o kıvama getirdi zaten.kendi evinden mi kovdular .yuh
ben nasıl bu konuyu tekrar açayım ona. artık tahammülüm kalmadı.Alttan alacaksa tabiki duruşunuzu her şekilde belirtmekte yarar var.
cünkü kocam kahraman olmak pohpohlanmak istiyor. oo ben kurtardım yapacakKayınpeder hayatta madem kaldıgı yerden ev tutsun götürsün karısını,
Niye kimsesi yok gibi size kalıyor anlamadım,
Kaynın yada çalıştıgı yere yakın ev tutsun,
Yada görümce atandıgı yere götürsün,
Tek çare sizmisiniz ?
İstemiyorsunuz. Gelecek olması size zarar vereceğini düşünüyorsanız.ben nasıl bu konuyu tekrar açayım ona. artık tahammülüm kalmadı.
net ol bagır çagr diyende var.sessiz kal sen diycegni dedin diyen de.
gene konuyu açip pat pat söylemem gerekiyo sanırimİstemiyorsunuz. Gelecek olması size zarar vereceğini düşünüyorsanız.
Bastıra bastıra konuşmakta fayda var.
İş işten geçtikten sonra söylenen sözlerin ağırlığının bir anlamı olduğunu görmedim.
Bu sıralar izlenimim bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?