- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Sizden başka bir sürü alternatif olduğunu da dahil ederek.gene konuyu açip pat pat söylemem gerekiyo sanırim
Böylede kendi huzuru kaçacakcünkü kocam kahraman olmak pohpohlanmak istiyor. oo ben kurtardım yapacak
Kız bunları hep söyledim. nefret geldi.basip gidicemSizden başka bir sürü alternatif olduğunu da dahil ederek.
Böylede kendi huzuru kaçacak
Hayırlısı,çok bunaldım.duvar gibi bi koca.sorumsuzluk abidesi bi aile
eşimi darlayip üstüne mi gideyimHayırlısı,
Karşılıklı konuşulup halledilir şeyler inşallah
Darlamayında,eşimi darlayip üstüne mi gideyim
iki medeni insan gbi konusamıyoruz biz.
onun yaşi kücük 11 yasında. o da gelip bizle kalacak. ve maddi olarak kayınbabam zerre destek olmazDarlamayında,
Konusu geçince,
Alternatif Fikir sunabilirsiniz,
Diger bekar görümce nerde ?
hani kayınpederim calisıyo ama kendine.bekar hayati yaşıyo bildgın.daha bunun icin toplanip konusmuyolar herkes kendini düsünüyoDarlamayında,
Konusu geçince,
Alternatif Fikir sunabilirsiniz,
Diger bekar görümce nerde ?
Kv senin eve gelirse ev artık senin evin değilde buyuk evi olacak...Kızlar bilenler bilir bi önceki konumda anlatmıştım kaynanamın benim yanıma taşınma mevzusu vardı. kayınpederim yaşıyo farklı bi ilde çalışıyo .dükkan gibi bi yerde kalıyo.kayınbiraderim var bekar ve iki bekar görümcem var.kayınbiraderim de çalıstıgı yerde kalıyo.görümcem kpss calışıyo ve yúksek ihtimal de atanır.gündem kaynanamın görümcem atanınca yalnz kalması köyde. nolcak dedim eşime.tutarz bi dublex ev dedi.bu maddi manevi mümkün degil yalnız. ben konustum sakince olmayacagnı anlattım. eşim hep sessiz kalıyo. tamam senin dedgin olsun dedi kapattık konuyu. ama beni bu cevap tatmin etmiyo. o gene kahramanlık yapacak bna sormadan annesini getirecek diye düsünüyorum. napayım şimdi durduk yere konuyu tekrar mı acayım? cünkü eşim uzatıyosun kafasında. kaynanam gelirse gderim ben o evden .
kayınpeder emekli olmadan gelirKv senin eve gelirse ev artık senin evin değilde buyuk evi olacak...
Kv denden sonra kayinlarin, görümcen arada bir gelir ziyarete...
Kp işten emekli olunca temelli gelir...
Daha da zoru kv ve kp ni ziyaret etmek isteyen herkes size gelir, kv kendi evi gibi akraba eş dost davet eder....
Bayramlar curcuna geçer...
önerilenleri yaptım aslında.. ama diyorum ya karşimda bi duvar var.eşim dedigin gibi pek etrafı dinlemeyip kafasındakini yapan bi adam .zor cidden. ben kötü gelin olmaya simdiden razıyım. normal konuştum olmadi. sinirli bagırarak konuşsam eşim gene aynı olacak. insan deliriyorsert çıkışmanda önerilse tatlı dille halletmende önerilse önerileri kabul edememişsin. anladığım kadarıyla eşin biraz vurdumduymaz biri ve kimseye taviz vermeden, isteğinin yerine gelmesi için kartlarını iyi oynayan biri. kayınvalidenle aynı evde yaşayamayacağını, huzursuz olacağınızı vb. yaşanacak şeyleri eşinin anlamasını sağlama evresinden çoktan çıkmış bu olay. sonuçları bizzat şimdiden yaşatsan daha iyi olur gibime geldi. örneğin kendini haksız çıkarmadan eşinin bu isteğinden vazgeçmesini ve başka çareler aramasını tetikleyecek sonuçları direkt kendin yaşatırsan belki bu durum işine gelmez daha şimdiden tadı kaçarsa bakarsın ciddiye alır ve gelecek senaryosunu kurdukça ileride yaşanacak şeylerin kendi rahatını etkilememesi adına bu kararından soğuyabilir. sende kartlarını iyi oynamalısın. kimseyi kırmadan, kendini haksız çıkarmadan vs... yapmalısın. bu işin içindende tertemiz sıyrılmak çok zor allah yardımcın olsun.
önerilenleri yaptım aslında.. ama diyorum ya karşimda bi duvar var.eşim dedigin gibi pek etrafı dinlemeyip kafasındakini yapan bi adam .zor cidden. ben kötü gelin olmaya simdiden razıyım. normal konuştum olmadi. sinirli bagırarak konuşsam eşim gene aynı olacak. insan deliriyor
ne güzel konuşmuşsun Allah razı olsun. benim kendimi geri cekme fikri onu etkileyecektir ya insallahyani kısacası bu iş hallolsunda bende sonuçlarına razıyım diyorsunuz. kafasına estiği gibi davranan insanlarla baş etmenin fazla bir yolu yok. bağırın çağırın dil dökün tatlı konuşun iyi davranın istediğinizi yapın takmayacağı varsa takmaz. ama eğer sizi seviyorsa ve sizinle mutluysa, sonuçlarının ağır olduğunu gördükçe belli bir noktadan sonra takmak zorunda kalacaktır. eğer siz mutsuzsanız, mutlu etmeyin verdiğiniz sevgiyi, fedakarlıkları vb. onun için olan her şeyi bir süre dondurun, beklemeye alın kendinizi. elindeki her şeyin bir anda yok olduğunu sanacak ve o da mutsuz olacak, mutsuz olunca birlikte gerileceksiniz. büyük ihtimalle bu duruma alışamayacak ve bu sefer sıkıntınızı o size sorar. Anlatın stres olduğunuzu, kv’nizle yaşayamayacağınızı, onun bu eve gelme düşüncesi bile benim ruh halimi böyle etkiliyorsa, geldiğinde bana nasıl yansır ve sana nasıl yansıtırım bilemiyorum şeklinde açıklamalar yapın. Baktınızki ciddiye almıyor sabredin pes etmeyin. Aynı çizgide devam edin o pes edene kadar. Bu sefer o orta yolu bulmaya çalışacaktır diye umuyorum.
Kızı nereye atanırsa onun peşine gitsin veya kocasının yanına. Gidecek o kadar yer varken size gelmeyi planlamaları çok anlamsizKızlar bilenler bilir bi önceki konumda anlatmıştım kaynanamın benim yanıma taşınma mevzusu vardı. kayınpederim yaşıyo farklı bi ilde çalışıyo .dükkan gibi bi yerde kalıyo.kayınbiraderim var bekar ve iki bekar görümcem var.kayınbiraderim de çalıstıgı yerde kalıyo.görümcem kpss calışıyo ve yúksek ihtimal de atanır.gündem kaynanamın görümcem atanınca yalnz kalması köyde. nolcak dedim eşime.tutarz bi dublex ev dedi.bu maddi manevi mümkün degil yalnız. ben konustum sakince olmayacagnı anlattım. eşim hep sessiz kalıyo. tamam senin dedgin olsun dedi kapattık konuyu. ama beni bu cevap tatmin etmiyo. o gene kahramanlık yapacak bna sormadan annesini getirecek diye düsünüyorum. napayım şimdi durduk yere konuyu tekrar mı acayım? cünkü eşim uzatıyosun kafasında. kaynanam gelirse gderim ben o evden .
y
konuştum aslında.şuan yapılabilecek bi çok çözüm var bana bunu kabul ettirmeye asla çalısma dedim. ama o bana ılımlı fakat net olmayan cümlelerle cevap veriyo. çok uzatıyosun akışına bırak diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?