Bi cinnet anı mı çözer herşeyi?

Kv senin eve gelirse ev artık senin evin değilde buyuk evi olacak...

Kv denden sonra kayinlarin, görümcen arada bir gelir ziyarete...

Kp işten emekli olunca temelli gelir...

Daha da zoru kv ve kp ni ziyaret etmek isteyen herkes size gelir, kv kendi evi gibi akraba eş dost davet eder....

Bayramlar curcuna geçer...

kayınpeder emekli olmadan gelir

Şimdi kafanıza takmayın...

Bu konu her açıldığında fikrinizi keskin ve net bir şekilde söyleyin...

Hatta bu ihtimalin arttığı son zamanlarda "bırakır giderim" diyin...

Eğer eşiniz getirmeye giderse, onlar gelmeden evi terk edin...

sert çıkışmanda önerilse tatlı dille halletmende önerilse önerileri kabul edememişsin. anladığım kadarıyla eşin biraz vurdumduymaz biri ve kimseye taviz vermeden, isteğinin yerine gelmesi için kartlarını iyi oynayan biri. kayınvalidenle aynı evde yaşayamayacağını, huzursuz olacağınızı vb. yaşanacak şeyleri eşinin anlamasını sağlama evresinden çoktan çıkmış bu olay. sonuçları bizzat şimdiden yaşatsan daha iyi olur gibime geldi. örneğin kendini haksız çıkarmadan eşinin bu isteğinden vazgeçmesini ve başka çareler aramasını tetikleyecek sonuçları direkt kendin yaşatırsan belki bu durum işine gelmez daha şimdiden tadı kaçarsa bakarsın ciddiye alır ve gelecek senaryosunu kurdukça ileride yaşanacak şeylerin kendi rahatını etkilememesi adına bu kararından soğuyabilir. sende kartlarını iyi oynamalısın. kimseyi kırmadan, kendini haksız çıkarmadan vs... yapmalısın. bu işin içindende tertemiz sıyrılmak çok zor allah yardımcın olsun.

5 ay oldu doğum yapalı, eşim annesi ile konuşurken kv min bize ziyarete gelmek istediğini duydum(kv ile görüşmüyoruz)...

Kıyametler kopardım, "ben bu bebeği annenin suratını görmek için doğurmadım, eğer gelirse bebeği de bırakır giderim" dedim...sonuç gelemediler....o kadar kolay değil yani senin tavrına bakar....

Çocuğunuz varsa, çocuğuda bırakıp gitmekle tehdit edin, o zaman hiç birşey yapamaz esiniz...

Sen net ol annesi gelince senin gideceğinden emin olsun ve ona göre adım atar zaten senin gideceğini bilerek getirirse hiç durma o senden geçmiş demek ki derim. Benim kaynanam alt katimda yaşıyor 2 aydır görüşmüyorum çok şükür görmüyorum da eşim bana öyle bişey dese çeker giderim hasta olsa bir bardak su vermem dedim

önerilenleri yaptım aslında.. ama diyorum ya karşimda bi duvar var.eşim dedigin gibi pek etrafı dinlemeyip kafasındakini yapan bi adam .zor cidden. ben kötü gelin olmaya simdiden razıyım. normal konuştum olmadi. sinirli bagırarak konuşsam eşim gene aynı olacak. insan deliriyor

yani kısacası bu iş hallolsunda bende sonuçlarına razıyım diyorsunuz. kafasına estiği gibi davranan insanlarla baş etmenin fazla bir yolu yok. bağırın çağırın dil dökün tatlı konuşun iyi davranın istediğinizi yapın takmayacağı varsa takmaz. ama eğer sizi seviyorsa ve sizinle mutluysa, sonuçlarının ağır olduğunu gördükçe belli bir noktadan sonra takmak zorunda kalacaktır. eğer siz mutsuzsanız, mutlu etmeyin verdiğiniz sevgiyi, fedakarlıkları vb. onun için olan her şeyi bir süre dondurun, beklemeye alın kendinizi. elindeki her şeyin bir anda yok olduğunu sanacak ve o da mutsuz olacak, mutsuz olunca birlikte gerileceksiniz. büyük ihtimalle bu duruma alışamayacak ve bu sefer sıkıntınızı o size sorar. Anlatın stres olduğunuzu, kv’nizle yaşayamayacağınızı, onun bu eve gelme düşüncesi bile benim ruh halimi böyle etkiliyorsa, geldiğinde bana nasıl yansır ve sana nasıl yansıtırım bilemiyorum şeklinde açıklamalar yapın. Baktınızki ciddiye almıyor sabredin pes etmeyin. Aynı çizgide devam edin o pes edene kadar. Bu sefer o orta yolu bulmaya çalışacaktır diye umuyorum.

ne güzel konuşmuşsun Allah razı olsun. benim kendimi geri cekme fikri onu etkileyecektir ya insallah

Kızı nereye atanırsa onun peşine gitsin veya kocasının yanına. Gidecek o kadar yer varken size gelmeyi planlamaları çok anlamsiz

Uzatmıyorum, uyarıyorum şimdiden. Kabul etmiyorum. Ana oğul oturursun o zaman diyin. O yüzden huzur kaçıracak hareketlerde bulunmadan önce iyice düşün ölç tart diye söylüyorum şimdiden diyin. İster dinle ister dinleme sen bilirsin diyin.

Bu arada siz de hazırlığınızı yapın ufaktan. Geldiği gün gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…