Bi cinnet anı mı çözer herşeyi?

yok ya degil.47 yasında sapasaglam kadın
Hasta olur muhtac olur anlarımda gencecik kadın kocası düşünmüyo kendisini bekar cocukları düşünmüyo size mi kaldı
Benim burdan gözüm döndü :)
Cinnete bakar sinir krizine bakar ne yapın ne edin gözünü korkutun eşinizin cesaret edemesin

ami
amin ya.bide tuhaf olan ne biliyo musun dün eşim kardesleriyle biraradaydı konuyu açtı herkes sessiz kaldı bi secenek bile sunan insan yok.eşim de gelirken arabadj diyor niye bisey demiyolar anlamıyorum diye. sen de böylesin işte dedim.

kocam simdi tamam diyo bana. biyandanda babasına falan da demiş hani nolcak diye. burdan cıkarmaları lazm istemedgmi

kocam simdi tamam diyo bana. biyandanda babasına falan da demiş hani nolcak diye. burdan cıkarmaları lazm istemedgmi
Acık acık konus madem annene bu kadar düşkünsün annen bu eve geldigi gün bende kendi anneme giderim
Herkes kendi annesiyle yasar artık
Gibi net tavrını koy
47yas ne yahu

yok ya degil.47 yasında sapasaglam kadın
Benle aynı yaşlarda, evde yalnız kalabilir, sağlık sorunu da yoksa her işini kendi yapabilir, kızım bana anne gel bizle yaşa dese, çocuğum elden ayaktan düşmedim henüz, çok şükür işimi gücümü yapabiliyorum der kabul etmezdim, hayır birde ne kadar evladının evi dahi olsa nasıl rahat ediyorlar, beni pamuklara sarıp saraylarda ağırlasalar illa kendi evimi düzenimi arıyorum, çok hasta olurum, bakıma ihtiyacım olur o başka, ki onda bile yük oluyorum diye gözümün yaşı dinmezdi sanırım

ah
ah mune abla.benim en büyük şanssızlgm heralde bu eşimin ve ailesinin sessiz sakin iş yürütmesi bencilligi. ben atandgm icin şuan yasadigm ildeyiz. eşim benim düzenime geldi esya bile aldrmadım öyle . hep alttan aldım hep olur dedim. simdi haliyle cepte görülüyorum. ben direticem. ama beni dinlemexip gelirlerse ben bu evden giderim

Armut dibine düşermiş. Ya babalari sinsi ya anneleri. Birtanesine çekmişler hepsi işte. Sanki ailenin tek cocugu senin esin.

Yaptıkları ayıp ama, altını çizerek söylüyorum kayınvaliden gerçekten çok hasta olsa, eşi olmasa, evi barkı geçinecek parası olmasa sokağa mı atacaksınız derim lakin kadının evi var, eşi var, yaşı da kendini çekip çevirebileceği bir yaş, ki bizim bir komşu teyzemiz vardı, evinde yalnız yaşıyordu, kadın 90 yaşına yakındı o zamanlar ama yemin ediyorum evini bir görseniz bal dök yala, kar kış kıyamet dinlemez camları pırıl pırıl yapar, o zamanlar halı yıkama şirketleri yok, bir halı yıkar, benim diyen insan onun kadar temiz yıkayamaz, kızları kendi evlerine götürmek için almaya gelse sopayla kovalar ben elden ayaktan düşmedim, yürüyün gidin evinize diye, benim rahmetli anneanneciğim keza öyle, gözleri doğru dürüst görmezdi, karşısındakini sesten tanırdı ama el yordamıyla evde her işini kendi yapardı, evinden asla ayrılmak istemedi, düşünün ki ben bakmak istedim yanıma alayım dedim onu bile teklif etmeye korktum kızıyordu çünkü.

Size muhtaç olsa hak vereceğim ama muhtaç değil, 47 yaş yaş değil, 46 yaşındayım valla bakılmaya ihtiyacım varmış muamelesi yapılsa kovalarım ben o evladı.

Kv 47 yas ise sizin ve eşinizin yası kaç ki. Erken evlenmiş demek kv. Bu yasta da gelinin yanına gidilmez. Bu erkekler annelerini 80 yasında sanıyor. Eşim de öyle keza.kv 62 yasında. Hep yasli muamelesi yapar. Kız anneleri öyle degil ama

24 yaşlarındayiz. daha 10 yasında ufak görümcem var. onların gelmesi demek evlilgmin bitmesi demek . cok kafaya takıyorum çarpıntı tutyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…