- Konu Sahibi cheryblossommm
-
İyi de belki görümce gittiği yerde annesi de olsun isteyecek.Kız bunları hep söyledim. nefret geldi.basip gidicem
kalıcı. hepten. zor .hic bir iş yapmaz. huzurumuz zerre kalmaz. bana dügün nisan hç bir destegi olmamış bikere kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormamış biri.
Ne iş yapsın ki? Siz hiç arayıp sordunuz mu onun bir şeye ihtiyacı var mı? Kadın ne yapabilir nişanınıza düğününüze? Çalışıyor mu?
Sonuç itibariyle bir çocuğu istemezse diğeri isteyecek. Kadın ortada mı kalsın?
Sorular sorular.
Akışına bırakırsan akışı buydu deyip getiverir annesini eve.y
konuştum aslında.şuan yapılabilecek bi çok çözüm var bana bunu kabul ettirmeye asla çalısma dedim. ama o bana ılımlı fakat net olmayan cümlelerle cevap veriyo. çok uzatıyosun akışına bırak diyo.
Annesi o durumda olsaydi bekar çocukları ile birlikte kalırdı, yada gider kocasi ile kalırdı....Anneniz aynj durumda olsaydi??? Dişlamayin anneniz gibi daveaninnnn
Çocuk var mı, bakarsa işinize yarar.Kızlar bilenler bilir bi önceki konumda anlatmıştım kaynanamın benim yanıma taşınma mevzusu vardı. kayınpederim yaşıyo farklı bi ilde çalışıyo .dükkan gibi bi yerde kalıyo.kayınbiraderim var bekar ve iki bekar görümcem var.kayınbiraderim de çalıstıgı yerde kalıyo.görümcem kpss calışıyo ve yúksek ihtimal de atanır.gündem kaynanamın görümcem atanınca yalnz kalması köyde. nolcak dedim eşime.tutarz bi dublex ev dedi.bu maddi manevi mümkün degil yalnız. ben konustum sakince olmayacagnı anlattım. eşim hep sessiz kalıyo. tamam senin dedgin olsun dedi kapattık konuyu. ama beni bu cevap tatmin etmiyo. o gene kahramanlık yapacak bna sormadan annesini getirecek diye düsünüyorum. napayım şimdi durduk yere konuyu tekrar mı acayım? cünkü eşim uzatıyosun kafasında. kaynanam gelirse gderim ben o evden .
aptım ben yapacagmı.2 senedir maaşımin yarısını gônderiyorum ararm sorarım zaten.Ne iş yapsın ki? Siz hiç arayıp sordunuz mu onun bir şeye ihtiyacı var mı? Kadın ne yapabilir nişanınıza düğününüze? Çalışıyor mu?
Sonuç itibariyle bir çocuğu istemezse diğeri isteyecek. Kadın ortada mı kalsın?
Sorular sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?