Bi cinnet anı mı çözer herşeyi?

Kaynanan yanina tasindiginda hergun cinnet gecireceksin zaten . Bence o gelmeden buyuk bir cinnet gecirip kurtul isin icinden yoksa ne huzur kalir ne bisey. Benim koca kisisi de zamaninda hele dur bakariz hele dur belli olmaz hele dur daha ortada bisey yok diye diye benden gizli gitti annesine bi ust siteden ev tuttu. O geldiginden beri evimde ne huzur kaldi ne mutluluk. Kabus gibi çöktü evliligimizin uzerine zaten ondan sonra da daha toparlayamadik. Ne kadar uzak o kadar iyi. Kocanin konusmalarina aldanma net konuşmayan adamin kafasinda her zaman baska planlar vardir tecrubelerimden soyluyorum.

sizde bagırmayın sessiz de kalmayın bu ev bizim evimiz, ben evimd eklaıcı misafir istemiyorum. zaten anneni düşünmesi gereken kişi sen değilsin baban , beni ailenle muhattap edip kötü gelin ilna ettirme ben kv ile aynı evde yaşamak için evlenmedim seninle, annen gelirse huzurumuz kalmaz ben giderim yada sen anneni alır yeni bir eve taşınırsın annenle mutlu mesut yaşarsın deyin bu kadar net olun.. getiremez eve..

Allah allah kadına bak gidecek o kadar yeri var gelmesi gereken en son yete geliyor ne isi var sizin evinizde? Kocasının yanına gitsin kiziyla atandığı yere gitsin evli cocugunun evinde ne yapacak. Bi de yanında kucuk gorumcr gelecek oldu canım baska? Valla cinnet mi gecirirsiniz naparsiniz bilmem de engel olun bu ise

kalıcı. hepten. zor .hic bir iş yapmaz. huzurumuz zerre kalmaz. bana dügün nisan hç bir destegi olmamış bikere kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormamış biri.

Ne iş yapsın ki? Siz hiç arayıp sordunuz mu onun bir şeye ihtiyacı var mı? Kadın ne yapabilir nişanınıza düğününüze? Çalışıyor mu?

Sonuç itibariyle bir çocuğu istemezse diğeri isteyecek. Kadın ortada mı kalsın?

Sorular sorular.

Kocaniz annesini getirecek belli. Malesef korkmakta haklisiniz
Sanki bu konuyu 1 kere acmistiniz, konunuzu okuyunca eski konu zann ettim.
Benim kv evden gittikden sonra kocamla acik konustum. Eger annen bu eve ayak basarsa ben giderim dedim. Kocam anneme gelme diyemem dedi ama galiba demis. Cunki kv bir kere bile gelmedi bizim eve. Aslinda kocam kabul etmezdi ama annesinin bize yapmadigi kotuluk kalmadigi icin kocam bana karsi cikamiyor.
Ne diyeceyimi bilemedim malesef. O kadar zor bir konu ki. Belki sert konusmakla korkuta bilirsiniz ...

Sakın kabul edeyim deme baştan tavrını kesin koy. Geçici süre olsa neyse ama kalıcı çok zor. Kızlarıyla beraber gitsin o da hep gelinden bekleniyor böyle şeyler ya .

Ne iş yapabilir?
Mesela kalıcı yerleşecekse eğer konu sahibinin evine o zaman yemek, temizlik yapabilir.
Kadın ortada kalmamış ki..
Evden mi atmışlar?
Kirayı mı ödeyememiş?
Kocası mı ölmüs?

Konu sahibinin evine yerleşmesi için hiçbir asgari koşul oluşmamış. Tamamen keyfi. Tek kalamiyorsa kocası düşünmeli. El kızı neden baksın iki bekar çocuğu varken

Sapasağlam kadın bekar kızı var kocası bile var cidden acayip .. kaynana kendini acındirmayi iyi biliyor anlaşılan .. sizi sevmez ama sizin totonuzun dibine gelir öyle de cins bu tür Kaynanalar niye çünkü kaostan besleniyorlar..
Yapın cirkefligi gitsin Ne o öyle sahipsiz gibi yapıyor bu kadın kendini

Akışına bırakırsan akışı buydu deyip getiverir annesini eve.

Anneniz aynj durumda olsaydi??? Dişlamayin anneniz gibi daveaninnnn
Annesi o durumda olsaydi bekar çocukları ile birlikte kalırdı, yada gider kocasi ile kalırdı....

Kadin ortada kalmışta atmış değillerki....ornek verirken mantıklı olalım...

Ee yalnız kalmayacak ki zaten bekar bir görümceniz daha var zaten yaşasın onla köyde
Ki görümceniz kpps den atanınca onla atandığı yere de gidebilir bence bunu sürün öne

Çocuk var mı, bakarsa işinize yarar.

y
aptım ben yapacagmı.2 senedir maaşımin yarısını gônderiyorum ararm sorarım zaten.
ama düsün calşıyorum cocugum oldu, o ona bakmaz ben işteyken. umuru olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…