Bi cinnet anı mı çözer herşeyi?

Her ne kadar bunu söyleyecek son insan olsam da vallahi bu durumda bu bile mübah gibi gelir. Görümcen atanacaksa ev tutacak büyük ihtimalle, yalnız kalacak. Kadın olarak gerçekten söylemeye utanıyorum ama huzurun bozulacaksa feminizm de kurban edilebilir.

Şimdiden koy tavrını bir cinnet için kayinvalidenin gelmesini bekleme. Tavrını baştan öyle bir çiz ki napayim son çarem bu diye gelmesin esin. Küslükse küslük tavırda tavir. O gelirse ben giderim de ama sadece deme aklına kazı eşinin. O kadar muhtaçsa atanan kızının yanına gitsin. Bekar oğlu kalsın. Yoksa taviz tavizi getirir.

ben nasıl bu konuyu tekrar açayım ona. artık tahammülüm kalmadı.
net ol bagır çagr diyende var.sessiz kal sen diycegni dedin diyen de.

Biraz erken evhamlanıyorsunuz bence

Daha görümce sınavı kazanmamış. Sınav öncesi bir aksilik çıksa, sınava giremese boşu boşuna üzüldüğünüzle kalacaksınız.

Sınavı kazanamayabilir.
Kayınvalideniz kızıyla gitmek isteyebilir.

Durduk yerde konu açmanıza gerek yok bence. Ama bir şekilde konusu açılırsa “yatalak olursa bakarım, onun dışında aynı evde yaşamam” mesajını SAKİNCE iletirseniz yeterli olur diye düşünüyorum.

eşimi bugün görümcemle konuşurken duydum. annem ne olcak diye sordu. kaynanama da istanbula gel ailenin başında dur falan dedi

Ee gorumce neden ataninca yanina goturmuyor ki.
Ben gidince annem evde yalniz kalicaksa annemi de yanimda gotururdum şahsen.

kalıcı. hepten. zor .hic bir iş yapmaz. huzurumuz zerre kalmaz. bana dügün nisan hç bir destegi olmamış bikere kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormamış biri.

Aynı durumdayız
Benim kaynanam da nişan düğün hiçbir şeyde destek olmadı, üstüne bir de bize gelen altınları bize sormadan aldı sakladı resmen üstüne yattı
Üç yıldır bir şeye ihtiyacınız var mı demedi

Kp yok vefat etmiş 16 yıl önce
Bu yıl kv küçük oğlu üniversiteyi kazanınca tek kaldı
Şimdi kv kapağı bir yere atma derdinde
Ya bana gelecek ya eltime gidecek
Ama o kadar bencil bir kadın ki asla gelmesini istemiyorum
Eşime de söyledim
Gelip bir hafta kalıp gidecekse gelsin buyursun annendir ama temelli kimseyi istemiyorum.
Ortada bir muhtaclik düşkünlük durumu olur anlarım da kv daha 50 yaşında tembelin teki
Çok şükür sağlıklı, evinin etrafı market dolu fırın dolu
Her işini halledebilir -cani isterse-
Ama derdi kış geldi evinde doğalgaz yakmak istemiyor ve kendini yalnız kalan mağdur kadın durumunda göstermeye çalışıyor
Düşündükçe çıldırıyorum

cünkü kocam kahraman olmak pohpohlanmak istiyor. oo ben kurtardım yapacak

Neden eşiniz annemi ben kurtardım diyecek? Annesi kendi işini göremeyecek, eli ayağı tutmayan hasta biri mi? Çocukları gidince sokakta mı kalacak? Başında damı, tencerede aşı olmayan bir kadın mı?
Sağlıklı kendi işini kendi gören, aç açık olmayan aile büyükleri kimseye muhtaç olmadan kendi başına yaşayabilir, çocuklarının evlerine sığınmalarına gerek yok, bakılmaya muhtaç hasta olurlar, hiçbir gelirleri olmaz ya da göz görmez, eli iş götürmez yaşlı olurlar amenna.

Mesela sizin anneniz kalıcı olarak sizde yaşasa eşiniz yine aynı kahraman ruhunu ortaya koyar mı? Kayınvalidemi kurtardım yaşasın kendim der mi?

Ben şahsen bu kadar kahraman olmak isteyen eşime annelerimiz bizle yaşayacak yaşasıııın, kocacığım aşkım annen sıkılmasın diye annemi de çağırdım birbirlerine arkadaş olurlar, ne güzel değil mi deyip yüzünün aldığı rengi görmek isterdim.

Son düzenleme:
Kv yalnız kalacaksa görümcenin atandığı yere gitsin. Kızı da bilmediği bir yerde yalnız kalmaz hem ya da kayınpederin yanına gitsin, orada ev tutup birlikte kalsınlar. Neden ayrı yaşıyorlar ne tuhaf..

san
Siz de eşinize ataninca gorumceyle kv nin beraber gitme fikrini aşilayın.
Hem gorumcem hem annem yalniz kalmamis olur falan diye.
Hem kv bi memleket görur gezer falan.
eşim anladi bizle olamayacagnı o yüzden dün konuştu babasıyla kardesiyle falan.annesine de demiş hani ne olcak koyde yalnız falan diye. kaynanam kayınpederm bence anlamış olmalı sorduguna göre yanlarına alma fikirleri yok diye. ama bişey diyim mi kızlar herkes sessiz kalıyo. ben bu oyunu bozarım.

Mune bana yorum yapmıış vuu .:) zaten kendim eger bu sorunla başacıkamazsam kendi ailemi öyle veya böyle dahil edicem bu soruna. asla pes etmem.

Mune bana yorum yapmıış vuu .:) zaten kendim eger bu sorunla başacıkamazsam kendi ailemi öyle veya böyle dahil edicem bu soruna. asla pes etmem.
Bence de aileniz devreye girsin bu iş ciddiye binerse, eşi, kimi kimsesi olmasa, bakıma muhtaç olsa tamam ama eşinin yanına gitmek varken sizin yanınıza gelmesi ne alaka? Kayınpederiniz de bir hoş, insan karısını neden yanında istemez?

Son düzenleme:
Allah hiç kimseyi sessiz sakin,sinsi,politikaci,siyasetçi ve yalancı kocalarla sınamasın insallah.
Esinin boyle yapacağını düşünüyorsan demek ki ona guvenmiyorsun ne oldugunu biliyorsun.
Benim esimde böyledir birsey konusulur,tamam deriz ama nedense sonra 180 derece doner. Memlekette bir delikanli bir superman bir kabadayı kendisi ya
Bence uzat bu konuyu. Çamsakızı gibi uzasin. Cunku sessiz kalmasi hic hos degil. Boyle kocalar insani kanser eder
Allah bizlere uzun omur ve daha önemlisi sağlık versin de bu yilanlarin başını ezebilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…