- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ben nasıl bu konuyu tekrar açayım ona. artık tahammülüm kalmadı.
net ol bagır çagr diyende var.sessiz kal sen diycegni dedin diyen de.
kalıcı. hepten. zor .hic bir iş yapmaz. huzurumuz zerre kalmaz. bana dügün nisan hç bir destegi olmamış bikere kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormamış biri.
yok kayinpderimin yanıİstanbul derken sizin evinizi mi kast ediyor.
esim nolcak diye sorunca kimse adamakıllı bi cevap vermemiş.sanırım bizden bekliyorlar .Ee gorumce neden ataninca yanina goturmuyor ki.
Ben gidince annem evde yalniz kalicaksa annemi de yanimda gotururdum şahsen.
cünkü kocam kahraman olmak pohpohlanmak istiyor. oo ben kurtardım yapacak
Siz de eşinize ataninca gorumceyle kv nin beraber gitme fikrini aşilayın.esim nolcak diye sorunca kimse adamakıllı bi cevap vermemiş.sanırım bizden bekliyorlar .
eşim anladi bizle olamayacagnı o yüzden dün konuştu babasıyla kardesiyle falan.annesine de demiş hani ne olcak koyde yalnız falan diye. kaynanam kayınpederm bence anlamış olmalı sorduguna göre yanlarına alma fikirleri yok diye. ama bişey diyim mi kızlar herkes sessiz kalıyo. ben bu oyunu bozarım.Siz de eşinize ataninca gorumceyle kv nin beraber gitme fikrini aşilayın.
Hem gorumcem hem annem yalniz kalmamis olur falan diye.
Hem kv bi memleket görur gezer falan.
Mune bana yorum yapmıış vuu .:) zaten kendim eger bu sorunla başacıkamazsam kendi ailemi öyle veya böyle dahil edicem bu soruna. asla pes etmem.Neden eşiniz annemi ben kurtardım diyecek? Annesi kendi işini göremeyecek, eli ayağı tutmayan hasta biri mi? Çocukları gidince sokakta mı kalacak? Başında damı, tencerede aşı olmayan bir kadın mı?
Sağlıklı kendi işini kendi gören, aç açık olmayan aile büyükleri kimseye muhtaç olmadan kendi başına yaşayabilir, çocuklarının evlerine sığınmalarına gerek yok, bakılmaya muhtaç hasta olurlar, hiçbir gelirleri olmaz ya da göz görmez, eli iş götürmez yaşlı olurlar amenna.
Mesela sizin anneniz kalıcı olarak sizde yaşasa eşiniz yine aynı kahraman ruhunu ortaya koyar mı? Kayınvalidemi kurtardım yaşasın kendim der mi?
Ben şahsen bu kadar kahraman olmak isteyen eşime annelerimiz bizle yaşayacak yaşasıııın, kocacığım aşkım annen sıkılmasın diye annemi de çağırdım birbirlerine arkadaş olurlar, ne güzel değil mi deyip yüzünün aldığı rengi görmek isterdim.
Bence de aileniz devreye girsin bu iş ciddiye binerse, eşi, kimi kimsesi olmasa, bakıma muhtaç olsa tamam ama eşinin yanına gitmek varken sizin yanınıza gelmesi ne alaka? Kayınpederiniz de bir hoş, insan karısını neden yanında istemez?Mune bana yorum yapmıış vuu .:) zaten kendim eger bu sorunla başacıkamazsam kendi ailemi öyle veya böyle dahil edicem bu soruna. asla pes etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?