- 20 Ağustos 2020
- 779
- 5.756
- 53
- Konu Sahibi Sevcan2890
-
O zaman konuyu açmam bile hata direk boşanma davası aç neyi bekliyorsun? Annen baban yanında mı ne durumdasın şuan?Beni daha evlenmeden önce bile aldatmış bu konuyla ilgili olduğunu düşünmüyorum zaten içim rahat
Affetme cnm affetme. İstenmeden yapılan hatalar affedilir. Sence seni aldatırken istemeden mi yapıyor. Şuan seni anlıyorum için yanıyordur ama gençsin çok önünde çok uzun yıllar var. Bildiğin tanıdığın birinden destek al.Çok affettim demek ki bazı insanlar asla değişmez
Aslında ailemin bi suçu yoktu tek suçlu benim16 yaşında kaçtın mı?
Ailen nasıl bıraktı seni?
Bu istismara nasıl göz yumuldu?
Ay delirecem yine.
Ailem yanımda resmiyette evli değiliz boşadım diyo öylesi bi durumdaym yaniO zaman konuyu açmam bile hata direk boşanma davası aç neyi bekliyorsun? Annen baban yanında mı ne durumdasın şuan?
Yok yakaladığım gün gece sevgilisiyle buluşacaktı yakalamasaydm nasıl istemeden yapabilirAffetme cnm affetme. İstenmeden yapılan hatalar affedilir. Sence seni aldatırken istemeden mi yapıyor. Şuan seni anlıyorum için yanıyordur ama gençsin çok önünde çok uzun yıllar var. Bildiğin tanıdığın birinden destek al.
Senin daha aklın çıkmamış 16 yaşında sana bu sorumluluğu yükleyemezler. Yeri yerinden oynatıp seni korumalılardı. Kendi tercihin diye bakılamaz. Tüm suç ailenin.Aslında ailemin bi suçu yoktu tek suçlu benim
Neler yaptım bir bilsen artık korktular kendime bisey yaparım diyeSenin daha aklın çıkmamış 16 yaşında sana bu sorumluluğu yükleyemezler. Yeri yerinden oynatıp seni korumalılardı. Kendi tercihin diye bakılamaz. Tüm suç ailenin.
Ne yaparsan yap bu kabul edilebilir bir şey değil. Reşit misin şu an?Neler yaptım bir bilsen artık korktular kendime bisey yaparım diye
Manyak misin sen hayatını çöp edecek birini sevip evlenmişsin bu senin güzelliğini bahane edip daha çok aldatır seni kuzum çocuğun olmadan boşan yazık gençliğini böyle pisliğe harcamaArkadaşlar öncellikle herkese merhabalar, 18 yaşında 2 yıllık evliyim eşimi çok severek evlendim ailem buna karşıydı ben onun için çok fedakarlık yaptım herkesi karşıma aldm ve sonunda evlendik daha sonra cinsel bi birlikteliğimiz olamadı vajınusmus olduğumu ögrendim bu durumu eşime anlatmaya çalıştım ama bi türlü kabul etmiyordu benim kızlığım olmadığı için ya da başka sebeplerden dolayı yapmadığımı düşünüyordu ben bunu yenmeye çalışırken 5 gün önce aldatıldığımı öğrendim hemde defalarca buna rağmen gelip karşıma bi özür bile dilemedi zaten gözü de dışarıdaydı sürekli benim güzel olmadığımı söylerdi yanımdayken bile etrafa bakardı gerçekten çok üzgünüm benim yerimde olmuş olsaydınız siz ne yapardınız???
Ve sonucu gördün... Keşke yaşanmasaymış bazen bazı şeyler için fazla ısrar etmemek lazım işte.Neler yaptım bir bilsen artık korktular kendime bisey yaparım diye
Evet şu an 18 imNe yaparsan yap bu kabul edilebilir bir şey değil. Reşit misin şu an?
Aynen öyle hakkettimVe sonucu gördün... Keşke yaşanmasaymış bazen bazı şeyler için fazla ısrar etmemek lazım işte.
Ailene dön.Evet şu an 18 im
Çok gençsin lütfen şuan bütün kararların o kadar duygusal ki. Emin ol 5 sene hatta bi sene sonra bile kahrolacaksın yol çok yakınken dön. Kendine eziyet ettirme.inanki sevgi böyle bişey değil. Senin şuan hisettiklerin bile belki sevgi değil ne demek istediğimi ilerde iş işten geçtikten sonra değilde şimdi anlaman dileğiyle.Yok yakaladığım gün gece sevgilisiyle buluşacaktı yakalamasaydm nasıl istemeden yapabilir
İnşallah Allah 'ın izniyle boşancmManyak misin sen hayatını çöp edecek birini sevip evlenmişsin bu senin güzelliğini bahane edip daha çok aldatır seni kuzum çocuğun olmadan boşan yazık gençliğini böyle pisliğe harcama
Şu an ailemin yanındayımAilene dön.
Anlamadigim 2 sene evlisin ve beraber olmadınız mi yani bakire misin halaAynen öyle hakkettim
Emin ol şu an olsam evlenmezdim herşeyin farkındayımÇok gençsin lütfen şuan bütün kararların o kadar duygusal ki. Emin ol 5 sene hatta bi sene sonra bile kahrolacaksın yol çok yakınken dön. Kendine eziyet ettirme.inanki sevgi böyle bişey değil. Senin şuan hisettiklerin bile belki sevgi değil ne demek istediğimi ilerde iş işten geçtikten sonra değilde şimdi anlaman dileğiyle.
EvetAnlamadigim 2 sene evlisin ve beraber olmadınız mi yani bakire misin hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?