Bi derdim var

Herkese katılıyorum aldatan yine yapar huylu huyundan vazgeçmez bence önüne bak yoluna bak yasin da cok kucuk 17 yasında niye evlenirsiniz ya hic anlamıyorum

Dön ablacım bu yoldan. Kocan ergenlikten yeni cıkmis. Sen henuz hayatı ne gormus ne yasamıssın. Ailende arkanda gordugum kadarıyla. Kendine yazık etme. Okul mu okursun ise mi baslarsın, kendin ıcın biseyler yap. Bu evlilik olmaz.
VAJİNİSMUS degılsın belki de sorunlu kocan.
Cabalanalacak bi durumda yok.
Keske senin yasında olsam, sadece kendi hayatıma bakar arkadaslarımla eglenır, asık olur gerekirse acıklı sarkı dinleyip ask acısı cekerdım hepsi guzel seyler.
Guzel olmayan suan bu yasta evlı olman aldatılman.
Bosa bunu gitsin

O yasanın da canı cehenneme. 18 yaşı evlilik yaşı kabul eden yasa da yerin dibine batsın. İzin veren ailelerin de Allah cezasını veriyo zaten.
Ailelerin suçu yok inanın o kadar dik başlılık yapıp onları zor durumda bırakıyoruz ki artık pes ediyolar kendimden biliyorum

Peki teşekkür ederim en azından yorumlarınız beni rahatlattı

Eşinizin problemleri olsaydı, cinsel iliskiye giremiyorsunuz diye siz onu aldatsaydınız o da sizi haklı bulur muydu? Tekrar denemek istemenize olumlu yaklaşır mıydı bunu düşünün bir bence.

Ailem kötü şeyler yapmamdan korktukları için artık mecburen razı geldiler
Koştur koştur kocaya gitmişin, bu yamuk yumuk herifler ne kıymetli yav. Umarım kocam girip okumaz buraları, kötü örnek hep. Otur babanın evinde, bu ayıyı çekeceğine anne baba azarı işit, zaten yeterince üzmüşsün yok yere.

Peki teşekkür ederim en azından yorumlarınız beni rahatlattı
Sende bızı rahatlat affetmeyeceğim diyerek. Hayır affedersen de senin kalbin kırılacak bizlik bı durum yok.
Sen aldatılıp uzulurken ben mesela kahve ıcıp askı memnunun final bolumunu ıkıyuzuncu kez izliyor olacagım.
Hazır kurtulmuşsun, girme o Yola yeniden.

Bende alıştığımı düşünüyorum eminim zamanla daha iyi olcm

peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…