- 19 Mayıs 2020
- 47.775
- 214.636
- 598
- Konu Sahibi Sevcan2890
-
Çok mu lazım böyle öküz sana? Otur, bu öküzü çekeceğine ananı babanı çek. Kendini geliştir biraz, eğitimine devam et, ve sonunda öküz olmayan bir adam bul.Bunu anlayabilecek zihniyet yok malesef
Hayırlısı olsun dua edin lütfen benim için teşekkür ederim yorumlariniz içinÇok mu lazım böyle öküz sana? Otur, bu öküzü çekeceğine ananı babanı çek. Kendini geliştir biraz, eğitimine devam et, ve sonunda öküz olmayan bir adam bul.
HaklısınızYenebilmen için onun desteğine ihtiyacın var ki bu adamda o kapasite olsaydı zaten şimdiye kadar destek olurdu. Kurtar kendini sen bu adamdan sana hayat arkadaşı olmaz. Öküz b
Doktora gittim tabi bana psikolog önerdi fakat işte eşim dediğim adam buna inanmadığı için tedavi gibi bi süreç olmadıÇevrendeki herkes cahil çünkü.
Hiç gittin mi ilişkiye giremediğin için doktora merak ettim?
Birde bu sözle geliyor sanaadamda ki özgüvene bak.
Vajinismussan bile tek başına değil eşinin de destek olması lazım sana. Ama bu kafada bir adamda da o potansiyel yoktur tâbi.
O öküz aldatmayı bilir anca. Ç.kü kopsun.Doktora gittim tabi bana psikolog önerdi fakat işte eşim dediğim adam buna inanmadığı için tedavi gibi bi süreç olmadı
Ailen evlenmene karsı cıkmadı miEvlenip evlenmeme yorum yapan diyen kim ???
Buna çok güldüm şu halimde bile yaO öküz aldatmayı bilir anca. Ç.kü kopsun.
Çıktılar tabi ama işte ailevi sorunlar olduğu için güvendim seviyor sandım evlenmek istedim ona sığındım fakat sonu hüsranAilen evlenmene karsı cıkmadı mi
Öyle demesek ya sonuçta zorla olan bi evlilik değildi ,24 su anKaç yaşında istismarcın?
Bu adam birde sana vajinismusu yenemezsen olmaz diyor.Doktora gittim tabi bana psikolog önerdi fakat işte eşim dediğim adam buna inanmadığı için tedavi gibi bi süreç olmadı
17 yaşında evlenmişsin.Öyle demesek ya sonuçta zorla olan bi evlilik değildi ,24 su an
Ben zaten yaşımın farkındayım evlendim bi kere buna yapabilecek bişeyim yok hata olduğunun da farkındayım bundan sonrasını düşünüyorum sadece ondandı tepkim kusura bakmayın ❤
Esin kac yasında?Çıktılar tabi ama işte ailevi sorunlar olduğu için güvendim seviyor sandım evlenmek istedim ona sığındım fakat sonu hüsran
Su an bile veriyorlarBu adam birde sana vajinismusu yenemezsen olmaz diyor.
Barış da yine aldatsin sonra herkes eşinle aranda kalması gereken şeyler için akıl. versin sana.
Buysa istediğin barıs tâbi.
24Esin kac yasında?
Durum bu. Reşit bir birey reşit bireylerle evlenebilir. Çocukmuşsun bu evlilik değil.Öyle demesek ya sonuçta zorla olan bi evlilik değildi ,24 su an
Peki sağolun düşüncemAnlıyorum sizi ve öfkenizi sorun değil size kızmıyorum zaten çok küçüksünüz. bu yaşadıklarınızın size ne gibi travmalar bırakacağını, ileride bu günleri nasıl hatırlayacağınızı tahmin etmek zor değil. Doğru zaman, doğru kişi değil kısacası o yüzden kimse burada affedin demez onaylamaz bu şeyi aklın yolu bir yani. Daha çok gençsiniz önünüzde uzun bir gelecek var, günün birinde daha mutlu olabileceğiniz, uyum sağlayabileceğiniz birisi çıkar mutlaka karşınıza bu hayattaki tek erkek o değil sonuçta. 3 aydırda ayrısınız demekki onsuzda yapabiliyorsunuz yolunuza böyle devam etmenizi öneriyorum ben. şimdi bir şans daha istiyor diye bunu hak etmediği halde vermek kendinize hak etmediğiniz bir kötülüğü yapmak demek lütfen çok ama çok iyi düşünün, ölçün, biçin tartın.
17 yaşında aile izni gerekli diye biliyorum ama.Durum bu. Reşit bir birey reşit bireylerle evlenebilir. Çocukmuşsun bu evlilik değil.
17 yaşında aile izni gerekli diye biliyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?