Bi derdim var

Sevcan2890

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
166
31
18
Arkadaşlar 19 yaşındayım 2 yıllık evliydim 3 ay önce eşimin başka kızlarla yazistigini buluştuğunu öğrendim daha doğrusu yakaladım bu yüzden ayrılmak istedim yediremedim kendime aynı zamanda bende vajinusmus hastası olduğum için oda bunu bahane etti ve ayrılmak istedik ben annemlere geldim 3 ay geçti üstünden şimdi yeniden başlayalım diyor yeni bi şans istiyor sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli yardımcı olun

Daha genceciksin hatta çocuk denecek yaştasın ve aldatılmışsın. Kendi ayaklarının üstünde durmak için çabala didin. Aldatmış yine aldatır bunun değişmesi pek mümkün değil. Üniversite oku meslek sahibi ol. Hayata sıfırdan başla. Kimseye muhtaç olmadan. Kimsenin gururunu kırmasına izin verme

Kesinlikle barışmayın.ne kadar küçüksün bu yaşta bide yeni evliyken resmen aldatmis sayılıyor.ayni şeyler tekrarlanır. Yedi haltlari şimdi mı aklına geldin.uzak durulması gereken adamlardan biri eşiniz malesef

Böyle olması gerektiğini biliyorum ama kalbim devreye girdi mi ne yapacagimi bilemiyorum teşekkür ederim düşünceleriniz için

Vajinusmus olmamı bahane ediyor

Böyle olması gerektiğini biliyorum ama kalbim devreye girdi mi ne yapacagimi bilemiyorum teşekkür ederim düşünceleriniz için
Kalbin devreye girerken kalbine hatırlat, kocan baska kadınlarla beraber oldu?
Uc ay denedi gezdi tozdu, doydu ya da sıkıldı ya da kocanın bos beles tipsiz oldugunu anladı kızlar geri cekıldı ler. Kaldı yalnız, guvenlı liman sana dondu.
Kalbine soyle, gurur denen bıseyde var?
Kalbine soyle aldatan adam sevılmez saygı gosterılmez?

Ya da barıs, yeniden aldatıl gozunle gor degısmedıgını.

Haklısınız da işte ne bilim

Burda da gördük, seven adam=nikahı basan adam değil her zaman. Ama seven adamın 3 ay sevdiğinin yokluğuna dayanamayacağını çok iyi biliyorum şahsen.

Kalbin devreye girebilir ama lütfen mantığını atma bir kenara. Sana bir abla tavsiyesi olsun. Yaşın genç önün açık. Kendine sakın eziyet ettirme buna izin verme

Vajinusmus olduğum için zevkleri için başkalarına baktı bahanesi ile kendini kandırma sonuçta eş dediğin iyi günde kötü günde... İki yıldır evliyim diyosun bak iki yıldır bu hastalığı yenmen için destek olmak yerine başkalarına bakmak ne demek ayrıca daha çok küçüksün ayrılıp kendi ayaklarının üzerinde durmak için daha fazla vakit harcama bu insanla ilerde daha iyileri çıkar karşına aldatmanın bahanesi olamaz bi kere yapan hep yapar zararın neresinden dönersen kardır.

Burda da gördük, seven adam=nikahı basan adam değil her zaman. Ama seven adamın 3 ay sevdiğinin yokluğuna dayanamayacağını çok iyi biliyorum
Yani? Barısacaksın?
Barıs, yeniden aldatsın gozunle gor olmayacağını.
Bız ne desek bos.
Öldürürdü
Sen onu aldatsaydin ne olurdu hiç düşündün mü?

Genceciksin daha.

Seni aldatmiş, üstüne bir suçlu çıkarmis adamdan hayır gelmez artık. Yine aldatır hep aldatır.
Ba
Yani? Barısacaksın?
Barıs, yeniden aldatsın gozunle gor olmayacağını.
Bız ne desek bos
Hayır barismaktan yana değilim sadece ne yapacagimi bilmiyorum

O zaman şöyle bir yorum yazayım sana. Bizden fikir soruyorsun ya kimse sana kocanı affet demeyecek. Aklın yolu bir çünkü. Belli ki affetmek istiyorsun. Affet git bak seni bir daha aldatacak asıl o zaman her şey daha zor olacak. Bu durumda kalbini değil de aklını dinlemen gerek. Olması gereken bu çünkü

Hayır sadece vermem gereken kararın doğru olduğunu birilerinin desteklediğini bilmek istyrm içim az da olsa rahatlyck o yüzden sizlere sordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…