- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Baska fikirlere tamamen kapali ve fikrinizin de savunucusu iseniz neden burda insanlarin fikirlerini beyan etmelerine mahal verdiniz onu da anlamak mumkun degil konunun kendisi kadarO sizin dsuncen ix bnce . Herkes sizin gibi olmk zrunda degil bna gore beraber secilmeli .
Selam kizlar
Esim galeri dukkani acti . Kardesiyle yapacaklar isi ama arabalarin hepsi bizim esim kardesine maas verecek yardimcisi olacak kardesi . Benim esim dukkan aciyor bu bizim dukkanimiz olmuyor mu ? Yoksa sadece esimin dukkanimi oluyor . Bence evliysek ve biz olmussak dukkan da ikimizin olmali . Herneyse dukkan bizim demisti bana esim ama kardesinede bizim diyor . Esya bakmaya dukkan icin beni goturmeyip gidip kardesyle secmis yerlestrmis . Burda hakszmiyim ? Insan bi beni de cagirir dukkanini kardesiyle kurmus bile Ben daha gormedim . Bende cok bozuldum kardeside yanimizdaydi .arabadaydik . Bensiz neden sectiniz dedim . ( bayramda bikac yere bakmistik benim fikrimi begenmediler bnde arabada oturdum onlar baktilar ) bu yuzden sorun olmasin diye beni cagrmamis esya bkmaya . Dukkanin yerinide kardesiyle bakmislardi karar vermislerdi . Kardesi bnden 1 ya kucuk . O olmadan bnm secimlerimi secerdi esimde o geldi hep beraber karar veriyorlar . Arabada esim kardesine espri yapti yok havalandim blmm ne zengin olan ilk arabayi sonra kariyi degstrio filan diye ikisi gulduler . Hanimi degstrmem tabikidedi . Ben seni degstrcem ama merak etme dedim . Kardesinde yenisini bulur sana dedim . Kardesimi neden karstriyorsun dedi . Bozulacak Cocuk dedi . Bozulursa bozulsun napayim dedim . Yolun ortasnda in arabadan diye bagrdi bana bende nerde oldugumu bilmeden indim eve ordan geldim bi sekilde . Cok moralim bozuk . Yok gulusmelerdir espirilerdir bilmem ne bu burnu buyuklukler kardesin in cok bilmis havalari . Ikisi bir olup beni attilar resmen . Kendi ofisimizin esyalarini bile beraber seciyorlar . Beni umursayan yok . Gercekten cok kirildim cok da uzgunum . Bu dukkan actilar bilmem nereleri kalkti . Nasil davransam . ? Hergun dukkana Ben De mi gitsem yoksa adimimi dahi atmasammi ?
Sermayeye ortak oldun mu? Senin de kendi birikimin olan bi para işin içinde mi? Mobilyalarin taksitlerini, ücretini kim ödeyecek? Galeri işinde çalıştın mi? Ya da işletme işinde çalıştın mi? Çalışmak mühim değil de, alış verişlerde ismin işletmeci vasfiyla geçecek mi?
Eğer sen sadece evlilik kurumuna dayanak o dükkan benim hakkım deyip mobilya seçmek istiyorsan ben eşine hak veririm. Diğeri de kan bağına güvenerek işe ortak olmuş ve orada çalışacak ona kalırsa. Sen de gidip orda çalışacak mısın her gün?
Diğer konu ise sacma bi sataşma... Eşinin tavrı çirkin. Bence eleştirilmesi gereken konu bu ama birazcikta senin tutumun ortamı germiş gibi... Cok heves ettikleri belli. Evet saçma espriler dönmüş ama sanki teşvik eden de sen olmuşsun gibi. (şimdi okuyan bazı kişiler oh iyi olmuş diyorum sanacak ama onu kastetmiyorum. Alttan almak yerine üste koymak durumu bu hale sokmuş diyorum.
Seneler once bir ajansa girmistim. Patron sagolsun cok iyiydi ama bir karisi vardi. Her sabah kocasiyla gelir, masalari kontrol eder, kuytuda kosede toz var mi diye bakar, masalarimizdaki kalemlerin durus sekline bile kafayi takardi. Hatta kocasi musteriyle toplanti yaparken bile hic bir isten anlamamasina ragmen orada herkesten once hazir bulunurdu. Kusura bakmayin konuyu gorunce aklima geldi. Eslerin birbirinin islerine dahil olma cabalari cok sevimsiz bence.
Keske bastan soyleseydiniz demekki sorun mobilya secimi degilmis.Siz maddi katkiniz oldugu icin isle ilgili her seyin icinde olmayi arzu etmissiniz.Esiniz de kardesini ön plana alinca bozulmussunuz.Sayemde dukkani acti diyorsunuz ya esiniz de bu ustten bakan yaklasiminizi sezdiyse bilincli olarak yapiyor olabilir bunlari.Neyse hakkinizda hsyirlisi olsun...Evet ise sayemde basladi tum altin bileziklerim dahil takilarin hepsini verdim
Ortaklık fazla sürmez yıkılır bekle gör ama bunlar yaşanması gerek , yaşayan biri olarak , seni anlıyorum
Keske bastan soyleseydiniz demekki sorun mobilya secimi degilmis.Siz maddi katkiniz oldugu icin isle ilgili her seyin icinde olmayi arzu etmissiniz.Esiniz de kardesini ön plana alinca bozulmussunuz.Sayemde dukkani acti diyorsunuz ya esiniz de bu ustten bakan yaklasiminizi sezdiyse bilincli olarak yapiyor olabilir bunlari.Neyse hakkinizda hsyirlisi olsun...
Ortak lik degil . Kardesi sadece yardimcisi tum sermaye bizim benim altinlarmla ve krediyle
Evet ise sayemde basladi tum altin bileziklerim dahil takilarin hepsini verdim . Dukkani gdip tek basima temizledim yardim ettim gel temizle dedi yaptim . Bizim dukkanimiz ikimizin dedi sonra tavir degstrdi ayrica ortak olmadilar kredi cekip girdik ise kardesi sadece yardimci olarak calisacak tum sermaye bize ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?