Hiç üşenmedim tüm konularını okudum. Gördüğüm en güçlü kadınlardan birisin. Kendinle gurur duymalısın. O koca müsveddesinin derdi de bu zaten kendisinin sahip olamadığı vasıflara sahipsin seni sürekli aşağılaması da bu yüzden. Sende kendi basitliğini, beceriksizliğini, karakter siz liğini görüyor. Bak şuraya yazıyorum o adam sana köpek gibi yalvaracak bu tipler boşanmayı bile beceremez. Ama sen asla geri adım atma zaten zoru atlatmışsın güzel günlerin çok yakın Allah'ın izniyle. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Allah yardımcın olsun çocuklarınla çok mutlu ol inşallah.
Nasılsın arkadaşım
Deşifre oluyorum derken
sorunlarimin bende kalmasini istiyorum ams gorunun koy klavuz istemiyor cok yalnizim herseyle kendim basetmeye calisiyirum insanlarda ister istemez soruyorlar ailen yokmu esin yokmu diye brnde aciklama yapmak mecburiyetinde kaliyorum
ne cektın be zanaa,senın her konunu ya da yorumunu gördügümde sana sarılmak gelıyor içimden..keşke yakınında olabılsem diyorum..
bu günler geçecek elbet,sen güçlü bir kadınsın,bebegın dogduktan sonra daha da güçlü olacaksın..
kendıne senı sorgulamayacak ya da mevzularından dedıkodu malzemesı yapmayacak arkadaslar edin..
umarım çok çok mutlu olursun
ben kendı isimi kendım yapıyorum,kimseyi karıstırmayı sevmıyorum deyip kapat konuyu,anlatmak zorunda degılsın mıllete
ne cektın be zanaa,senın her konunu ya da yorumunu gördügümde sana sarılmak gelıyor içimden..keşke yakınında olabılsem diyorum..
bu günler geçecek elbet,sen güçlü bir kadınsın,bebegın dogduktan sonra daha da güçlü olacaksın..
kendıne senı sorgulamayacak ya da mevzularından dedıkodu malzemesı yapmayacak arkadaslar edin..
umarım çok çok mutlu olursun
Bunu pek beceremiyorum canim kotu art niyetli yaklasana tepki vermek kolayda dostca arkadasca yaklasanlara karsi beceremiyorum
Bir soz var, ya
Ardi olmayanin derdi cok olurmus
Benim durumum bundan ibaret
Ben de aynı durumdayım, uzun süredir bana destek olabilecek bir ailem yok. Yalnız yaşıyorum, bir erkek arkadaşım var o da yurtdışında ve biraz sünepe, görüşebildiğimiz dönemlerde de pek işe yaramaz. Bana manevi olarak en yakın olan babamdı onu da kaybettim. Şiddete eğilimli bir kardeşim ve oğluşundan kopamayan onun yerine beni uzaklaştıran bir annem var. Yıllardır bu ikisi yüzünden yalnız yaşıyorum, kadın/erkek işi ayırt etmeden herşeyi halletmeye çalışıyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Böyle dert sahibi yapan bir aile ve yalnız bir hayata rağmen ayaktayım.
Yalnız başına hayata kafa tutan kadınları takdir edeceklerine bizim toplumumuzda "Ay yazık bunun da kimsesi yok" tarzı imalarla mutsuz ve eksik hissettiriyorlar. Yapman gereken bunlara kulak asmadan yoluna devam etmek. Kendine acıma, tam tersi ben ne kadar güçlü bir kadınım milletin kalabalık ailelerle, eşlerle, eş aileleriyle bile dikiş tutturamadıkları şu dünyada tek başıma sorunlarıma rağmen ayakta duruyorum, kendime evlatlarıma yetiyorum diye düşün.
Kendine acıdığın sürece evladını da mutsuz edersin, negatif bir anneyle büyükmektense, pozitif ve gücünün farkında olan bir anneyle sahip olmak isteyecektir.
Sağol canım İyi olmaya çalışıyorum bende.Iyim canim tskederim sen nasilsin..yogun bir sekilde calisiyorum iyi geliyor..
gerçek dost zaten didiklemez,nezaman anlatmak istersen dinlerim der kapar konuyu..
ınsanların birbirinin işine burnunu sokmasını hiç sevmıyorum ve hiç anlamıyorum..
Ben de aynı durumdayım, uzun süredir bana destek olabilecek bir ailem yok. Yalnız yaşıyorum, bir erkek arkadaşım var o da yurtdışında ve biraz sünepe, görüşebildiğimiz dönemlerde de pek işe yaramaz. Bana manevi olarak en yakın olan babamdı onu da kaybettim. Şiddete eğilimli bir kardeşim ve oğluşundan kopamayan onun yerine beni uzaklaştıran bir annem var. Yıllardır bu ikisi yüzünden yalnız yaşıyorum, kadın/erkek işi ayırt etmeden herşeyi halletmeye çalışıyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Böyle dert sahibi yapan bir aile ve yalnız bir hayata rağmen ayaktayım.
Yalnız başına hayata kafa tutan kadınları takdir edeceklerine bizim toplumumuzda "Ay yazık bunun da kimsesi yok" tarzı imalarla mutsuz ve eksik hissettiriyorlar. Yapman gereken bunlara kulak asmadan yoluna devam etmek. Kendine acıma, tam tersi ben ne kadar güçlü bir kadınım milletin kalabalık ailelerle, eşlerle, eş aileleriyle bile dikiş tutturamadıkları şu dünyada tek başıma sorunlarıma rağmen ayakta duruyorum, kendime evlatlarıma yetiyorum diye düşün.
Kendine acıdığın sürece evladını da mutsuz edersin, negatif bir anneyle büyükmektense, pozitif ve gücünün farkında olan bir anneyle sahip olmak isteyecektir.
Yasadiklarim aynen boyle seyler..cok sukur negatif biri degilim ama boyle davrandiklarinda gururum inciniyor..helal olsun sana kendini icinde herseyi cozmussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?