bi durumdan hosnut degilim ömür boyu surmesinden korkuyorum

Insallah canim . Okudugun icin yaziklarin icin yazdiklariniz icin tesekkurederim.

Verdiginiz moral sayesinde gucumu guc katiyorum.insallah en yakin zamanda tamamen kurtulcam bu adamdan ne veni nede evlatlarimin duygularini somurmesine izin vermicem..
Dualarini eksik etmeyin lutfen

Deşifre oluyorum derken

Deşifre oluyorum derken

sorunlarimin bende kalmasini istiyorum ams gorunun koy klavuz istemiyor cok yalnizim herseyle kendim basetmeye calisiyirum insanlarda ister istemez soruyorlar ailen yokmu esin yokmu diye brnde aciklama yapmak mecburiyetinde kaliyorum

ne cektın be zanaa,senın her konunu ya da yorumunu gördügümde sana sarılmak gelıyor içimden..keşke yakınında olabılsem diyorum..
bu günler geçecek elbet,sen güçlü bir kadınsın,bebegın dogduktan sonra daha da güçlü olacaksın..
kendıne senı sorgulamayacak ya da mevzularından dedıkodu malzemesı yapmayacak arkadaslar edin..
umarım çok çok mutlu olursun

sorunlarimin bende kalmasini istiyorum ams gorunun koy klavuz istemiyor cok yalnizim herseyle kendim basetmeye calisiyirum insanlarda ister istemez soruyorlar ailen yokmu esin yokmu diye brnde aciklama yapmak mecburiyetinde kaliyorum

ben kendı isimi kendım yapıyorum,kimseyi karıstırmayı sevmıyorum deyip kapat konuyu,anlatmak zorunda degılsın mıllete

Insallah canim tskederim...
Bugunumuzede sukur hamile oldugum icin sorunlar daha.cok buyuyor insallah odul olarak evladimi kucagma alicam...zoru gectigimi dusunuyorum su adamdan tam anlamiyla kurtulsam hayatimiz dahada guzellesek insallah.

Yorumlariniz desteginiz icin tskederim

ben kendı isimi kendım yapıyorum,kimseyi karıstırmayı sevmıyorum deyip kapat konuyu,anlatmak zorunda degılsın mıllete

Bunu pek beceremiyorum canim kotu art niyetli yaklasana tepki vermek kolayda dostca arkadasca yaklasanlara karsi beceremiyorum

Bir soz var, ya
Ardi olmayanin derdi cok olurmus

Benim durumum bundan ibaret

Ben de aynı durumdayım, uzun süredir bana destek olabilecek bir ailem yok. Yalnız yaşıyorum, bir erkek arkadaşım var o da yurtdışında ve biraz sünepe, görüşebildiğimiz dönemlerde de pek işe yaramaz. Bana manevi olarak en yakın olan babamdı onu da kaybettim. Şiddete eğilimli bir kardeşim ve oğluşundan kopamayan onun yerine beni uzaklaştıran bir annem var. Yıllardır bu ikisi yüzünden yalnız yaşıyorum, kadın/erkek işi ayırt etmeden herşeyi halletmeye çalışıyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Böyle dert sahibi yapan bir aile ve yalnız bir hayata rağmen ayaktayım.

Yalnız başına hayata kafa tutan kadınları takdir edeceklerine bizim toplumumuzda "Ay yazık bunun da kimsesi yok" tarzı imalarla mutsuz ve eksik hissettiriyorlar. Yapman gereken bunlara kulak asmadan yoluna devam etmek. Kendine acıma, tam tersi ben ne kadar güçlü bir kadınım milletin kalabalık ailelerle, eşlerle, eş aileleriyle bile dikiş tutturamadıkları şu dünyada tek başıma sorunlarıma rağmen ayakta duruyorum, kendime evlatlarıma yetiyorum diye düşün.

Kendine acıdığın sürece evladını da mutsuz edersin, negatif bir anneyle büyükmektense, pozitif ve gücünün farkında olan bir anneyle sahip olmak isteyecektir.

Bunu pek beceremiyorum canim kotu art niyetli yaklasana tepki vermek kolayda dostca arkadasca yaklasanlara karsi beceremiyorum

gerçek dost zaten didiklemez,nezaman anlatmak istersen dinlerim der kapar konuyu..
ınsanların birbirinin işine burnunu sokmasını hiç sevmıyorum ve hiç anlamıyorum..

Soranlara anlatmak zorunda degılsınız.. Keza kendı hıkayemde cok zorlu ; Hiç kendimi acınacak durumda hissetmedım. Karmasıklıgı anlamaya zorlanan ınsanlar basarılarımıda gorunce ne kadar guclu oldugumu soylemelerı benı epey mutlu edıyor... Yakınlık kuramayacagım ınsanlar hıkayemı bılmezler. Gerek te yok gecıstırıcı cevaplar yeterli.. Siz kendinize acımayı bırakın önce. Baskasının sıze acıdıgını dusunene kadar..

Bir soz var, ya
Ardi olmayanin derdi cok olurmus

Benim durumum bundan ibaret

ardında Allah var,VE kısmet olursa 2 tane pırlanta gibi evladın olacak ardında..
bu günlerde geçecek,o adamdan kurtulup kendı düzenını kurup,çocuklarınla mutlu huzurlu yaşayacaksın..
sen yalnız değilsin..
kötü insanlar olmasın zaten,seni aşağı çekmelerine izin verme..
doğumda yanında kim oalcak?

Yasadiklarim aynen boyle seyler..cok sukur negatif biri degilim ama boyle davrandiklarinda gururum inciniyor..helal olsun sana kendini icinde herseyi cozmussun.

gerçek dost zaten didiklemez,nezaman anlatmak istersen dinlerim der kapar konuyu..
ınsanların birbirinin işine burnunu sokmasını hiç sevmıyorum ve hiç anlamıyorum..

Aynen canim dostca yaklasip didikliyorlar sonrada ya eziyorlar yada akillari sira bu durumdan kendilerine pay cikariyorlat.keza esimde oyle yapti

tebrık edıyorum senıde arkadaşım..
ailesinden ve eşinden yana sorun yaşayıpta kendı başına ayakta duran bayanlar çok değerlisiniz..
isviçre çakısı gibi,kımseye ıhtıyac duymadan yaşayabılen kadınlarsınız..
bir erkek aynı gücü gösteremez mesela aynı durumda ya anasına ya karısına illaki bir işi düşer

Yasadiklarim aynen boyle seyler..cok sukur negatif biri degilim ama boyle davrandiklarinda gururum inciniyor..helal olsun sana kendini icinde herseyi cozmussun.

Onlar da seninle kendilerini kıyaslayıp senin hüzünlenmen üstünden egolarını tatmin ediyorlar bilinç altlarında. Ama senin dayandığın zorluklara kaçı katlanabilir onların başına gelse? Böyle düşün bence. Zamanında ben de çok taktım geri kafalı akraba, arkadaş söylemlerini. Sonra bi baktım kendime bir de bana kendimi elimde olmayan sorunlarım yüzünden kötü hissettiren insanlara, çoğu boş beleş tipler, mesela kızının 25'inden önce evlenmesini başarı olarak gören bir akrabam var ve kızıyla kıyaslayıp sürekli beni ezmeye çalışır. Yetişkin kızı 2 gün evde yalnız kalamaz tek başına. Ama acınacak durumda olan benim ona göre zira "koca bulamadım" ve yalnız yaşıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…