bi el atın kızlar :(

Madem askermiş eşofman işini görür hem giydikçe seni hatırlar pahalı marka almana gerek yok normal bütçene göre bulursun bence

Eger futbola ilgisi varsa tuttugu takimin formasi esofmani saatei bardagi terligi... olabilir, saat, okumayi seviyorsa kitap, albüm, kupa,takvim yaptirmistim ben bizim fotograflarimizdan, son olarak samsung un saatini almistim ona herseyden cok sevinmişti

eşofman takımı alt üst takım olmalı dimi? belirtmeyi unuttum,çalışmadığım için bütçem sınırlı

Trendyol da çok indirimli ev giyimi oluyor ziyaret etmekte fayda var

Koray 'da kadın pijama alt-üst takım 70tlye gördüm çok da cici biciliydi erkek de vardır eminim Bir de Defacto hem ev giyimi hem de spor giyim üretiyor yanlış hatırlamıyorsam uygun fiyatlı bir mağaza

Bir de ben bizim mahalle arası tuhafiyeden ev giysileri almıştım hem gayet güzeldi hem de uygun fiyata

Son düzenleme:
Spor ayakkabı yada forma alabılırsın.Eşofman takımıda ıyı olur hemde kullanır bol bol sana dua eder:)

cuzdan ya da saat,playstation, lacoste tişört benim kafamdaki hediyeler.

Çiçek sepeti uygulamasını yükle orda erkekler için çok güzel dogum günü hediyeleri var

Saat, eşofman takımı ve kitap bence gayet iyi. Askerlik yapacağı için belki anı defteri tarzı bir şey de alabilirsin çevremde operasyon anılarını yazan asker tanıdıklarım vardı ama bilemedim ne kadar olur. Bence en iyisi eşofman takımı ama.

valla ben hep mevsime uygun alıyorum, ve kaliteli almaya çalışıyorum. bugüne kadar ne aldıysam her yerde giymiştir. genelde polonun int sitesinden alıyorım, evine yollayabilirsin. kumaşına bakıyorum aldığım şeyde rahat etsin diye. bence klasik kaçmaz bi tshirt bi gömlek bile olabilir.

Bence en güzel kıyafet almak. Hem kullanabilir hem tişört falan alabilirsiniz. Ben en son eşime gomlek aldim tişörtü fazla diye.

Bence en güzel kıyafet almak. Hem kullanabilir hem tişört falan alabilirsiniz. Ben en son eşime gomlek aldim tişörtü fazla diye.
Birkaç tane buldum ama nasıl yükleneceğimi bilmiyorum

bütçem çok fazla değil aslında
Cüzdan yada akşamları sıcak tutacak bir hırka/ sweatshirt iyi fikir olabilir bunlar için Boyner'e bakın derim. Bir de D&R da çok güzel hediyeler bulabilirsiniz. Ben genelde ilk buraya bakarım. Kitaplar, kutu oyunları, ajandalar, koleksiyonluk kalemler dvd'ler, çelik termos bardaklar hatta bazı teknolojik aletler falan. İllaki bütçenize göre birşey bulursunuz.

Yani size ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama ben hediyenin düşünülmüş olması taraftarıyım. Mesela ben nostaljik olan her şeye bayılırım, eşim bana eski bir radyo almıştı, evin baş köşesinde durur halbuki kullanılacak bir şey değil ama ben ona resmen aşığım :) Bir keresinde arabanın önüne eskiden koyulan kafa sallayan köpek, başka bir sefer de eski şarkıların olduğu bir albüm almıştı. Hatta antep fıstığını çok sevdiğim için, papatyalar ve bir kutu antep fıstığı getirmişti bir sevgililer gününde :)))

Ben eşime eskitme bir pipo seti almıştım. Sevgiliyken birlikte ilk doğumgününde ona mektuplar yazmış, bir kutuya koymuştum ve minik hediyeler işte sevimli magnetler vesaire eklemiştim. Hala saklar onları. Bir de kapkekler yapmıştım götürmüştüm. O zaman 1 aylık sevgiliydik. Şu an aklıma gelenler bunlar fakat temelde hediyelerimiz hep birbirimize özel oldu hani parfümden falan ziyade. Maddi olarak da çok yük olmadı hatta hep daha ucuza geldi :)))

Mutlaka sevdiği bir sanatçı, bir merakı vardır. Araba olabilir, benim gibi nostalji olabilir, kitap olabilir, adını siz koyun işte. Bence onu öğrenip, ona göre bir şeyler hazırlayabilir veya alabilirsiniz. Mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…