- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
orgu biliyorsaniz bir sey örün..daha yüksek olsun isterdim ama 100çalışmıyorum çünkü, bu bütçeye göre hediye almam daha iyi
Kitapselam kk nın güzel hanımlarıı
3 aydır biriyle beraberim, öncesinde de 5-6 aylık flört dönemimiz olmuştu ki zaten tee üniversite zamanından tanırız birbirimizi arkadaş olarak..
neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyimekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
biz sevgili değilken flört dönemimizde doğum günümü kutlamıştı çoook tatlı bi hediyeyle, çok şaşırmıştım sürpriz oldu.
ben de ona güzel bi hediye almak istiyorum ama özel bi ilgi alanı yok, erkeğe hediye seçmek çook zor
gömlek mi alsam diyorum çok klasik olur ama, parfüme hiiç girmiyorum sürekli kullandığı bi kokusu var zaten, internette mors alfabesiyle yazılmış bileklikler gördüm hem kadın hem erkek için, o da çok liseli işi geldi sanki
ne alsam bilemedim.. kıyafet alsam da eğitimde giyemeyecek zaten en az 3-4 ay. haftasonu bile dışarı çıkamicak çünkü. hem özel olsun hem beğensin istiyorum..
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkeeçünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak
Hangi takımı tutuyor. Eğer fanatikse tuttuğu takımın urunlerinden alın. Çok mutlu olurselam kk nın güzel hanımlarıı ☺
3 aydır biriyle beraberim, öncesinde de 5-6 aylık flört dönemimiz olmuştu ki zaten tee üniversite zamanından tanırız birbirimizi arkadaş olarak..
neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyimekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama☺ hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
biz sevgili değilken flört dönemimizde doğum günümü kutlamıştı çoook tatlı bi hediyeyle, çok şaşırmıştım sürpriz oldu.
ben de ona güzel bi hediye almak istiyorum ama özel bi ilgi alanı yok, erkeğe hediye seçmek çook zor
gömlek mi alsam diyorum çok klasik olur ama, parfüme hiiç girmiyorum sürekli kullandığı bi kokusu var zaten, internette mors alfabesiyle yazılmış bileklikler gördüm hem kadın hem erkek için, o da çok liseli işi geldi sanki
ne alsam bilemedim.. kıyafet alsam da eğitimde giyemeyecek zaten en az 3-4 ay. haftasonu bile dışarı çıkamicak çünkü. hem özel olsun hem beğensin istiyorum..
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkee ☺ çünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak
Yorumunuzu görmemiştim. Şimdi fark ettim :)Hangi takımı tutuyor. Eğer fanatikse tuttuğu takımın urunlerinden alın. Çok mutlu olur
selam kk nın güzel hanımlarıı ☺
neyse lafı uzatmadan asıl derdime geliyimekimde erkek arkadaşımın doğum günü, normalde aynı şehirde yaşamıyoruz maalesef, haftaya görüşcez ama☺ hediye almak istiyorum ona çünkü doğum gününde ayrı olcaz, o eğitimde olcak bir araya gelmemiz imkansız yani.
eşinize sevgilinize aldığınız hediyeleri paylaşsanız keşkee ☺ çünkü daha kısa zamandır birlikteyiz ve birbirimize özel bi hediye yok, o yüzden normal arkadaşıma hediye alıyomuşum gibi olcak
Sevgiliniz hangi burçselam kk nın güzel hanımlarıı ☺
Bütcenız nedır bilmiyorum ama guzel bir saat alırsanız cok güzel olur.bütçem çok fazla değil aslında
kitap her zaman is gorur.
ya da deri bileklik, gumus kolye gibi butceyi sarsmayacak hos bir aksesuar olabilir.
ben genelde bu tarz takiliyorum hem de esime, cimriyim azicikbu sene bir degisiklik yapip butceyi artiracagim bakalim
Katıldım
Madem kitap sever ve bütçe kısıtlı
Kitap alın içine de varsa ikinizin fotoğrafı olan ayraç yapın ya da yaptırın yani fotonun dışını kimlik kaplamacısına kaplatsanız dahi olur
Çiçek sepetinde yenilebilir çiçekler var ya iş yerine onlardan yollayabilirsiniz üzerine de güzel bir not :)Ben de sendenim yani cidden erkeğe ne alinir ki? Okuyacagim yorumlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?