kolik ne bilmiyorum bi rahatsızlık ise geçmiş olsun.
ama sürekli devam eden bir şey anladığım kadarıyla.
o zaman neden mevlütten ayrılmadınız bebeğiniz rahatsızlanınca?
ben orada misafir olsam ya da kayınvalideniz yerinde olsam rahatsız olurdum açıkçası.
yanlış anlamayın sizi üzmek için söylemiyorum.
ama orada devam eden (hatta edemeyen) bir mevlüt var ve bebeğiniz rahatsız, ağlamasına rağmen siz ısrarla oradasınız.
başlıkta 3 kahraman var..
dıger ıkısı sonraki bölüm herhalde..
(sadece eşini kendını ve bebegını düşün,kafa yorma o ne dedi,bu ne yaptı dıye)
cok heyecan verici bir kinu degil biliyorum ama lutfen banada yorum yapin..illa eltimin sacina dolanip olaya renk mi katayim? :)))
millet ortaya bi laf atiyor gitmesi gerek kisiye kutttt diye giriyor
ben laf cakma tesebusunde bulununca fiiiyyyyy deyip yere dusuyor kimse caktigim lafi anlamiyor.
ben durustlukten yanayim acik acik soyluyorum sonra kavga cikiyor yaaa.
Ay sen coj yasa emi :) neyi nasıl demek istiyoaan de bacim bosver bu mesajdan sonra ciddi birsey diyemicem :)cok heyecan verici bir kinu degil biliyorum ama lutfen banada yorum yapin..illa eltimin sacina dolanip olaya renk mi katayim? :)))
Cok mizmizlanmissin. Saka saka.
Bebegin kac aylik bilmiyorum ama bebek buyutmek cok kolay is degil. Yeri gelir stres olursun, yeri gelir alinilmayacak seye alinirsin.
Gorumcen ve KV'n yardim ediyorsa onlardan yardim iste ya da onlarda derdini anlat ama yardim etmiyorlarsa da kendi annenden destek al.
Birilerine laf sokucam derdine girersen kendi hayatinin amacindan saparsin. Su an onceligin kendin ve bebegin olsun.
Bayıldım bu tespitine...
Teşhisi koymuşsun işte...
Ben de mağdurum bu konuda...
Yorumlarla şifa bulacağız İnşallah.
Gorumce ve kayinvalide peki?
Ortaya laf soyleyeceksiniz, ozne belirtmeden iste kimse anlamiyor ki derdimden herkes mizmizlaniyor diyor ama ah ettim onlarin hepsine diyeceksiniz laf yerine gider bide laf sokarken gulumsyerek soyleyin kimse bisi diyemez o zaman
Trip atıyorsa atsın çok mu önemli yani ,kendisi senin halini bilmeden kalbini kırmış senin ona söylediğin sözde bir şey yok ki.
Ay sen coj yasa emi :) neyi nasıl demek istiyoaan de bacim bosver bu mesajdan sonra ciddi birsey diyemicem :)
Bence büyütmeye gerek yok, çocuğun huzursuzluğu herkesi etkilemiş, öyle laf çakmaya falan da gerek yok zaten kolikli bebekle uğraşmak zor hiç takma kafana, eltin düzelir bir müddet sonra...
Kolikli bebekle uğraşmayı yaşamayan bilmez maalesef. Yanlarında olduğun için biraz anlamışlardır halini...
Neden herkesin soyledigine bukadar takiliyosunki , Eltin sana laf soyledigi an lafi yapistir direk suratina olur biter..
Altan almanada gerek yok Havalara girmesin sonra....
Bence büyütmeye gerek yok, çocuğun huzursuzluğu herkesi etkilemiş, öyle laf çakmaya falan da gerek yok zaten kolikli bebekle uğraşmak zor hiç takma kafana, eltin düzelir bir müddet sonra...
Kolikli bebekle uğraşmayı yaşamayan bilmez maalesef. Yanlarında olduğun için biraz anlamışlardır halini...
Neden herkesin soyledigine bukadar takiliyosunki , Eltin sana laf soyledigi an lafi yapistir direk suratina olur biter...
Altan almanada gerek yok. Havalara girmesin sonra....
Çok komiksin.. Çok yaşa emi:)
Ne diyeyim.. Ben de öyle laf falan sokamam.. Ama direk söylerim. Genelde en sakin olduğun zamanı bekle ve kişiliğine uygun şekilde sakince konuşş.. Ben böyle yapıyorum.
Kolik dediğiniz kolit sanırım. Ben de yaşıyorum bu hastalığı ve bebeğiniz için kimbilir ne kadar zordur el kadar yavrucak. Ama siz önemsemeyin eltiymiş kvmiş oymuş buymuş takmayın derdinize dert katmayın (bence) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?