bi elti bi gorumce arada bir de kv :)

ah şu eltiler! kendini kaf dağında sanmasına izin verme! lafıanında yapıştır

Eltiler hep böyledir zaten hic birbirini cekemezler tavsiyem kafana takmaman takarsan o amacina ulasmis olur laf carpma konusunda da ortaya at her zaman lafini oda yutsun

Ben olsam mevlutte soylemezdim.toplum icinde hicte geregi yokmus

Kolik: Bazı bebekler gün içinde uzun süreli veya sık ataklar şeklinde ağlama krizlerine girerler. Bu aşırı ağlama krizlerine “kolik” denir. Aslında bütün bebekler zaman zaman ağlarlar veya huzursuzlanırlar. Ancak bu davranış stili aşırı olursa ve çok sık olursa “kolik” olarak tanımlanır.

Ülseratif Kolit: İnflamatuvar bağırsak hastalıkları, nedenleri henüz tam olarak bilinmeyen, çevresel ve kalıtsal faktörlerin birlikte rol oynadığı, sıklıkla genç yaşlarda ortaya çıkan hastalıkları kapsar.

ofkelendim dogru.
o an sunu dusundum onlar beni uzuyor ben neden ayni seyi onlara yapmayayim?
alttan alip icime atmak kendi ozume de zulum degil mi?
aslinda hic bu konuyu acmayacaktim eltimin lafina gunlerce uzulmustum 1 saniyede dusundum bunu ve soyledim.
cunki beni uzen seyleri soyledigimde cozume ulastirmak yerine atismaya giriyorlar kendimi ifade edemeden olay ortbas oluyor.
ve ben fazlasiyla alingan cit kirildim kucuk taze gelin oluyorum onlarin tabiriyle

ah şu eltiler! kendini kaf dağında sanmasına izin verme! lafıanında yapıştır

kendini nerede goruyor bilmiyorum verdigi sert tepki hayli sasirtti beni.
cokta tin cokta fifi.
yalniz bundan sonra ne yapmali ki hem altta kalmiyim hemde laf uzayip trajediye donusmesin.

Eltiler hep böyledir zaten hic birbirini cekemezler tavsiyem kafana takmaman takarsan o amacina ulasmis olur laf carpma konusunda da ortaya at her zaman lafini oda yutsun

benden cok buyuk eltilerim
10-15 yas var arada.
neyimi cekemiyorlar hic anlamadim.
yasit degiliz bi kere

Ben olsam mevlutte soylemezdim.toplum icinde hicte geregi yokmus

mevlut bitmisti coktan.
ben esim gorumcem gorumcemin kizi vardi.
bana mizmizlaniyorsun dediginde de ayni kisiler vardi.
benim sorunum hakli miyim meselesi degil kavgayi uzatmak istemiyorum ama laf cakmalarin altinda da kalmak istemiyorum.
insan iliskilerinde hic iyi degilim nabza gore serbet vermek oyle uzagimda ki....

alttan alin demedim ancak o da bir secenek tabi.

onlara ayni onlar gibi yanit veriyorsaniz veya uzmeyi amacliyorsaniz ardindan gelen tartisma da kacinilmaz.... bunu goze almis olmaliydiniz.
siz insanlarin sizi anlamasi veya yeri geldiginde hatalarini daha cok anlamalarini saglamak yerine hirsinizi almanin derdindesiniz.
boyle davrandigniz surece benzer konulari acmaniz muhtemel.
insanlarin yuzlerine hatalarini soylemek baska sey, kirildignizi belirtmek baska, kin tutup ofkeyle hem de hic tartisma yokken saldirircasina konusmak baska sey... anlatmaya calistigim bu idi.
siz boyle rahatsaniz zaten birsey diyemem, sizin yasantiniz, sizin gorumceniz...
ancak bu sekilde karsi tarafi degil asil kendinizi uzuyorsunuz, yani yine amaca ulasmiyor...

Çok eğlenceli ve tatlı bir kadınsınız ya.
Yapınız böyle demek ki, dürüstlüğünüz yine de çok güzel.
Boş verin konuşmasın, laf sokarsa da siz bu hallerinizle onu çıldırtabilirsiniz kesinlikle.

Ortaya laf atanlardan hiç hoşlanmam...ortamdaki her insan zan altında kalıp alakası olmasa bile "acaba?" der çünkü. Laf sokacak cesaretim ve öfkem var ama direk muhattabına söylemeye kadar yok der gibi...
Alınırsa alınsın, bozulursa bozulsun.

Coook guzel demissin!! Hicte takma ozurde dileme. Kendi senden ozur dilesin..

bence bebeğin madem durmuyo sende bunu çok iyi biliyosun keşke gitmeseydin...

bence eltin o lafı haketmiş ama nasıl söyledin o tartışılır yani gülerek şakaya getirerek mi yoksa sinirlimi onu bilmek lazım yoksa hiç bişe yok söylediğinde. Hatta bence bu kadar küçük bişeye "terbiyesiz" diye karşılık veren insanda bi tuhaflık var. Hiç germe kendini eğer dedikodu olursada ben bana öyle diyince bak bana mızmız diyodun ama haklıymışım dimi diye şakaya getirdim ama büyüttü üstünede terbiyesiz dedi bana dersin hiç ezilip büzülme aksine sen üste çık benim derdim bana yetiyo hiç uğraşamam onların lafı sözüyle de. çünkü kolik cidden çok sıkıntı bebek hiç durmadan ağlayınca anneninde onunla oturup ağladığını biliyorum. Güle güle büyütün bebeğinizi:)

Şimdi eltiniz sizi görmeden ,telefonda sürekli sızlanmış olduğnuz için böyle söylenmiş olabilir. Sürekli bir sızlanma halinde iseniz bebeği görmediği için abarttığnızı düşünmüş olabilir bence bu durumda bir abeslik yok yani. Kolik bebek ile herkez karşılaşmamıştır.Bende bir arkadışımda görene kadar başedilebilir bişey olduğnu düşünmüştüm ama öyle değilmiş.Ki kolikin ne olduğunu az çok biliyordum. E bebeğin halini görünce anlamıştır zaten hata yaptığını. Bunu üstüne basa basa söylemenize gerek yok suçlar gibi tüm insanların yanında Yanlızca şöyle diyebilirdiniz " ya söyleyince abarttığım düşünülüyor ama görüyorsunuz gerçekten zor bir durum " demeniz yeterli idi. Zaten kendisii kafasından böyle geçiriyor ise üzerine alınıp anlar hatasını,herkez anlar.bunu size yansızması gerekmez ,Dönüp size yaa çok haklıymışın kusura bakma ben ettim sen etme demesini bekliyorsanız başka..

bence bebeğin madem durmuyo sende bunu çok iyi biliyosun keşke gitmeseydin...

keske konuyu da duzgun takip edebilsek degil mi?
zira kvalidemin torunu mevlute gelecek diye gun saydigini ve baska ilcelerde yasadigimizi belirtmistim

sinirli bir sekilde soyledim.
eltim bebegimin aglamalarindam bunalmisti ve offf pofff etti amma da zor bu bebek dedi o an laf geldi dedim vala...
zerre pisman degilim :)
hatta pepe gibi sarki soyleyecegim geldi.
LAFİMİZ GEDİGİNDE,
SOZUMUZ YUZUMUZDE
ARTİK KİMSE TUTMUYCAK İCİMİZDEKİLERİİİİİİ :))))

senin yapacağın tek şey onu umursamamak

hicte tinlamadim valla kapilari carpip duruyor.kendi kendini paraliyor haspam :))

ne yapiyim canim yaaa...
elti gorumce kv degil bermuda seytan ucgeni mubarek ben bas edemedim

Allah sizi inandirsin kv bi laf cakiyor donuyor dolasiyor sahibini buluyor.
hatta mutfaktan salona laf caktigina bile sahit oldum eltim salonda torunun altini degistirirken. kv mutfaktan cakti lafi eltim hikkk dedi.
bazende coklu cakiyor ortaya karisik 4 elti 2 gorumce 1 damat adayi hepimiz ihhhhh deyip oturuyoruz.

Coook guzel demissin!! Hicte takma ozurde dileme. Kendi senden ozur dilesin..

kiz ne ozuru :)))
bi kasik suda bogacak beni kadin bi kivilcim ariyor bende tik yok daha deliriyor.
kaybolursam muge anliya soyleyin en son eltimle gorustum :)
eltimle aramda husumet.var :)

ne diyor biliyormusun?ben yuz veriyormusum 3 aylik bebege.simarikliktan agliyormus...
kvalidem de.sen bebek bakmayi unutmussun dedi.
en kucuk oglu askerden geldi gecen ay

Kahkaha attım ya.
Allah size ve çocuğunuza uzun ömürler versin.

Keske nasılmis demek yerine uff amma da mizmizlandin haa bebek iste agliyor deseydin. .. tas=gedik olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…