bi elti bi gorumce arada bir de kv :)

Ben bile gazdan catliyom beben napsin garibim

Hiç alttan alacak bir şey yok, çok da iyi yapmışsın
Bebeğin kolik olmasa bile yenidoğan bakımı çok zor
Ben yeni annelerin mızmız olduğuna inanmıyorum
Çok emek, çok yorgunluk, gece-gündüz yok, uyku yok kolay büyümüyorlar
İyi olmuş iyi, hatta bir daha bir araya gelirseniz bir iki saat bakmalarını rica et =))

birakmam ki.
kiyamam bebegime
benim kadar asla sabirli olamazlar
Allahim muhtac etmesin Rabbim

Mesele bu mu yani?

Bunun için mi kırıldınız da sen ne yapsam diye düşünüyorsun?

Şu laf için kırılan senin verdiğin tavizleri kullanıyor demektir, kendini ağırdan satıyor demektir.

Ben olsam hiç oralı olmam, kırılıyorsa kırılsın.

ozellikle sizden mesaj bekliyordum..biraz daha acarmisiniz???aslinda tamda bahsettiginiz gibi bir durum var ve kendimi degistirmek istiyorum...diger konumada yorum yaparmisiniz esli konum hakkinda..

ben bu tirip durumlari devam ederse ne yapmaliyim diyorum .yani cok saglam sinirlerim yok elim ayagim titrer hemen gozlerim dolar.

cok heyecan verici bir kinu degil biliyorum ama lutfen banada yorum yapin..illa eltimin sacina dolanip olaya renk mi katayim? :)))
KIZZZZ SEN BENİM ELTİM OLABİLİR MİSİN KORKTUM VALLA :))

Gereksiz boş şeyler geliyor bunlar bana.Birine laf çakınca ne oluyor.Zaten kadın,çocuğun durumunu görüp,anlamıştır doğrunun ne olduğunu.Sen hiçbirşey demeseydin kendi içinde muhakemesini yapar ve sana hak verirdi. sen laf soktuğun için hak vermeyi bırak,kusurlu taraf olmuşsun.Çok şikayetçi olduysan,o bunu mızmızlanma olarak algılamış olabilir.Bence boşver eltini,çocuğun sorununa odaklan.

haci haciyi mekkede elti eltiyi kk da bulurmus :)
soz savunmanin bacim
ben eltimi anlatsam millet bendeki elti melek der... anlatmıom bi ara anlatırım belki ...... ben eltimia nlatsam o görür die acmıom birazda... :)) çok cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…