bi erkegi etkılemenın yolu nelerdir

Bir yerde okumuştum, genetik cesitlilik olsun diye bizde olmayan genlere sahip olanlara aşık olurmusuz.
Hehehe bunun üzerine gıcık bir yorum yapmasam ayıp olurdu bekle hemen yapıyorum, alt satıra bak.
Kavun değil ki koklayınca anlaşılsın genleri felem O halde hemen bir kan testidir, işte kıl testidir, ne bileyim gayta, mukus bilmem ne testine sokmalıyız herifi diyorum. Artık ondan sonra genini, inini, cinini öğrenir bizde var mı yok mu anlayıp yolumuza bakarız diyorum Hem bir taşla iki kuş, hastalığı falan var mı yok mu öğreniriz. Şahsen ben evlenecek falan olsam tam teşekküllü sağlık raporu isterim yani

bilim ağlıyor.

Yeri geldiginde seksi yeri geldiginde sevimli olabilen bi kadin olmak kilit kısım bence. +Güçlü ve kararli olmak. Herkes karsisinda ilah görmek ister. +Dürüst olmak.

Hormon isi bunlar ya....
hormonu zibirtirsa etkilenir
Tabi bu sadece erkek icin degil
hepimiz icin gecerli...

Herkes iyi ve düzgün olsun der ama her iyi ve düzgün bizi etkilemez yani bu işlerin maddeleri herkese uymuyor...

Her insanin karakteri farklidir kimi erkek bi tip kadindan etkilenir baska bir erkek bambaska bi kadindan etkilenir. Bunun oyunu, taktigi yok bence. Kendin ol dogal ol, zaten dogru zaman geldiginde sana asik olucak o kisi seni sen oldugun icin sevicek :)

özgüven, dik duruş, gizem, sempatiklik.

çok konuşmamak ancak konuştugunda gözbebeklerının içine hoşlandıgını bellı eder gıbı samımı gulen gözlerle bakmak, tebessüm etmek, şirin ama seksi (femine) şirin olmak.
kılık kıyafette seksı olmak ancak o ince bir çizgi abartırsan ucuz basit durur. ses tonu, koku..... vs gıder....
kişiden kişiye değişir. kadınlar ovülasyon dönemlerinde daha çekici olurlar.
lavanta ve balkabağı kokuları afrodizyak etki yapar.

ama aşk kişiden kişiye değişir. etkilesen ne olucak ki. bırak seni sen oldugun için sevsin.

Kalp isi karistirmayin,sevgi denen sey irade disi mudahele edilemiyor ha belki zamanla ilginiz hosuna gider etkilenir ama en guzeli extra caba sarf etmeden sizi sevenler bunlara konsantr olun yoksa bir bakarsiniz.ki yorulmussunuz ve sizi sevenleri gormuyorsunuz sorunuz tam cevabi bu degil biliyorum ama.dogrum bu.

Bir yerde okumuştum, genetik cesitlilik olsun diye bizde olmayan genlere sahip olanlara aşık olurmusuz.
Ben de tam tersi genetik özelliklerini (soyunu) devam ettirebilmek için benzer dış görünüşteki insanlara aşık olduğumuzu okumuştum. Bütün ergenliğim boyunca sarışın erkeklerden hoşlanmamı buna bağlamıştım

İlk teori daha mantıklı geldi bana. Genetik çeşitlilik daha fazla yaşama şansı demek çünkü. Bende olan geni napiyim. ama onu ben de okumuştum, kendimize benzeyenlerden hoslaniyoruz diye.

bi erkegi etkılemenın yolu nelerdir ?
bi erkek bi kıza nasıl aşık olur neye gore neyinden etkilenir

Güzel olmanız lazım. Öncelikli kriter bu. Güzel değilseniz, bu konularda epey zorlanır ve yorulursunuz.

Tek kriter bu değil fakat ilk ve en önemli kriter budur.

İlk teori daha mantıklı geldi bana. Genetik çeşitlilik daha fazla yaşama şansı demek çünkü. Bende olan geni napiyim. ama onu ben de okumuştum, kendimize benzeyenlerden hoslaniyoruz diye.

Bence de çeşitlilik iyidir ya, melez çocuklar hep çok güzel oluyor. Hatta erkeklerin ağzının suyunun aktığı modellere baksak hepsinin en az 3-4 ülke kökeni vardır. Ama şu an hoşlandığım çocuğa bakıyorum mesela benzeşiyoruz. Demek ki neymiş gönül araştırma falan dinlemiyormuş

Ha bu arada erkeği etkilemenin yolunu bilemem de elinde tutmanın yolu kesilikle anlayışsız, dediğim dedik, cazgır olmaktan geçiyor. Bu tür kızların peşinden koşan çok oluyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…