- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi Selamerhabay19
-
Bence olduğunuz gibi davranın , onlar düşünsün bizi etkilemenin yollarını...bi erkegi etkılemenın yolu nelerdir ?
bi erkek bi kıza nasıl aşık olur neye gore neyinden etkilenir
Hehehe bunun üzerine gıcık bir yorum yapmasam ayıp olurdu bekle hemen yapıyorum, alt satıra bak.Bir yerde okumuştum, genetik cesitlilik olsun diye bizde olmayan genlere sahip olanlara aşık olurmusuz.
Hehehe bunun üzerine gıcık bir yorum yapmasam ayıp olurdu bekle hemen yapıyorum, alt satıra bak.
Kavun değil ki koklayınca anlaşılsın genleri felemO halde hemen bir kan testidir, işte kıl testidir, ne bileyim gayta, mukus bilmem ne testine sokmalıyız herifi diyorum. Artık ondan sonra genini, inini, cinini öğrenir bizde var mı yok mu anlayıp yolumuza bakarız diyorum Hem bir taşla iki kuş, hastalığı falan var mı yok mu öğreniriz. Şahsen ben evlenecek falan olsam tam teşekküllü sağlık raporu isterim yani
Mendil uzatalımbilim ağlıyor.
Erkekten erkeğe değişir genelleme yapmak yanlış.bi erkegi etkılemenın yolu nelerdir ?
Ben de tam tersi genetik özelliklerini (soyunu) devam ettirebilmek için benzer dış görünüşteki insanlara aşık olduğumuzu okumuştum. Bütün ergenliğim boyunca sarışın erkeklerden hoşlanmamı buna bağlamıştımBir yerde okumuştum, genetik cesitlilik olsun diye bizde olmayan genlere sahip olanlara aşık olurmusuz.
İlk teori daha mantıklı geldi bana. Genetik çeşitlilik daha fazla yaşama şansı demek çünkü. Bende olan geni napiyim.Ben de tam tersi genetik özelliklerini (soyunu) devam ettirebilmek için benzer dış görünüşteki insanlara aşık olduğumuzu okumuştum. Bütün ergenliğim boyunca sarışın erkeklerden hoşlanmamı buna bağlamıştım
bi erkegi etkılemenın yolu nelerdir ?
İlk teori daha mantıklı geldi bana. Genetik çeşitlilik daha fazla yaşama şansı demek çünkü. Bende olan geni napiyim.ama onu ben de okumuştum, kendimize benzeyenlerden hoslaniyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?