- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.477
- 798
Hala ayni yerdesin, 3 adim gelisme yokmuhtemelen onunda psikolojik rahatsızlığı var.. yoksa sanmıyorum bu kadar gocunmazdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala ayni yerdesin, 3 adim gelisme yokmuhtemelen onunda psikolojik rahatsızlığı var.. yoksa sanmıyorum bu kadar gocunmazdı
Bana bak, bana bulaşmaya kalkma.muhtemelen onunda psikolojik rahatsızlığı var.. yoksa sanmıyorum bu kadar gocunmazdı
Şimdi bişey dicem sonra mermad suçlu oluyor.He canım he tamam sen haklısın.Kudra nın yan çarıları,bakın bakalım bana ne yazdı ? Bunu da destekleyecek misiniz merak ediyorumBaşarmak istemiyorum bunu. Her konuna yazacağım. Her konun bir şekilde burada insanlara ettiğin hakaretlere gelecek. Sevilmediğini yüzüne vuracağım. Hayatında kimsenin seni sevmediği gibi burada da sevilmeyeceksin, dışlanacaksın.
Oooo en sevdiğim,bulaşırsam naparsınBana bak, bana bulaşmaya kalkma.
Ben senin konuna yazmadan sen bana özelden yazdın, gülen emoji attım diye. Gülüp geçecektim ben, umrumda da değildi senin yaşlı kurdunla tuhaf ilişkin, neden böyle bir şeyin içindeyiz ki şu an, çok saçma değil mi? Konulardan engelleme özelliği geldi, ama görünmezlik hala gelmedi, konularına yazamayız ama seni görebiliriz.Allah aşkına katip ve seni sorularımdan nasıl engellerim nolur söyle de siz de rahatlayın ben de rahatlayım var mı böyle sorularımı görmeme ihtimaliniz ?
Sonuna kadar desteğim. Hadi bakalım.Şimdi bişey dicem sonra mermad suçlu oluyor.He canım he tamam sen haklısın.Kudra nın yan çarıları,bakın bakalım bana ne yazdı ? Bunu da destekleyecek misiniz merak ediyorum
Arkaya da bi tane kurtlar vadisi müziği koysaydın.Çok koyktummmBana bak, bana bulaşmaya kalkma.
hahahahhahahha sitedeki kurt bakışlım muhabbeti buradan mı geliyor?Ben senin konuna yazmadan sen bana özelden yazdın, gülen emoji attım diye. Gülüp geçecektim ben, umrumda da değildi senin yaşlı kurdunla tuhaf ilişkin, neden böyle bir şeyin içindeyiz ki şu an, çok saçma değil mi? Konulardan engelleme özelliği geldi, ama görünmezlik hala gelmedi, konularına yazamayız ama seni görebiliriz.![]()
Nasıl yapılıyor anlatır mısın ? İkinizi engelleyeceğim çünkü. Görüp bişey diyemeyin çok isterim.Ben senin konuna yazmadan sen bana özelden yazdın, gülen emoji attım diye. Gülüp geçecektim ben, umrumda da değildi senin yaşlı kurdunla tuhaf ilişkin, neden böyle bir şeyin içindeyiz ki şu an, çok saçma değil mi? Konulardan engelleme özelliği geldi, ama görünmezlik hala gelmedi, konularına yazamayız ama seni görebiliriz.![]()
Velev ki böyle hakaretler etti. Bu, sizin bebek sahibi olma konusunda söylediklerinizi hakli mi çıkarır?Kendisi aileme hakaret etmek zorunda mıydı ? Ki ailem de hassas bir konudur görüşmüyoruz ailemle. Ölmüş insana bile laf attı.Ne beklliyordunuz ? Alt tarafı psikolojik rahatsızlığı vardı ve bu sebepten ötürü hakaret edebilir miydi aileme ? Edemezdi,ettirmemde.Sanırsın bahsettiğiniz insan özel biride öyle hakaret etmişim.Hadi özel biri olsa alttan alırdım da ayrıca kendisi kaostan beslenen biriydi,canının kavga çektiğini vs söylemişti bu insanın avukatlığını mı üstlendiniz ? alekmdkdkdkdkdk
Senin yaşlı kurduna yakışır o.Arkaya da bi tane kurtlar vadisi müziği koysaydın.Çok koyktummm![]()
Çok da güzel yazdım valla. Ohh sefam olsun.Şimdi bişey dicem sonra mermad suçlu oluyor.He canım he tamam sen haklısın.Kudra nın yan çarıları,bakın bakalım bana ne yazdı ? Bunu da destekleyecek misiniz merak ediyorum
Sosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınızhahahahhahahha sitedeki kurt bakışlım muhabbeti buradan mı geliyor?
Gerçekten sana yazmayınca bir yerimizin mi eksileceğini düşünüyorsun?Nasıl yapılıyor anlatır mısın ? İkinizi engelleyeceğim çünkü. Görüp bişey diyemeyin çok isterim.
Çarıları mı? Çıra diyecektin glb .s.s.s.Şimdi bişey dicem sonra mermad suçlu oluyor.He canım he tamam sen haklısın.Kudra nın yan çarıları,bakın bakalım bana ne yazdı ? Bunu da destekleyecek misiniz merak ediyorum
Sen hiç yaşlanmayacaksın dimi ?Senin yaşlı kurduna yakışır o.
Yan çar demek istemiş, genel kültürü bol hanımefendi. Ama Türkçesi yok.Çarıları mı? Çıra diyecektin glb .s.s.s.
Yooo,sizin yüzünüzden düzgün konu açamıyorum konu dağılıyorGerçekten sana yazmayınca bir yerimizin mi eksileceğini düşünüyorsun?
Evet. :)Sen hiç yaşlanmayacaksın dimi ?![]()