Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Kimisi de önüne geleni tanıştırıyor be canım,yani cok sey yapmamak lazım tabii sen bilirsin.

Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu, yeğenlerimizi, kuzenlerimizi, sevdiğimiz bilimum z kuşağını mermad gibilerle arkadaşlık etmekten korusun, çok amin.
İki konudur görüyorum. 2010 senesinden beri bilirim burayı. 12 senedir böylesini görmedim diyorum, çok da iddialıyım.

:) Hı yeni aldılar. Sevdin mi beni? :KK53:
Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu

Aman kadin z.cmaya giderken yolda buna denk gelmis, ne alaka el opturme falan, agzimi bozdum gece gece 🤣
Nenenin o kart horozun nenesi olduğunu var sayarsak, muhtemelen kafası gidiktir. Sorsan ertesi güne MERMAD kim hatırlamaz, ondan tanıştırmıştır nenesiyle.

Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu
Ben kolejden devlet okuluna geçiş yapan kızım bir kere. Lakabım sosyetedir buralarda, nasıl duymadın şaşırdım valla.

Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkdd
Forumda üyeleri yaşıyla eleştirirken 40+ yaş üstü bir kart horoz ile evlenme hayali kurman...

Sayın kekoiçe, ben bir iki ay takılır altı ay kaybolurum; kimseye yaranmak gibi bir derdim yok:) Burası temporal, kafa dağıttığım bir yer bazen bilgi aldığım, bazen geyik yaptığım; bazen de senin gibileri görüp ibret aldığım. Bir tane kart horoz için elli tane konu açmam mesela, sevgilimin fotoğraflarını elaleme atmam:)

Uyduruk senaryolu yaz dizilerini izlemeyi acilen bırakmalısın.

Sayın kekoiçe, ben bir iki ay takılır altı ay kaybolurum; kimseye yaranmak gibi bir derdim yok:) Burası temporal, kafa dağıttığım bir yer bazen bilgi aldığım, bazen geyik yaptığım; bazen de senin gibileri görüp ibret aldığım. Bir tane kart horoz için elli tane konu açmam mesela, sevgilimin fotoğraflarını elaleme atmam:)
Aha şimdi hatırladım. Yaşlı diye yakıştıramayıp millete atıp soruyordu değil mi? Çok mu yaşlı duruyor diye. Kudra'ya atmıştı hatta. :KK53: Kudra adam nasıl biri yav, merak ettim.

images (46).webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X