- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Tıp literatüründe buna erken bosalma denmemeli. Işık hızıyla boşalma denmeli.Bir de erken mi boşalıyor?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıp literatüründe buna erken bosalma denmemeli. Işık hızıyla boşalma denmeli.Bir de erken mi boşalıyor?![]()
Oha performans da sıfırın altında. Cidden nasıl bir yokluktasın ki bu adamla birliktesin acaba?Ten uyumu dediğin şey sevdiğin insanla ten tene olmaktır.Herkes sever ve ister aşık olduğu insanla ten tene olmayı sevişmeyi.Yani konuyu cinselliğe bağlayacak olursanız 8 saniye falan sürüyor.Cinsellikde bağlanma olayım imkansız
Neyyyy? Yok beybisi catlatir bu adamiAşık olduğuma eminim.Allah aşkına madem aşık değilim o zaman niye aşığım diyim niye yalan söyleyim çıkarım ney ? O zaman neden ayrıldığımda acı çekiyorum ağlıyorum??? niye özlüyorum ? neden hep hayallerimde o var ?
Çooook şaşkınım şu anda.Tıp literatüründe buna erken bosalma denmemeli. Işık hızıyla boşalma denmeli.
Ten uyumu böyle bir şey değil tam olarak. Aşık olmadığın biri ile de tenin uyabilir. Toksik ilişkilerin en önemli sürme sebeplerinden biridir, aynı zamanda yokluğu harika giden ilişkileri de baltalayabilir.Ten uyumu dediğin şey sevdiğin insanla ten tene olmaktır.Herkes sever ve ister aşık olduğu insanla ten tene olmayı sevişmeyi.Yani konuyu cinselliğe bağlayacak olursanız 8 saniye falan sürüyor.Cinsellikde bağlanma olayım imkansız
8 saniyeyi görmedin herhal.Ten uyumu böyle bir şey değil tam olarak. Aşık olmadığın biri ile de tenin uyabilir. Toksik ilişkilerin en önemli sürme sebeplerinden biridir, aynı zamanda yokluğu harika giden ilişkileri de baltalayabilir.
E hani isik hiziydiNeden fotoğrafını herkese gösterip yakışıyor muyuz diye sorup, hayır adam çirkin deyince bozuluyorsun peki? Aşik olsan milletin lafını bu kadar önemsemezsin.
Ailemle aram kötü, görüşmüyorum diyorsun, tutunacak dal onu secmişsin, birde tenleriniz uyuşmuş işte. Olan bu.
Şöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçememKafayi yicem evlerden uzak olsun böylesi...
Adam 40+ yasinda, işsiz, parasiz, çocuğu var, 8 saniyede bosaliyor...
Tutacak hicbir tarafi yok.
10 seneye yatakta hiç olur bu.
Ellerinde kireçleme ve sinir sıkışmaları başlar.
Buyrunya o soruya şunu diyen biriyle gerçekten daha fazla konuşamam.Bak mesela kudro ve katip en azından mantıklı konuşuyorda bu nedir ya. Bana dişli bir şey lazım. Git sen biraz öğren öyle gel
Bu arada, ciddi 8 saniye mi?sevişmeyi.Yani konuyu cinselliğe bağlayacak olursanız 8 saniye falan sürüyor.
16 saniye mi oluyor yani?Şöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem
Ortada bir ilişki bile yok.Tıp literatüründe buna erken bosalma denmemeli. Işık hızıyla boşalma denmeli.
Ooo 16 saniye diyorsun yani.Şöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem
Hayır ikincisi değişiyor 8 saniye değil ikincisi biraz daha uzun sürüyor onu saymadım ama yine erkendi.İlkini bilerek saymıştım içimden16 saniye mi oluyor yani?![]()
16 saniye diyosun, vay babam vayvayvay, karpatlarin Maradon ya buŞöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem
16 saniye var olma miAllam tip yok, para yok, ilgi alaka yok, cinsel performans yok, sadakat yok ama aşk var. Ne aşkmış arkadaş.
16 sn değil.İkincisini bilmiyorum saymadım ama uzun diyemem yine oda erken ama ilkini hep saydım anormal olduğu için16 saniye diyosun, vay babam vayvayvay, karpatlarin Maradon ya bu