Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ten uyumu dediğin şey sevdiğin insanla ten tene olmaktır.Herkes sever ve ister aşık olduğu insanla ten tene olmayı sevişmeyi.Yani konuyu cinselliğe bağlayacak olursanız 8 saniye falan sürüyor.Cinsellikde bağlanma olayım imkansız
Oha performans da sıfırın altında. Cidden nasıl bir yokluktasın ki bu adamla birliktesin acaba?

Aşık olduğuma eminim.Allah aşkına madem aşık değilim o zaman niye aşığım diyim niye yalan söyleyim çıkarım ney ? O zaman neden ayrıldığımda acı çekiyorum ağlıyorum??? niye özlüyorum ? neden hep hayallerimde o var ?
Neyyyy? Yok beybisi catlatir bu adami😐

Ten uyumu dediğin şey sevdiğin insanla ten tene olmaktır.Herkes sever ve ister aşık olduğu insanla ten tene olmayı sevişmeyi.Yani konuyu cinselliğe bağlayacak olursanız 8 saniye falan sürüyor.Cinsellikde bağlanma olayım imkansız
Ten uyumu böyle bir şey değil tam olarak. Aşık olmadığın biri ile de tenin uyabilir. Toksik ilişkilerin en önemli sürme sebeplerinden biridir, aynı zamanda yokluğu harika giden ilişkileri de baltalayabilir.

Neden fotoğrafını herkese gösterip yakışıyor muyuz diye sorup, hayır adam çirkin deyince bozuluyorsun peki? Aşik olsan milletin lafını bu kadar önemsemezsin.
Ailemle aram kötü, görüşmüyorum diyorsun, tutunacak dal onu secmişsin, birde tenleriniz uyuşmuş işte. Olan bu.
E hani isik hiziydi 😐o başka konu muydu, uykum geldi 🤣

Kafayi yicem evlerden uzak olsun böylesi...

Adam 40+ yasinda, işsiz, parasiz, çocuğu var, 8 saniyede bosaliyor...

Tutacak hicbir tarafi yok.

10 seneye yatakta hiç olur bu.

Ellerinde kireçleme ve sinir sıkışmaları başlar.
Şöyle tamam 8 saniye ama iki kere yapıyor.Yani aynı günde iki kez yapabiliyor bunuda es geçemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X