bi erkek bi bayandan para ister mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
daha onceden tanıdıgm fakat arkadas olarak kalmayı ciddi bisey daha düsünmedigimi soylemiştim ozamanlar aradan 3 4 yıl gecti tabi bu arada ara ara mrb lastıgımız oluyordu.Gecenlerde konusmaya basladık ciddi oldugunu vs soyledi kendisi suan baska sehirde calısıyor ve bu hafta sonu gelicek bulundugum sehre hem benle gorüsecek hemde dügün varmış neyse cumartesi günü benden bin tl borc istedi ve ben sok oldum buzz gibi oldum bi an cunku bu yasıma kadar degil bi erkekten para almak ictigim kahveyi cayı odediklerinde mahcup oluyorum bana gore degil yani bi adamın bi bayandan para istemesi.Siz olsaydınız napardınız :KK43:

daha onceden tanıdıgm fakat arkadas olarak kalmayı ciddi bisey daha düsünmedigimi soylemiştim ozamanlar aradan 3 4 yıl gecti tabi bu arada ara ara mrb lastıgımız oluyordu.Gecenlerde konusmaya basladık ciddi oldugunu vs soyledi kendisi suan baska sehirde calısıyor ve bu hafta sonu gelicek bulundugum sehre hem benle gorüsecek hemde dügün varmış neyse cumartesi günü benden bin tl borc istedi ve ben sok oldum buzz gibi oldum bi an cunku bu yasıma kadar degil bi erkekten para almak ictigim kahveyi cayı odediklerinde mahcup oluyorum bana gore degil yani bi adamın bi bayandan para istemesi.Siz olsaydınız napardınız :KK43:
Erkek kadından tabi ki para isteyebilir ama bu aradaki bağa göre değişir.
Eşin,nişanlın,baban abin ya da bin yıldır tanıdığın kankan olabilir.
Dış kapının eski flörtü isteyemez.O ister ama karşı tarafın vermemesi doğrudur.

uzun zaman görüşmeyip sonradan da bu mevzuya giren erkek değil kadın olsa yine buz gibi olunur... Senden başka arkadaşı yok mu zat-ı muhteremin de senden istiyor ? Bence vrme geri alcağını diç düşünemiyorum ,bir lira değil sonuçta bin lira kolay kazanılmıyor

• Beğen
Reactions: lra
Esin ,abin,baban olsa olabilir de yani bu adam nasil borc istiyor sizden hic mi yakininda kimse yok isteyecek size mi kaldi.Kac bence

Akrabaları ya da samimi arkadaşları dururken sizden borç istemesi çok saçma.
Ben olsam asla vermezdim.

Verme tabiki, 3 5 yıllık sevgilisi olursun, çok sıkışır , çaresiz kalır fln anlarımda, arada bir konuştuğun biri olarak asla istememesi gerekir, hiç konuşma bence de
bana kadar bir sürü arkadası var annesi babası ablası abisi var bana mı kaldı para istemek bende borcum var biliyosun birikmişim yok dedim anladım yazmıs bidahada yazmadım

Esin ,abin,baban olsa olabilir de yani bu adam nasil borc istiyor sizden hic mi yakininda kimse yok isteyecek size mi kaldi.Kac bence
bende sizinle aynı düsüncedeyim bu kadar rahatlık bana fazla

uzun zaman görüşmeyip sonradan da bu mevzuya giren erkek değil kadın olsa yine buz gibi olunur... Senden başka arkadaşı yok mu zat-ı muhteremin de senden istiyor ? Bence vrme geri alcağını diç düşünemiyorum ,bir lira değil sonuçta bin lira kolay kazanılmıyor
kesinlikle haklısınız

bende sizinle aynı düsüncedeyim bu kadar rahatlık bana fazla
Ay ben yerin dibine girerim de daha annemden para istemisligim yok kaldiki arkadaş yaa nasil insanlar var

tabi ki verme. şöyle düşün: sana gelene kadar o adamın etrafında kaç tane insan vardır. illa ki birisinde çıkardı bin lira. yani atla deve değil.
ama daha dün bir bugün iki olan bir arkadaşlık için büyük bir para sayılır.
açık açık söyle. daha birbirini tanımayanı iki kişi arasında para mevzusu geçmemeli. rahatsız oldum bana gelene kadar çevrende kaç kişi vardır, görüşmek istemiyorum gibi bişeyler de gitsin.

Yürüsün gitsin ya sakın kaptırmayasınız para mara , bu hareket tüm samimi davranışını açıklıyor hiiiç konuşmam artık yerinde olsam

Back
X