bi erkek bi bayandan para ister mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ara bu erkeklere ne oluyor yahu :sinirli:
benim de eski iş arkadaşım sürekli Facebook insta vs gibi bir yerlerden mesaj atıp borç isteyip duruyor
Sanırsın kırk yıllık arkadaşıyım adamın
Ben yok demeye utanıyorum artık ama o istemeye utanmıyor bir türlü
Şakın verme konu sahibi ve mümkünse bi daha da görüşme :stop:

Yani arada güçlü bi bagdır ayrı gayrınız yoktur geri vereceğine emin olursun evet olur ama sizin durumunuzda olmaz.bende olsam soğurdum ki sende soğuyarak doğru yapmışsın.çok üstüne düşerse söyle soğudum hiç hoşuma gitmedi bidaha yazma de

1000 TL ne işini görecekmiş. Ciddi düşünmeyi bilen erkeğin 1000 TL çıkaracak parası yok mu kenarda köşede bu devirde saçmalık. :skandal:

• Beğen
Reactions: lra
10 yıldır tanışıyorum erkek arkadaşımla, cok cok sıkıştığı zamanlar oldu benim ısrarıma rağmen 1 tl borç bile almadı adam. Ki bence bu da abartı yani ama neyse..

Ama bu adam senin hicbir seyin suanda, ne munasebet bin tl borç.

Hııı başka derdi var mıymış?

Hemen uzaklas. Adam para icin gorusecek. Insan tanimadigi birinden para isteyebiliyorsa bunu hep yapiyordur muhtemelen ve buyuk olasilik da geri odemiyordur. Uzaklas bu adamdan.

• Beğen
Reactions: lra
daha onceden tanıdıgm fakat arkadas olarak kalmayı ciddi bisey daha düsünmedigimi soylemiştim ozamanlar aradan 3 4 yıl gecti tabi bu arada ara ara mrb lastıgımız oluyordu.Gecenlerde konusmaya basladık ciddi oldugunu vs soyledi kendisi suan baska sehirde calısıyor ve bu hafta sonu gelicek bulundugum sehre hem benle gorüsecek hemde dügün varmış neyse cumartesi günü benden bin tl borc istedi ve ben sok oldum buzz gibi oldum bi an cunku bu yasıma kadar degil bi erkekten para almak ictigim kahveyi cayı odediklerinde mahcup oluyorum bana gore degil yani bi adamın bi bayandan para istemesi.Siz olsaydınız napardınız :KK43:
Bu tip insanlardan uzak dur derim sadece. Böyle utanmadn birnden para isteyen insan hep bişyleride birilerinden isteyebilir

Sakin verme yoksa o para puff olur.

Hemen uzaklas. Adam para icin gorusecek. Insan tanimadigi birinden para isteyebiliyorsa bunu hep yapiyordur muhtemelen ve buyuk olasilik da geri odemiyordur. Uzaklas bu adamdan.
valla uzaklastım gorusmuyoruz oda bidaha ne yazdı ne aradı anladı galiba

Back
X