bi erkek bunu nasil kabul edebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim
Anlattigin konuyla alakasi yok hemen konuyu degistirme istiyorsan.
Evet yeni evli ciftin evinde kalmasi hos degil ama Allah gecinden versin o anne baba olucek bunu hesaba kat

Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendom

o kapı kilitlemeyi bilmiyo ama zihinsel engelli. siz engelli değilsiniz kapıyı çalın bi zahmet. ayrıca benim de 24 yaşında erkek kardeşim var ve ben de kendisini çıplak görüyorum. kafamda koca erkek vs diye kodlamadım onu ve rahatsız olmuyorum.

kimse kimsenin engelli kardeşine bakmak zorunda değil. o kısımda haklısınız. eğer başta kabul etmediyseniz sizi buna mecbur edemezler. ama bakış açınız yanlış. pipisini gördünüz diye kocanızın erkeklik gurunun mu incinmesi lazımdı? düşünce yapınız bana çok çirkin geldi.

Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendom

anne baba ölünce siz bakmak zorundasınız. bu gerçeği bilerek evlenmediniz mi? hadi şimdi evden gönderdiniz diyelim o zaman nereye göndereceksiniz?

Yani bence bahaneniz siz bu kardeşe bakmak istemiyorsunuz bunlar da bahaneniz. Onu nasil bir erkek yerine koyarsiniz. Ayrica madem onun tuvaletin kapisini kilitlemeyi beceremediğini biliyorsunuz görmemeye siz özen göstereceksiniz. Bu bahanenin altına siginmayip bakmak istemiyorum deseniz daha az tepki toplardiniz.

Sorun sizde kapıyı tıklatıp girseydiniz ne diye dalıyorsunuz banyoya?
Birde zihinsel engelliymiş çıplak görseniz nolur yani?
Eşiniz biraz kalsın göndericem demiş daha ne desin adam.
Boşanında eşiniz, eşinizin kardeşi, annesi rahat etsin.

Tuvaletin bos olup olmadigi belli degil mi? Sonucta evde bir misafir var. Yoksa iceri dalip hmmm bos degilmis mi diyorsunuz?

Son düzenleme:
Lutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim

O zaman bakmak zorunda degilim deseydiniz ya sizi teskin ederdim ya da hak verirdim. Bu gibi bahanelere siginmayin bize karsi da esinize karsi da... Ayrica ne kadar sizde kalacak? Kayinvalideniz bir yere mi gitti?

Zihinsel engelli bir çocuğu çıplak görmüşsünüz,üstelik çıplak görmenizin de sebebi yine sizsiniz. Şap diye girilmiş içeriye. Bunu da sorun etmişsiniz! Pes diyorum ve bende olsam bunu sorun ettiğin için boşardım! İki haftalık bir süreçmiş,geçici. Nasıl sorun çıkardıysanız demek ki boşanmaya kadar gitti. Bir erkek bunu nasıl kabul eder diye başlık açmışsınız bu mu derdiniz? Zihinsel engelli ve suçu olmayan bir genç erkeği çıplak görmenizi mı kabul etmemesi gerekiyordu? O insanlar kim bilir neler görmüş! Sizi de aileden biri diye düşünüp gayet normal karşılamış.

Farkında mısınız bilmiyorum ama hepimiz engelli adayıyız . Bir kaza yaparsınız felç kalırsınız , bacaklarınızı kaybedebilirsiniz , beyin kanaması geçirirsiniz ve zihinsel iz kalır . İnsanlar altınızdan almak zorunda kalır . Tabiki bakmak zorunda değilsiniz ama çıplak gördüğünüz için bu denli büyütmek abes geldi doğrusu . Sonuçta aklı selim biri değil karşınızdaki . Eşinizi uyarıp tuvalet vs durumlarda ilgilenmesini isteyebilirsiniz . Umarım Allah sizi , hepimizi engelli bir çocukla sınamaz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…