- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Anlattigin konuyla alakasi yok hemen konuyu degistirme istiyorsan.Lutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim
Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendomKardesine bakan insan evlenmeyecek. Kocanin evlenmesi hata. Sonradan olusan bir durum degil, gecici bir durum degil. Kardesler birbirine mecburen bakmak zorunda olabilir ama yengelerin boyle bir mecburiyeti yok.
Sadece banyoya pat diye girmemeliydin. Madem biliyorsun durumu ona gore davranmalisin.
Lutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim
Siz de ailesine söyleyin bakamam deyin. Neden size gönderiyorlar?Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendom
Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendom
Bence de.Siz de ailesine söyleyin bakamam deyin. Neden size gönderiyorlar?
Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendom
Ben annesi babasini olunce bakarim hic bir zorunluk yokken nedenanne baba ölünce siz bakmak zorundasınız. bu gerçeği bilerek evlenmediniz mi? hadi şimdi evden gönderdiniz diyelim o zaman nereye göndereceksiniz?
Ama anne baba su an sag...anne baba ölünce siz bakmak zorundasınız. bu gerçeği bilerek evlenmediniz mi? hadi şimdi evden gönderdiniz diyelim o zaman nereye göndereceksiniz?
Lutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?