- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
24 yaşındaki erkek kardeşimi çıplak görüyorum derken, sanırım bir seferlik bir yanlışlıktan değil, genel bir durumdan bahsediyorsunuz?
Bence de.Anlatımda eksikler var onda hemfikiriz zaten ama herkes hemen kucağını açacakmış gibi yorum yapmış. Kimse yeni evliyken özel bir durum yoksa uzun yatılı misafir istemez.
Valla bilerek konuyu çıplak gördümle girizgah yaparak açtıEşi de böyle düşündüğü için inanmıyorum demiş bence
Anlatımda eksikler var onda hemfikiriz zaten ama herkes hemen kucağını açacakmış gibi yorum yapmış. Kimse yeni evliyken özel bir durum yoksa uzun yatılı misafir istemez.
Bakin ben onun huyunu suyunu bilmem beni kimse uyarmadi tuvaleti kitlemiyo diye ben sonradan kendi kendime ogrendom
Ben anlatımda eksikler var dedim zaten....Güzel arkadaşım konu başlığı bile bir erkek bunu nasıl kabul eder...
Sencede bu çok çirkin değil mi?
Kocasının onurunu gururunu zedelemeye çalışarak evden göndermesin direk desin ya biz yeni evliyiz gönder anne ne diye.
Bide ben bakmak zorunda değilim yazmış sanarsın pipiyi tutup kendi işetti..
Çocuk kendine bakio zaten 1 kap yemek mi önüne koyamazmış insaf..
Evet bu çok çirkin. öyle birine bakmak çok zor.kayınvalide çok bunaldığı için dinleneyim diye göndermiş.eşi nasıl kabul etmesin, nasıl git desin. Konu sahibi yeni evli yani durum zor öyle birini çıplak görse de bi şey olmaz görmemezlikten gelecek yapacak bir şey yok. Konu sahibi eşi ve ailesi gözünde çok kötü duruma düşmüş. Kayınvalide şu sabi ye 2 gün bakmamak için yuvasını yıktı demiştirValla bilerek konuyu çıplak gördümle girizgah yaparak açtı
Burdan "amann ne demek gönder gitsin " gibi mesajlarla destekleyecekti
Yoksa durumundan şikayetçi olan insan yeni evli olduğunu böyle bir durumla karşılaştığını yazar.
Her neyse işte, sonuçta zihinsel engelli birinden bahsediyoruz. Ha o açık bırakmış ha o girmişKapı açık girmemiş ki, kapı kapalıymış ama kilitlememiş. Konu sahibi de öylece içeri dalmış yani kapıyı çalmayan konu sahibi.
Bakmak zorunda değil o ayrı ama bu konuda konu sahibi hatalı.
Merhamet duygusu baki olmalı insanlardaEvet bu çok çirkin. öyle birine bakmak çok zor.kayınvalide çok bunaldığı için dinleneyim diye göndermiş.eşi nasıl kabul etmesin, nasıl git desin. Konu sahibi yeni evli yani durum zor öyle birini çıplak görse de bi şey olmaz görmemezlikten gelecek yapacak bir şey yok. Konu sahibi eşi ve ailesi gözünde çok kötü duruma düşmüş. Kayınvalide şu sabi ye 2 gün bakmamak için yuvasını yıktı demiştir
Haklısın ama konu sahibi henüz o olgunluğa erişememiş olabilir bunu ona kimse söylemediyse ve yaşı küçükse böyle bi hata yapması normalMerhamet duygusu baki olmalı insanlarda
Evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz.
İki hafta allah rızasını geçtim eşinin hatrı için bakamayan insan yanında olmasa da olur.
Konu sahibine niye yüklenilmiş anlamadım. Boşanma sebebi olamaz bunlar ama sanki siz yeni evliyken mazaret olmadan eşinizin kardeşi evinizse aylarca kalsa kabul edersiniz. Hiçbir engeli olmayan kardeş bile yeni evli çiftin evine gelince sorun oluyorda bu niye olmasın? Üstelik anne baba sağ. Kardeş onlara muhtaç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?