- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Ben sana hak verdim.Ben annesi babasini olunce bakarim hic bir zorunluk yokken neden
Kapı açık girmemiş ki, kapı kapalıymış ama kilitlememiş. Konu sahibi de öylece içeri dalmış yani kapıyı çalmayan konu sahibi.Eşinin kardeşiyse senin de kardeşin sayılır artık.
Tabii ki burada çıplak görmen normal demiyorum da, zihinsel engelli birinden bahsediyorsunuz sonuçta.
Aklı başında olsa zaten kapıyı açık bırakıp girmezdi tuvalete.
Senin de öyle bir kardeşin olsa onu da birçok kez öyle görecektin emin ol.
Eşin sana inanmıyor değil bence. Zihinsel engelli olan kardeşini çıplak görüp bunu fazla büyüttüğün için öyle davranış gibi geldi bana.
Ben annesi babasini olunce bakarim hic bir zorunluk yokken neden
haklısınız ama siz konuyu başka bir taraftan anlatmışsınız. sanki, kızlar eşimin zihinsel engelli kardeşini banyoda çıplak gördüm, hemen boşanıyorum gibi olmuş. tam olarak anlatırsanız daha anlaşılır olurLutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim
24 yaşındaki erkek kardeşimi çıplak görüyorum derken, sanırım bir seferlik bir yanlışlıktan değil, genel bir durumdan bahsediyorsunuz?o kapı kilitlemeyi bilmiyo ama zihinsel engelli. siz engelli değilsiniz kapıyı çalın bi zahmet. ayrıca benim de 24 yaşında erkek kardeşim var ve ben de kendisini çıplak görüyorum. kafamda koca erkek vs diye kodlamadım onu ve rahatsız olmuyorum.
kimse kimsenin engelli kardeşine bakmak zorunda değil. o kısımda haklısınız. eğer başta kabul etmediyseniz sizi buna mecbur edemezler. ama bakış açınız yanlış. pipisini gördünüz diye kocanızın erkeklik gurunun mu incinmesi lazımdı? düşünce yapınız bana çok çirkin geldi.
Konu sahibine niye yüklenilmiş anlamadım. Boşanma sebebi olamaz bunlar ama sanki siz yeni evliyken mazaret olmadan eşinizin kardeşi evinizse aylarca kalsa kabul edersiniz. Hiçbir engeli olmayan kardeş bile yeni evli çiftin evine gelince sorun oluyorda bu niye olmasın? Üstelik anne baba sağ. Kardeş onlara muhtaç değil.
Haklısın çok zor ama yinede boşanma benceLutfen banada empati yapin hicbir zorunluluk yokken bizde kaldi ana baba sağ , gidecek biyeri olmasa zaten gelirdi ayrica zorunlu degilim
Eşi de böyle düşündüğü için inanmıyorum demiş benceMuhtemelen çıplakta görmediniz.
Hassas bir konu olduğu için eşinizi gaza getirip göndermeye çalıştığınızı düşündüm yazdığınız mesajlarınız da
Zira evde biri varken wc nin kapısını çalmanız gerektiğini bilmiyor olamazsınız
Anlatımda eksikler var onda hemfikiriz zaten ama herkes hemen kucağını açacakmış gibi yorum yapmış. Kimse yeni evliyken özel bir durum yoksa uzun yatılı misafir istemez.Yeni evliyim diye sonradan belirtiyor başta anlattığı şey kapıyı çalmadan giren kendisi çocuğun cinsel uzvunu görünce eşine bunu anlatıp evden sepetlemeye calisamaz sebep bu olmamalı boşanmak için.
O eksik ve yarım insan...
Aksine kapıyı kilitlerse ben korkarım içerde napar diye çocuk güzelce çekmiş kapısını daha ne ? Olayı gurur onur meselesi gibi anlatmasın mümkünse ozaman..
Düşmez kalkmaz bir Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?