- 21 Ağustos 2014
- 731
- 1.484
- 313
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Ben burada en büyük hatayı kayın validenizde gördüm hasta çocuğumu kendim yanımda yokken niye gelinimin yanına bırakayım yaaa saçmalık biraz başımdan gitsinde nereye giderse gitsin diye kurtulacak yer arıyor bence sizin suçunuz rahatsızlığınızı mantıksız bir şekilde eşinize sunmanız bu bakıp bakmamak vijdan meselesi tabiki mecbur değilsiniz en büyük hata dediğim gibi kaynanada ne olursa olsun evladımı kendimden ayrı çok zor bir durum olmadıkça asla bırakmamSelam kizlar
Biz bosaniyoruz. Zihinsel engelli erkek kardesi var bizde kaldi bi kac ay ben onu ciplak gordum ve lavboyu kitlemeyide bilmiyor aniden girdim yine gordum ayakta cis yapiyodu ben bunlari esime soyledim o hala bizde bi kac hafta daha kalsin bi daha gelmicek diyerekten beni ikna etmeye calisti kabul etmedim annemin yuzune nasil bakcan dedi kabul etmedigim icin ben ondan bu yuzdrn cok sogudum ve bosaniyoruz o hic uzulmedi o sekilde gorduhumu inanmiyorum dedi en son. Siz olsaniz napardiniz?
Senin de teşhisi konulmamış bir zihinsel engelin olabilir mi acaba?
İnsanın kalbi engelli olmasın yeterSelam kizlar
Biz bosaniyoruz. Zihinsel engelli erkek kardesi var bizde kaldi bi kac ay ben onu ciplak gordum ve lavboyu kitlemeyide bilmiyor aniden girdim yine gordum ayakta cis yapiyodu ben bunlari esime soyledim o hala bizde bi kac hafta daha kalsin bi daha gelmicek diyerekten beni ikna etmeye calisti kabul etmedim annemin yuzune nasil bakcan dedi kabul etmedigim icin ben ondan bu yuzdrn cok sogudum ve bosaniyoruz o hic uzulmedi o sekilde gorduhumu inanmiyorum dedi en son. Siz olsaniz napardiniz?
Hastanelerde zihinsel engeli olmasa da hastaların her haline tanık oluyor sağlık çalışanları iyi ki doktor olmamışsın! Ha bebek ha zihinsel engelli hiçbir farkı yok doktor olmasanız da mantık bunu söyler.Selam kizlar
Bakmak zorunda degil ki. Kardeşi zihinsel engelli olabilir fakat karısının bakma yükümlülüğü yok,istemiyor demek ki bunu dile getirmek hakkı. Tabi olayı genel anlamda değerlendirmek lazım annesi yok mu ya da başka bakabilecek biri yok mu vs. Olmadı bir yardımcı tutulabilir. Boşanmak için tabiki yeterli bir neden değilbakmamak için bahane aramış gibisiniz kusura bakmayın
Zisinsel engelli diyorsun bilmiyor belki tuvalet kullanmayı boşanmak için sebep bumu hasta mış tek sebep bu olmamalı benim dayımda zihinsel engelli var 34 yıldır annem bakıyorSelam kizlar
Engellı cocuk farkında mısınız?Zihinsel engelli erkek kardesi var
O konu baska mesele yalnız.Sız konunuzu ,engellı kardesini wcde cıplak gordum diye acmıssınız.Kimse beni anlamiyor cok buyuk sorumluluk bu. Biz iki ay evliyken bize gelmesi ve aylarca kalmasi normalmi peki? Disari cikarmadigim icin surat asti esim bana.
Boşuna yazmayın konu sahibi ne bizim yazdıklarımızı önemsiyor ne de cevap veriyor sürekli aynı şeyleri de diğer konularında yazıyor,kısaca tuhaf biriO konu baska mesele yalnız.Sız konunuzu ,engellı kardesini wcde cıplak gordum diye acmıssınız.
Ben bakmak ıstemıyorum engellı bırıne deseydınız ozman?
Tek nedeni bu mu emin misinizSelam kizlar
Evinde bakmak zorunda değil ama..konu eski son durumu bilmiyorum ama yine de yazmak istedim.
bir kere gördüğünüz erkek zihinsel engelli ve o bir melek???
hala siz bilmem neresini gördüm muhabbeti yapıyorsunuz ya. ne kadar anormal davrandığınızın umarım yıllar önce farkına varmışsınızdır.
son durum ne bilmiyorum ama kocanıza çok üzüldüm. melek kardeşini evde istemeyen bir kadını eş olarak yanında taşımak zor olsa gerek.
evinde bakmak zorunda değil ama konu sahibi bundan şikayetçi olmamış ki.Evinde bakmak zorunda değil ama..
evinde bakmak zorunda değil ama konu sahibi bundan şikayetçi olmamış ki.
o zaman konuda deseydi ki "eşimin zihinsel engelli kardeşini uygunsuz gördüm. bundan rahatsız oldum. ve birlikte kalmak da istemiyorum. nasıl bir yol bulsam" aynen böyle sorsaydı zaten kimse tepki göstermezdi.
ama akıl erdiremeyen bir erkeğin cinsel organından bahsedip üstüne de bundan yakınmak için çok ciddi cinsel dürtülerinin olması gerekir. çünkü kaç yaşında olursa olsun onlar bakıma muhtaçlar ve asla o gözle bakılmayı hak etmiyorlar
sanki konu sahibi sizmişsiniz gibi hissettirdiniz(Zihinsel engellilerde de cinsel dürtüler kuvvetli olabiliyor) Konu sahibi kendisi de dikkat etmediği konuda bir suçlamada bulunmuş orası ayrı haklısınız. Yorumlarda da bakmak istemediğini eklemiş ayrıca, eşi dışarıda gezdirmesini de istemiş. Bu da onun tercihi.
Ben sizin son cümlenize takıldım sadece. Erkek kardeşine bakmak istemiyorsanız sizi boşamaya hakkı var gibi konuşmuşsunuz.. Evlenmeden önce konuşulmalı böyle konular aslında. Herkesin kolaylıkla kabul edebileceği bir konu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?