bi erkek bunu nasil kabul edebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burada en büyük hatayı kayın validenizde gördüm hasta çocuğumu kendim yanımda yokken niye gelinimin yanına bırakayım yaaa saçmalık biraz başımdan gitsinde nereye giderse gitsin diye kurtulacak yer arıyor bence sizin suçunuz rahatsızlığınızı mantıksız bir şekilde eşinize sunmanız bu bakıp bakmamak vijdan meselesi tabiki mecbur değilsiniz en büyük hata dediğim gibi kaynanada ne olursa olsun evladımı kendimden ayrı çok zor bir durum olmadıkça asla bırakmam

İnsanın kalbi engelli olmasın yeter

Haklı olduğunuz yerler var bununla birlikte konuya bakış açınız çarpık.
Hele başlığınız-ima ettiğiniz şey çok çirkin.
Önce bakış açınızı gözden geçirin evliliğinizi ondan sonra tekrar değerlendirin.

Hastanelerde zihinsel engeli olmasa da hastaların her haline tanık oluyor sağlık çalışanları iyi ki doktor olmamışsın! Ha bebek ha zihinsel engelli hiçbir farkı yok doktor olmasanız da mantık bunu söyler.

bakmamak için bahane aramış gibisiniz kusura bakmayın
Bakmak zorunda degil ki. Kardeşi zihinsel engelli olabilir fakat karısının bakma yükümlülüğü yok,istemiyor demek ki bunu dile getirmek hakkı. Tabi olayı genel anlamda değerlendirmek lazım annesi yok mu ya da başka bakabilecek biri yok mu vs. Olmadı bir yardımcı tutulabilir. Boşanmak için tabiki yeterli bir neden değil

Zisinsel engelli diyorsun bilmiyor belki tuvalet kullanmayı boşanmak için sebep bumu hasta mış tek sebep bu olmamalı benim dayımda zihinsel engelli var 34 yıldır annem bakıyor

Kimse beni anlamiyor cok buyuk sorumluluk bu. Biz iki ay evliyken bize gelmesi ve aylarca kalmasi normalmi peki? Disari cikarmadigim icin surat asti esim bana.
O konu baska mesele yalnız.Sız konunuzu ,engellı kardesini wcde cıplak gordum diye acmıssınız.
Ben bakmak ıstemıyorum engellı bırıne deseydınız ozman?

O konu baska mesele yalnız.Sız konunuzu ,engellı kardesini wcde cıplak gordum diye acmıssınız.
Ben bakmak ıstemıyorum engellı bırıne deseydınız ozman?
Boşuna yazmayın konu sahibi ne bizim yazdıklarımızı önemsiyor ne de cevap veriyor sürekli aynı şeyleri de diğer konularında yazıyor,kısaca tuhaf biri

Zihinsel engelli diyorsunuz, kapıyı kilitlemeyi de bilmiyormuş, wc ye kapı vurmadan girdiğiniz için siz hatalısınız, bir süre daha sabredemez miydiniz, çıplak görünce noldu yani, size sapkınlık mı yaptı, olayı çok büyütmüşsünüz , boşanmayı gerektirecek bir durum değildi ama başka birikmiş şeyler de var demek ki

Tek nedeni bu mu emin misiniz

Evinde bakmak zorunda değil ama..

Evinde bakmak zorunda değil ama..
evinde bakmak zorunda değil ama konu sahibi bundan şikayetçi olmamış ki.
o zaman konuda deseydi ki "eşimin zihinsel engelli kardeşini uygunsuz gördüm. bundan rahatsız oldum. ve birlikte kalmak da istemiyorum. nasıl bir yol bulsam" aynen böyle sorsaydı zaten kimse tepki göstermezdi.
ama akıl erdiremeyen bir erkeğin cinsel organından bahsedip üstüne de bundan yakınmak için çok ciddi cinsel dürtülerinin olması gerekir. çünkü kaç yaşında olursa olsun onlar bakıma muhtaçlar ve asla o gözle bakılmayı hak etmiyorlar

(Zihinsel engellilerde de cinsel dürtüler kuvvetli olabiliyor) Konu sahibi kendisi de dikkat etmediği konuda bir suçlamada bulunmuş orası ayrı haklısınız. Yorumlarda da bakmak istemediğini eklemiş ayrıca, eşi dışarıda gezdirmesini de istemiş. Bu da onun tercihi.

Ben sizin son cümlenize takıldım sadece. Erkek kardeşine bakmak istemiyorsanız sizi boşamaya hakkı var gibi konuşmuşsunuz.. Evlenmeden önce konuşulmalı böyle konular aslında. Herkesin kolaylıkla kabul edebileceği bir konu değil.

İstememek te kendine göre haklı olabilirsin, zor Bi iş, ama saçma Bi bahane bulmaya çalışmışsın. Karşı tarafta hatalı anne babası sağken geline haftalarca gönderilmez. Ama siz de evlenirken düşünecektiniz. Bunun ölümü var hastalığı var engelli Bi kardeş varsa bu sorumluluğu alıp alamayacağını düşünerek evlenilmeli.

sanki konu sahibi sizmişsiniz gibi hissettirdiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…