Kadının düşmanı yine kadın tabi haklısın.Yorumlara baksanıza sanki saçma sapan bir davranış yapmışım dalga geçmişler belki ilerde sever ya da sevmez önemli olan bu değil ki benim hislerim nedir bu kadın düşmanlığı bir anlasam
Yani ne bileyim öyleyse eğer kötü yani onu demek istedim 4 gün senle konuşup görüşüp kalıp şuandaki hali nası önemli olan oNe alaka ya offff... bu arada evli diye yazılır
asik olmus sana.
Aradığım cevap değil çünkü ikimizde aşık değiliz bende değilimBingo! Konusahibinin istediği aradığı cevap
onu da begenmedi. bu kiz beni hic sevmiyo yaBingo! Konusahibinin istediği aradığı cevap
Dedigin bu 4 günü yaşadın mi geçti miAradığım cevap değil çünkü ikimizde aşık değiliz bende değilim
Aradığım cevap değil çünkü ikimizde aşık değiliz bende değilim
e o zaman sorun ne ortada aşk yoksa adam 4 gün takılıp gitmiş işte.sen de hayatına devam et sorun bile yok ortadaAradığım cevap değil çünkü ikimizde aşık değiliz bende değilim
Aradığım cevap değil çünkü ikimizde aşık değiliz bende değilim
Adamla kalmış 4 gün öylemie o zaman sorun ne ortada aşk yoksa adam 4 gün takılıp gitmiş işte.sen de hayatına devam et sorun bile yok ortada
Vayy böyle konusu mu arkadaşınNiye illaki birşeyler hissetmek zorunda mı? Sevişmiş, eğlenmişsiniz işte birkaç gün. Siz evli iş arkadaşınızla birlikteyken yada yakalandıktan sonra çok mu düşünmüştünüz geleceği? :)
Waterlily di o diye hatırlıyorum. Nerde sahi o?Niye illaki birşeyler hissetmek zorunda mı? Sevişmiş, eğlenmişsiniz işte birkaç gün. Siz evli iş arkadaşınızla birlikteyken yada yakalandıktan sonra çok mu düşünmüştünüz geleceği? :)
Mohoooo :) birde kendini kocasıyla birlikte olduğu kadınmış gibi gösterip açtığı konu bile var. :):) Bunlar nasıl hastalıklı zihinler anlamıyorum ben :)Vayy böyle konusu mu arkadaşın
Burda katip, isiltilibalon oldu kendisi.Waterlily di o diye hatırlıyorum. Nerde sahi o?
Mohoooo :) birde kendini kocasıyla birlikte olduğu kadınmış gibi gösterip açtığı konu bile var. :):) Bunlar nasıl hastalıklı zihinler anlamıyorum ben :)
Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?
Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim. 1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak...www.kadinlarkulubu.com
Asjsjss burdaymış.Waterlily di o diye hatırlıyorum. Nerde sahi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?