Bi erkek hiç bir şey hissetmediği biri ile 4 gün aynı evde kalır mı?

Yorumlara baksanıza sanki saçma sapan bir davranış yapmışım dalga geçmişler belki ilerde sever ya da sevmez önemli olan bu değil ki benim hislerim nedir bu kadın düşmanlığı bir anlasam
Kadının düşmanı yine kadın tabi haklısın.

Oysa sen hep kadınları düşünür, kimseyle dalga geçmezsin.

Dünya senin gibi hassas kalpler için fazla acımasız

Aradığım cevap değil çünkü ikimizde aşık değiliz bende değilim

Tam olarak konu ne peki?

Erkekler kalir ya, hem pandemi canlar sıkkın, sosyallik taban, ben bile kalirim bisey hissetmedigim bi kadinla 4 gün.
Sevismeyiz de iste film izleriz muhabbet ederiz yemek yeriz sarap iceriz :) gel yani ben kalirim senle.

Kırmak incitmek istemiyorum yanlis anlama. Anlam yükleyip sonradan üzülmenden cekindim acikcasi. Gönlünce olsun her sey, insallah.

Ben de daha 3 hafta önce biriyle twitterdan tanisip bulustum. Ama böyle duygular oluk oluk selale yani. Bir sey hissetse sen acabalarla bogusuyor olmazdin bence.

Niye illaki birşeyler hissetmek zorunda mı? Sevişmiş, eğlenmişsiniz işte birkaç gün. Siz evli iş arkadaşınızla birlikteyken yada yakalandıktan sonra çok mu düşünmüştünüz geleceği? :)

Vayy böyle konusu mu arkadaşın

Waterlily di o diye hatırlıyorum. Nerde sahi o?

Vayy böyle konusu mu arkadaşın
Mohoooo :) birde kendini kocasıyla birlikte olduğu kadınmış gibi gösterip açtığı konu bile var. :):) Bunlar nasıl hastalıklı zihinler anlamıyorum ben :)

Waterlily di o diye hatırlıyorum. Nerde sahi o?
Asjsjss burdaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…