- 10 Nisan 2014
- 43.427
- 115.739
- 798
neyyyyy?atraksiyon kokusu mu aldım neNiye illaki birşeyler hissetmek zorunda mı? Sevişmiş, eğlenmişsiniz işte birkaç gün. Siz evli iş arkadaşınızla birlikteyken yada yakalandıktan sonra çok mu düşünmüştünüz geleceği? :)
hem aldatan kadın hem de aldanan kadın olarak mı konu açmış ha ha ha.ama adam aynı adam o iyi bakSizler eski üye olunca takipleri yada yeni konuya yorumları daha net yapıyorsunuz
O zaman vayyy be.anasina sayın seyirciler diyorum
Yinede pritwey woman güzel filmdi
Ortaya karışık olmuşhem aldatan kadın hem de aldanan kadın olarak mı konu açmış ha ha ha.ama adam aynı adam o iyi bak
o öğretmen adam başka bu konuda ki adam başka ama değil mi?Ortaya karışık olmuş
Ceyceycim aynen farklıo öğretmen adam başka bu konuda ki adam başka ama değil mi?
Mohoooo :) birde kendini kocasıyla birlikte olduğu kadınmış gibi gösterip açtığı konu bile var. :):) Bunlar nasıl hastalıklı zihinler anlamıyorum ben :)
Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?
Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim. 1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşım evli biriyle olduğumu ortaya çıkardı(bilmeden) olay koptu yardımm
Merhaba ben geçen sene bir öğretmen arkadaşımla bir şeyler yaşadım yani tek gecelik gibi. Evliymiş gerçekten bilmiyordum. Ertesi gün mesaj attım ben tek gecelik görmedim oda bana ben evliyim karımı seviyorum lütfen bir şey düşünme dedi bende sessiz kalsın arkadaşıma söyledim oda ortak...www.kadinlarkulubu.com
Forumu fantezilerini yazmak için kullanıyor galiba. Aynı şeyi kaç kez değiştire değiştire yazmışARKADAŞLAR ARKADAŞIMIN SORUSUDUR KENDİSİ ÜYELİK AÇAMADIĞI İÇİN RİCA ETTİ YORUMLARI OKUYACAK SEVGİLER
Merhaba hanımlar eşimle tam 1 senedir evliyiz 30 yaşında doğuluyuz orda tanışıp istanbula geldik ikimizde özel eğitim öğretmeniyiz ben çalışmıyorum o çalışıyor 30 yaşında eşim bir stajyeri vardı taa aylar önce eşimi eklemişti ama takmadım stajyer dedi (eşim iş arkadaşlarını eklemeyi sevmez) kız 3 ay staj yapıp şubat ayında ordan ayrıldı. ben bayramda memlekete gittim ve döndüm komşuya evde değildim dedim birşey sordu her neyse bana iyide misafiriniz vardi 2 gün önce dedi içime kuşku düştü eşimin teline baktım kıza iyimisin vardın mı yazmış. kız evet beni düşündüğün için teşekkür ederim demiş? ben gider gitmez neden buluşuldu bilmiyorum akşam komşudan öğrenmiş gibi yaptım bana korkarak evet geldi çay içti gitti dedi delirdim ne hakla?? kavga etmeye başladık oda saçmalama o benim dostum o zaten seç...nin sevgilisyidi dedi yine delirdim çünkü bahsettiği kişi evli. eşimden enfret ettim ama gidememde köyün adetleri.. bu kızla bişey geçmişmidir arasında 10 yaş küçük bu kız ama instagramda hergün başka ortamlarda çok havalı bir kız ve kıza mesaj atmayı düşünüyorum deliricem yemeden içmeden kesildim
GÜNCELLEME: ARKADAŞIM BEN KONUYU ATARKEN KIZA İNSTAGRAMDAN KENDİ ADIYLA MESAJ ATIP TEHDİT ETMİŞ KIZIN YAZDIĞI:
Merve Hanım ben sizin yerinizde olsam elin kızına değil kocama kızardım o 5 vakit namazında olan kocan sen gider gitmez beni yakın arkadaşı gibi çağırıp sonrada yatağa atıp saatlerce sevişti. Hemde sizin yatağınızda! Sonrada sizi çok sevdiğini söyledi. Ahh kıyamam işte bu kadar güzel bir evliliğiniz var. Bana bu hakaretleri yazmadan önce düşünseydiniz keşke. Ben sizin yerinizde olsam bana hakaret ediceğime biraz örnek alırdım. Zira bir bana bakın bir kendinize! Kadın dediğin benim gibi olur olurmuş ki kocan gider gitmez beni çağırdı. Ama merak etme kendisiyle alakam kalmadı şimdi o çok sevdiğin kocanla mutluluklar...
SONRADA ENGELLEMİŞ........ HAKLIYMISSINIZ
sonu lily olan mı yoksa.Öff ben de sazan gibi kime yorum yazmışım. Watermış
Tabıkı katlanırlar .Bazı ınsanlara sadece kadın oldun yeter ki helede vinsellıkte varsa tam ıstedıklerı ısteBilmiyorum ben kalmazdım herhalde sadece aklıma takıldı. 4 gününü komple ona harcar mı? Sadece cinsellik değil yeme içme gezme tozma sohbet muhabbet Yaşar mı? Bilemedim şu an karşı taraftan ve kendimden emin değilim
insan içine çıkacak kadar olsun yeter onlara.güzellik zeka falan gerekmezTabıkı katlanırlar .Bazı ınsanlara sadece kadın oldun yeter ki helede vinsellıkte varsa tam ıstedıklerı ıste
Yaşar. Cinsellik için. boşluk doldurmak için. Egosunu şişirmek için. Kalacak yeri yoktur onuj için.sevgilisinden ayrılmıştır onu untmak için.anasıyla kavgalıdır eve gidemez onun için....Bilmiyorum ben kalmazdım herhalde sadece aklıma takıldı. 4 gününü komple ona harcar mı? Sadece cinsellik değil yeme içme gezme tozma sohbet muhabbet Yaşar mı? Bilemedim şu an karşı taraftan ve kendimden emin değilim
Eşiyle yaşadığı ilişkiden zevk alamadığını söyleyen bir üyeye bu cevabi vermissiniz...19 yaşında evlenecek kadar ne yaşadınız ya gerçekten ben daha 22 yaşındayım gece yatmadan çikolatalı süt içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?