bi' fikir verin a dostlar

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
8.451
14.248
823
herkese merhaba,
daha önce de evlilik ve ilişkilerle alakalı başlık açmıştım ama bu sefer durum gerçekten ciddi
2007 de ilk ilişkimi yaşadım (bu arada şu an 31 yaşındayım)
yalanlar kavgalar vs olmakla beraber çok ama çok şiddetli ve güçlü bir sevgi vardı ve bana evlilik vaad edilmişti ama olmadı
8 ay sürmekle beraber beni maddi manevi yıpratan bir ilişkiydi ama çok sevmiştim sonun da benden ayrıldı terk etti daha doğrusu
sonra 6 ayda bir aramaya başladı mesaj attı işe girdikten sonra daha sık arayıp sormaya başladı 15 günde bir filan
bir gün nişan takalım diyor 15 gün sonra ben evliliğe hazır değilim diyor
arama sebebi ise beni unutamamış olmasıymış hala seviyormuş ama elinden bir şey gelmiyormuş parası pulu yokmuş okulu varmış falan filan
bu hikaye beş yıldır sürüyor ne yazık ki

bu zaman zarfında evlilik amaçlı görüştüklerim oldu bi sebeple iş ciddiye varamadan sonlandı dolayısıyla şu an bulunduğum duruma gelmeme bir sebep olmadı
şu an biri var benimle evlenmek isteyen aile, eğitim, yaş vs bakımından tamamen uyumluyuz
ama ben çok korkuyorum sevememekten
şu an sadece ufak bir hoşlanma var hepsi bu
hani deli divane aşık değilim tanışalı 15 gün oldu zaten
aşırı derecede üstüme düşüyor arıyor soruyor arada ters dütüğümüz noktalar vs oluyor ama iyi biri olduğuna inanıyorum

bu akşam benim eski mevzu yine aradı ne var ne yok diye ben de artık beni aramamasını çünkü böyle bir durum olduğunu ve değerlendirmeye aldığımı söyledim
sesinden bayağı üzüldüğünü fark ettim ama dur yapma olmaz demedi
benim sana veremediğim hayatı o sana verir inşallah hep kalbimdesin mutlu ol filan yazmış
içim öyle acıdı ki sanki yeni ayrılmış gibi oldum

sonuç olarak,
bu adamı unutabilir miyim sizce
şu an benimle evlenmek isteyen kişiye karşı duygularımın az oluşu nedeniyle bu işten vazgeçmeli miyim
nedir evlilik için gerekli olanlar
okuduğunuz ve sabrınız için teşekkürler

herkese merhaba,
daha önce de evlilik ve ilişkilerle alakalı başlık açmıştım ama bu sefer durum gerçekten ciddi
yalanlar kavgalar vs olmakla beraber çok ama çok şiddetli ve güçlü bir sevgi vardı ve bana evlilik vaad edilmişti ama olmadı
8 ay sürmekle beraber beni maddi manevi yıpratan bir ilişkiydi ama çok sevmiştim sonun da benden ayrıldı terk etti daha doğrusu
sonra 6 ayda bir aramaya başladı mesaj attı işe girdikten sonra daha sık arayıp sormaya başladı 15 günde bir filan
arama sebebi ise beni unutamamış olmasıymış hala seviyormuş ama elinden bir şey gelmiyormuş parası pulu yokmuş okulu varmış falan filan

bu zaman zarfında evlilik amaçlı görüştüklerim oldu bi sebeple iş ciddiye varamadan sonlandı dolayısıyla şu an bulunduğum duruma gelmeme bir sebep olmadı
şu an biri var benimle evlenmek isteyen aile, eğitim, yaş vs bakımından tamamen uyumluyuz
aşırı derecede üstüme düşüyor arıyor soruyor arada ters dütüğümüz noktalar vs oluyor ama iyi biri olduğuna inanıyorum

bu akşam benim eski mevzu yine aradı ne var ne yok diye ben de artık beni aramamasını çünkü böyle bir durum olduğunu ve değerlendirmeye aldığımı söyledim
benim sana veremediğim hayatı o sana verir inşallah hep kalbimdesin mutlu ol filan yazmış

sonuç olarak,
şu an benimle evlenmek isteyen kişiye karşı duygularımın az oluşu nedeniyle bu işten vazgeçmeli miyim

Tabii ki unutabilirsin...
İnsanlar kara toprağın altına en sevdiklerini koyup hayatlarına iyi kötü devam edebiliyorlar di mi?
Seni bu kadar üzen ve dengesiz bir adamı unutmak zor olmasa gerek.
Evlilik nasiptir bence buna yoğunlaşma,önce kendi hayatını düzene koy.

emin ol gün gelip unutacaksın..
insanlar neler unutmuyor ki sen bunu unutamayasın.
unutma hayat senin hayatın . kalbini dinlemen gerektiği kadar mantığını da dinlemen gerektiğini düşünüyorum.
onun yaptığı bana göre duygu sömürüsünden baska birşey değil. hem maddi hem manevi olarak yordu diyorsun.
hiç arkana bile bakma derim.
sevememmi diyorsun ya mantığıyla hareket edenler genelde evlendikten sonra iyiki evlenmişiz diyorlar. aradaki sevgi saygı karsındaki insanın gözünün içine bakması emin ol gün geçtikçe sendeki sevginin artmasına sebep olacaktır.

ve gün gelecek sen eskiye dönüp baktığında bu hallerine güleceksin.

tabi hemen git o kişiyle evlen de demiyorum. önce tanı birbirinize zaman ayırın zamana bırakın ;))

Tabii ki unutabilirsin...
İnsanlar kara toprağın altına en sevdiklerini koyup hayatlarına iyi kötü devam edebiliyorlar di mi?
Seni bu kadar üzen ve dengesiz bir adamı unutmak zor olmasa gerek.
Evlilik nasiptir bence buna yoğunlaşma,önce kendi hayatını düzene koy.

emin ol gün gelip unutacaksın..
insanlar neler unutmuyor ki sen bunu unutamayasın.
unutma hayat senin hayatın . kalbini dinlemen gerektiği kadar mantığını da dinlemen gerektiğini düşünüyorum.
onun yaptığı bana göre duygu sömürüsünden baska birşey değil. hem maddi hem manevi olarak yordu diyorsun.
hiç arkana bile bakma derim.
sevememmi diyorsun ya mantığıyla hareket edenler genelde evlendikten sonra iyiki evlenmişiz diyorlar. aradaki sevgi saygı karsındaki insanın gözünün içine bakması emin ol gün geçtikçe sendeki sevginin artmasına sebep olacaktır.

ve gün gelecek sen eskiye dönüp baktığında bu hallerine güleceksin.

tabi hemen git o kişiyle evlen de demiyorum. önce tanı birbirinize zaman ayırın zamana bırakın ;))

çok teşekkür ederim yorumlarınıza
sevemem üzerim diye ödüm kopuyor evlilik bu o adama da yazık olur diye düşünüyorum
acayiip ilgili ve üstüme düşüyor

çok teşekkür ederim yorumlarınıza
sevemem üzerim diye ödüm kopuyor evlilik bu o adama da yazık olur diye düşünüyorum
acayiip ilgili ve üstüme düşüyor

İyi de belki de doğru erkek o değil.
İlla ki o olacak diye bir kural yok ki..
Ayrıca üzmekten korkuyorsan da sen de çok boş değilsin bence.
Sadece kafandaki saplantılardan kurtulmalısın. Geri kalan zaten kendiliğinden gelişir.

İyi de belki de doğru erkek o değil.
İlla ki o olacak diye bir kural yok ki..
Ayrıca üzmekten korkuyorsan da sen de çok boş değilsin bence.
Sadece kafandaki saplantılardan kurtulmalısın. Geri kalan zaten kendiliğinden gelişir.

inşallah
yaş kemale erdi zaten e temiz biri iyi biri değerlendirmeye alınmayı hak ediyor
ama dedim ya benim eski mevzu öyle elveda bilmem ne deyince garip oldum kötü hissettim
acaba doğru olan onu beklemek mi olurdu diye

herkese merhaba,

sonuç olarak,

canım,
para var pul var ne istiyorsa var
senden bir tane daha varsa bana da gönder
bırakır mı seni??
aklını başına topla 31 yaşındasın en güzel zamanlarını seni oyalayan ve kendi çıkarı doğrultusunda hareket eden bir bencil için harcama
yapma Allah aşkına
artık dilimde tüy bitti, her şey unutuluyor, onu mu unutmayacaksın
az zaman mı beş yıl
biri var ise ve 10 tane kriterinin 6 sı uyuyorsa diyelim dört elle sarıl mecazi söylüyorum anlıyorsun ne demek istediğimi
kangren olmuş o sende at kurtul
zaman öyle çabuk geçiyor ki sen anlamadan o unutamam dediğin var ya çoookktaaan uçup gider

canım,
para var pul var ne istiyorsa var
senden bir tane daha varsa bana da gönder
bırakır mı seni??
aklını başına topla 31 yaşındasın en güzel zamanlarını seni oyalayan ve kendi çıkarı doğrultusunda hareket eden bir bencil için harcama
yapma Allah aşkına
artık dilimde tüy bitti, her şey unutuluyor, onu mu unutmayacaksın
az zaman mı beş yıl
biri var ise ve 10 tane kriterinin 6 sı uyuyorsa diyelim dört elle sarıl mecazi söylüyorum anlıyorsun ne demek istediğimi
kangren olmuş o sende at kurtul
zaman öyle çabuk geçiyor ki sen anlamadan o unutamam dediğin var ya çoookktaaan uçup gider

uçup gitsin istiyorum zaten keşke hiç yaşamamış olsak
ama dedim ya bir mahzunluk çöktü ki anlatamam
bir tedirginlik bir acaba yükü ağırlaştım

herkese merhaba,

sonuç olarak,

elbette unutursun arkadaşım, ayrıca anladığım kadarıyla eski sevgiline aşık falan değilsin. eğer aşık olsan, onu gerçekten seviyor olsan başkasıyla evlilik için görüşmezdin. belkide alışkanlık oldu o senin için. ayrıca daha 15 gün oldu demişsin, dur bi tanı bakalım, tanıdıkça seversin belki. kimse kimseye ilk görüşte deli divane aşık olmuyorki zaten. hem evlilik için sadece sevgi yetmiyor, ailelerin uygunluğu, kariyer uygunluğu, hayata bakış açısı birsürü şey lazım. benden tavsiye, eski erkek arkadaşına restini çek. uzadıkça kendi canını yakıcaksın çünkü, ve bellide olmaz 2 gün sonra karşına çıkıp evlenmek istediğin adamında aklına girebilir, yoluna taş olabilir.

uçup gitsin istiyorum zaten keşke hiç yaşamamış olsak
ama dedim ya bir mahzunluk çöktü ki anlatamam
bir tedirginlik bir acaba yükü ağırlaştım

ALIŞKANLIKKKKK
başka bir şey değil, bi de bilinçaltında süregelen insan egosu vardır, sahip olamadığına hakkım var diyerek savaşır durur benim olsun diye
kes at kangreni, geçecek bak yemin ediyorum unutacaksın..

elbette unutursun arkadaşım, ayrıca anladığım kadarıyla eski sevgiline aşık falan değilsin. eğer aşık olsan, onu gerçekten seviyor olsan başkasıyla evlilik için görüşmezdin. belkide alışkanlık oldu o senin için. ayrıca daha 15 gün oldu demişsin, dur bi tanı bakalım, tanıdıkça seversin belki. kimse kimseye ilk görüşte deli divane aşık olmuyorki zaten. hem evlilik için sadece sevgi yetmiyor, ailelerin uygunluğu, kariyer uygunluğu, hayata bakış açısı birsürü şey lazım. benden tavsiye, eski erkek arkadaşına restini çek. uzadıkça kendi canını yakıcaksın çünkü, ve bellide olmaz 2 gün sonra karşına çıkıp evlenmek istediğin adamında aklına girebilir, yoluna taş olabilir.

zamanında çok ama çok sevdim ayrılıktan sonra 2 yılı aşkın süre depresyonda kaldım aylarca uyku uyumadım
şu an elbette sevgi var derinlerde ama çok uzun zaman oldu ve çok yıprandım her açıdan
ilk ilişkinin üzerinden 5 yıl geçince evliliğe daha bir yakın hissediyor insan kendini
şöyle ki anne olma isteği gelin olma hayali vs daha ağır basıyor
ve ilk bahsettiğim kişi bunlara yanaşmıyor açıklaması da param yok ya da hazır değilim vs
e arama o zaman enince "senin yerini dolduramadım unutamıyorum" diyor
yıllardır iki arada bir derede bıraktı beni

bu adamla da aynı kültü, aynı eğitim seviyesi, aynı gelir düzeyi ve aynı beklentilere sahibiz
ama şu an sadece ufak bir hoşlanma var hani evlenecek derecede gözü kara bir aşk değil
halbuki ilk aşkıma görür görmez saplanmıştım
sanki hepsi öyle olmalı gibi geliyor

ALIŞKANLIKKKKK
başka bir şey değil, bi de bilinçaltında süregelen insan egosu vardır, sahip olamadığına hakkım var diyerek savaşır durur benim olsun diye
kes at kangreni, geçecek bak yemin ediyorum unutacaksın..

evet o adam içimdeki tek ukdem olarak kaldı

hanımlar şimdilik kaçıyorum yarın mesai var
yorumlarınızı eksik etmeyim lütfen

canım sen gayet güçlü bir kadınsın neden unutamayacaksın??
öncelikle onunla tekrar görüşmen doğru değil..şuan ki durumun hiç beklemediğin
kadar iyi giderse gölge düşürmeyeceğini bilmiyoruz ..zira sana hiç de hoş şeyler
yaşatmayan bir adam o..o yüzden silip atman daha kolay olmalı diye düşünüyorum..

şuanki onu sevemem mi acaba sorunun içinde de hala onunla bir şekilde geçmişte yaşadıkların aklına geliyor..
ve aynı tadı bulamaz mıyım diye düşünüyorsun..pek tabi ki bulursun..hatta daha da mutlu olursun..adamı önce tanımaya
çalış sana daha önce bahsettim bundan..zaman gerçekten çok şeye gebe..tek tek anlattım sana katettiğimiz yolu..sabır işi gerçekten..
gerçekten ama gerçekten mutlu ve huzurlu olmak istiyorsan eskiyi at,, yeni içinse bir kapı aç..mutlu olmanı çok istiyorum..:31:

canım sen gayet güçlü bir kadınsın neden unutamayacaksın??
öncelikle onunla tekrar görüşmen doğru değil..şuan ki durumun hiç beklemediğin
kadar iyi giderse gölge düşürmeyeceğini bilmiyoruz ..zira sana hiç de hoş şeyler
yaşatmayan bir adam o..o yüzden silip atman daha kolay olmalı diye düşünüyorum..

şuanki onu sevemem mi acaba sorunun içinde de hala onunla bir şekilde geçmişte yaşadıkların aklına geliyor..
ve aynı tadı bulamaz mıyım diye düşünüyorsun..pek tabi ki bulursun..hatta daha da mutlu olursun..adamı önce tanımaya
çalış sana daha önce bahsettim bundan..zaman gerçekten çok şeye gebe..tek tek anlattım sana katettiğimiz yolu..sabır işi gerçekten..
gerçekten ama gerçekten mutlu ve huzurlu olmak istiyorsan eskiyi at,, yeni içinse bir kapı aç..mutlu olmanı çok istiyorum..:31:

ben de mutlu olmak istiyorum artık
ama yüreğimde bir derin sızı duruyor öyle. hala içeride olduğunu bilmek zor
eskiyi atalı 5 sene oldu ama onun sesinin burkulması beni de burktu bayağı

size değer verinin yanında olun 5 sene boyunca hiç mi işe girmemiş hiç mi parası olmamış nice insanlar var asgari ücretle evini geçindiren bırakın mahsunluğu ben olsam senin ki timsal gözyaşı derim bu saatten sonra akıl+kalp olmalı işin içinde inşallah hakkınızda hayırlı olana yönelirsiniz...

şu yazdıklarından açıkçası ben mutlu olmak istediğini düşünmüyorum canım üzgünüm.:26:
bana o kadar acıyı yaşatmış,hasta etmiş adamı siler atarım en kibarı...yazık ediyorsun bu şekilde kendine..

şu yazdıklarından açıkçası ben mutlu olmak istediğini düşünmüyorum canım üzgünüm.:26:
bana o kadar acıyı yaşatmış,hasta etmiş adamı siler atarım en kibarı...yazık ediyorsun bu şekilde kendine..

Back
X