- Konu Sahibi minikrapunzel
Kızlarrr bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Düğünde takılan çeyreklerle ilgili, eşim 20 ye yakın takılan ceyreğimizi kaynanamlara vereceğimizi söylüyo
onlarda:2: bu şekilde bi adet varmış ya da bana öyle söyledi eşim en azından. Düğünden önce kimse bunula ilgili konuşmamıştı benim aklıma da hiç böyle bi şey olacağı gelmemişti çünkü ne ailemde ne de çevremde gelin-damadın altınlarını alan bi tanıdığım olmadı, böyle bi şeyden haberim olsaydı baştan konuşurdum. eşimin tarafı onlara daha önce takılan altınları-çeyrekleri- borç kabul edip onlara tekrardan götürecekmiş o yüzden bize takılan altınlardan alacaklar (bana hiç bi şey söylemediler yalnız, direk eşimle konuşmuşlar), henüz vermedik ama vereceğiz yani kesin. Ne yapmamı önerirsiniz eşimle konuştum ama onun da pek bilgisi yok, sadece vereceğini biliyo detaylı sormamış niye veriyoruz falan diye, biraz düşkündür onları kırmak istemişmeiştir muhtemelen. şimdi madem biz bunları vereceğiz o zaman ben de annemlerinkini vereyim dicem eşime madem onlar alıyo, benim ailem niye almasın ? Hesaplicam annemlerin tarafından takılanları da annemlere verelim dicem. Var mı fikirleriniz ?