Bi fikri olan yada ben bununla rahatladım diyen varsa yardımcı olabilir mi

e2625

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
5
2
1
30
Selam arkadaşlar ilk iki hamileliğim çok çok rahat geçti allaha şükür iki tane kızım var bu 3. Gebeliğim ve bulantıdan hiç birşey yiyemiyorum midemde yanma var bi fikriniz öneriniz var mı ben bununla rahatladım yada bu iyi gelir diyebileceğiniz bişey. Henüz 12 haftalığım

Yanmaya süt ve özellikle leblebi iyi geliyor canım yani bende öyle olmuştu. Baharatlı yağlı acı şeyler yeme, bir şey yiyip içtikten sonra hemen uzanma

Yanma için doktora sorun muhtemelen rennie duo verecektir. Ben kaç şişe bitirdim bilmiyorum :D
Bulantınız çok ise de ona yapacak bir şey yok, eğer hiç yemek yiyemiyor ve sürekli kusuyorsanız prilam+serum takviyesi olabilir. Yiyecek olarak ise bulantı sürecinde o kadar bir şey yemedim ki ne iyi gelir bilemiyorum. Belki simit gibi karbonhidrat ağırlıklı besinler iyi gelebilir.

Bulantı var ama kusamıyorum leblebi denedim hiç fayda etmedi yine bulandı

Bulantı var ama kusamıyorum leblebi denedim hiç fayda etmedi yine bulandı
Aslında kusamamak kotu tam 9 ay surdu bende bulantı halı dogum esnasında bile yanıma tabak koydular asırı midem bulandıfı ıcın bebek cıktı bulantı gıttı 😂 hıcbır sey ıyı gelmiyordu bana ısın kotusu tuzlu hıcbır sey yemek istemiyordum cubuk kraker dedikleri an oguruyordum soguk sut o anlık rahatlatıyor ayva da oyle onun dısında yok kemoterapi hastalarına verilen bulantı ilacını vermıstı Dr o bile fayda etmemıstı

Back
X