canım sabııır gelicek elbet.. senin pohpohlamana alışmış o merak etme yine döner... o zaman gösterirsin güçlü olduğunu işte... ben de kendim için o günün gelmesini bekliycem napalım sabır :)
inşallah.hanı oyle kaldıgım yerden deva etmek ıcın fılan dıyıl sadece suanda onu bekledıgmı elde ettıgını dusunuyo.yanı bunu oturup dusunmese bıle bılıncaltında oyle yer edındıgımı dusunuyorum
Elbet gelir canım bekle sadece oda geldiğinde eski seni bulamayınca eminim çok şaşırıcaktır.
sevgilin sana geri dönse, karşısında yine "eski sen"i görecek.çünkü gerçekten değişmiş olsaydın zaten bu cümleleri kurmazdın.
sevgilin sana geri dönse, karşısında yine "eski sen"i görecek.çünkü gerçekten değişmiş olsaydın zaten bu cümleleri kurmazdın.
ayrılık acısı çok zor bir şey.her kız ister bu dediğini pişman olsa özür dilese yalvarsa ama ben hayır desem.birleşmeniz kaderse ayrılmanız da kaderdi.şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye düşünmeyi bırak.kendi hayatına dön.gerçekten güçlü bir kız ol.elindeki imkanları sonuna kadar kullan,sen de dağıt,gez toz.böyle üzülmek sadece seni yıpratır kimseye bir şey kazandırmaz.
benim bir arakadaşım var kızın 5 yıllık ilişkisi vardı bitti.ama kızın umrunda bile değil işe girdi,gezilere gitti,acı çekmiyor yani çok belli.ben de şunu düşünüyordum son günlerde ayrılık acısı diye bir şey kalmamış,herkes günübirlik yaşıyor diye.senin yazın hem üzdü beni hem de bu duyguların hala yaşadığına sevindim.boşver o da güzel biliyor musun acının bile bir zevki var.
bnmkı sadece ayrılık acısı olsa ıyı sureklı ortamlara aktıgını yazın gelmesyle sahıllerde gezdıgını dusunuyorum sureklı butun gun bunları dusunuyorum..ruhum cekıldı artık hıc enerjım yok cıdden tukendım ruhen yorgunum dısardanda sankı hap kullanıyorum gıbı gorunuyorum cok halsız gorunuyorum.yaz geldı sahıl denız ortamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?