bi gelse ve eski ben olmadıgımı görse

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kopek gıbı pısmanım her geldıgınde ona evet dedgım ıcın. cok buyuk bı hata yapmasına ragmen ben aradıgım ıcın cok pısmanım.

evet son ayrılıgımızda bunları cok dusundum artık aynı hataları yapmıcagıma soz verdım ama bu sefer de gelmıyo.bikere gelse gerı donse burda onu beklemedıgımı görse..ama donmuyo bıkere geldıgınde hayır dedıgımı gormesını ısterdım.tekrar o gızlemlı ugrunda caba sarfettıgı kız olmayı ısterdım
eskıden caba sarfederdı cunku zordum.sonra ne mı oldu hep evet dedım her geldıgınde barıstım hıc trıp bıle atmadan hıc soguk bıle davranmadan

kızlar cok pısmanım bıda aynı hatayı yapmam gelse dıyorum ama gelmıyo bıkere gorse reddettımı hersey baska olabılırdı:2:

canım sabııır gelicek elbet.. senin pohpohlamana alışmış o merak etme yine döner... o zaman gösterirsin güçlü olduğunu işte... ben de kendim için o günün gelmesini bekliycem napalım sabır :)

canım sabııır gelicek elbet.. senin pohpohlamana alışmış o merak etme yine döner... o zaman gösterirsin güçlü olduğunu işte... ben de kendim için o günün gelmesini bekliycem napalım sabır :)

inşallah.hanı oyle kaldıgım yerden deva etmek ıcın fılan dıyıl sadece suanda onu bekledıgmı elde ettıgını dusunuyo.yanı bunu oturup dusunmese bıle bılıncaltında oyle yer edındıgımı dusunuyorum

evet kesinlikle her şeye eyvallah diye diye bir bakıyorsun ki onun gözünde ezik bir karakterin var. şimdi farkında değiller o verdiğimiz tavizler sadece sevgimiz içindi... ama işte bir gün gelicek ki ben ne yaptım diyecekler... ve o gün karşılarında güçlü durabiliriz umarım :)

Elbet gelir canım bekle sadece oda geldiğinde eski seni bulamayınca eminim çok şaşırıcaktır.

Elbet gelir canım bekle sadece oda geldiğinde eski seni bulamayınca eminim çok şaşırıcaktır.

cok ders cıkardım bu son ayrılıgımızdan sonra canım.anladım naparsam yapım bıtcegı varsa bıtıyomus alttan almakla hergeldıgınde evet dıyerek bısey olmuyomus devam etmıyomus.saol cnm ıns dedgın gıbı olur bı kız gercekten cok degstı umarım o da gıtcekse bıle bunu gorup oyle gıder

sızınde boyle bırsey oldumu.yanı ayrıldıgınız kısı geldı ve sız bambaska bırıydınızhıc boyle bırsey yasayan varmı

aglıycam cok kotuyum yatagıma gıdıyorum.kımseye bellı etmeden yatıp aglıycam yaslarımı tutamıyorum.bnmkı sadece ayrılık acısı olsa ıyı sureklı ortamlara aktıgını yazın gelmesyle sahıllerde gezdıgını dusunuyorum sureklı butun gun bunları dusunuyorum..ruhum cekıldı artık hıc enerjım yok cıdden tukendım ruhen yorgunum dısardanda sankı hap kullanıyorum gıbı gorunuyorum cok halsız gorunuyorum.yaz geldı sahıl denız ortamlar

sevgilin sana geri dönse, karşısında yine "eski sen"i görecek.çünkü gerçekten değişmiş olsaydın zaten bu cümleleri kurmazdın.

evet galıba haklısın.... ben kendımı mı kandırıyorum napıyorum ben ne hıssetmelıyım bılmıyorum.bırden kotu oldum

Son düzenleme:
sevgilin sana geri dönse, karşısında yine "eski sen"i görecek.çünkü gerçekten değişmiş olsaydın zaten bu cümleleri kurmazdın.

evet galıba haklısın.... ben kendımı mı kandırıyorum napıyorum ben ne hıssetmelıyım bılmıyorum.bırden kotu oldum

ayrılık acısı çok zor bir şey.her kız ister bu dediğini pişman olsa özür dilese yalvarsa ama ben hayır desem.birleşmeniz kaderse ayrılmanız da kaderdi.şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye düşünmeyi bırak.kendi hayatına dön.gerçekten güçlü bir kız ol.elindeki imkanları sonuna kadar kullan,sen de dağıt,gez toz.böyle üzülmek sadece seni yıpratır kimseye bir şey kazandırmaz.
benim bir arakadaşım var kızın 5 yıllık ilişkisi vardı bitti.ama kızın umrunda bile değil işe girdi,gezilere gitti,acı çekmiyor yani çok belli.ben de şunu düşünüyordum son günlerde ayrılık acısı diye bir şey kalmamış,herkes günübirlik yaşıyor diye.senin yazın hem üzdü beni hem de bu duyguların hala yaşadığına sevindim.boşver o da güzel biliyor musun acının bile bir zevki var.

evet ınsan ıstıyo ne yazıkkı pısman olmasını kafamda oyle hayal kurmusum o pısman olucak ben ıstemıcem sonra o kafaya takıcak ugrasıcak bnm ıcın..yanı oyle bı üyopya kurmusum kafamda.evet dedgın gıbı sureklı oyle yapsamıydım acaba ısyerınrnın yakında ısemı gırseydım oyle hep gorurdu belkı boyl eolmazdı fılan neler neler..
ayrılık acısı hala var hala.bnm ıcımdekı sey işte bu :2: ve saol dedıklerınle destek oldugun ıcın

Sürekli bunları düşünüyorsanız kötü haber, size geri dönmeyecek...

Bunu ben söylemiyorum, bilinçaltı uzmanları söylüyor...

İlk duyduğumda garip gelmişti, "İlişkinin başında her iki taraf arasında enerji alışverişi de başlar"... Aylar evvel ilişkiler üzerine bir söyleşi dinlemiştim, çok uzundu, hatırladığım kadarıyla yazayım... Okuyun bence siz de hak vereceksiniz...

Kendi ilişkinizi düşünün ya da çevrenizdeki gözlemlerinizi hatırlayın:

1- İlişki başlarken kızın aklında kırk tilki dolaşır "Bana layık mı, beni mutlu eder mi, beklentilerimi karşılar mı, beni gerçekten seviyor mu..." Bu evrede bilinçaltınızda şüphe ve güvensizlik vardır ve bu erkeğin zihnine yansır... Bunu hissettiğinin farkında bile değildir ama bilinçaltınızdan farkında olmadan gönderdiğiniz kuşku mesajını bertaraf etmek için sürekli güzel sözler söyler, arar, sorar, mesajlar atar, çiçekler alır, özel bir şeyler yapmak için çabalar...

2- Kız artık ilişkinin onu mutlu edeceğinden emindir, şüpheleri bitmiştir, erkeğin bilinçaltına güven enerjisini aktarır... Yine fark etmeden bu mesajı alan erkek artık kızın beklentilerini karşıladığını bildiğinden eskisi kadar çaba harcamak, kendini ispatlamak zorunda hissetmez, bu durumu "sadece hissettikleri" yüzünden farkında olmadan yaşayan kız "ne oldu da sevgilisinin ilgisi azaldı" anlamaya çalışır... Kız aslında bilinçaltının kurbanı olmuştur ama kendini "çantada keklik" olmakla suçlar...

3- Kız sevgilisinin ilgisi azaldığı için onu kaybedeceğinden korkar, bilinçaltında kaybetme korkusu belirir ve bu endişe bilinçaltındaki enerji alışverişinin doğal bir sonucu olarak erkeğin bilinçaltına ulaşır... Erkek yine farkında olmadan bu hissi alır ve ilişki kızın korktuğu üzere bir çıkmaza doğru ilerler... Kız kaybetme korkusu yüzünden doğal davranamaz, erkeği elinde tutmak için olmadık taktikler yapar ama zihninde onu yitirme korkusu varken ve erkek bunu hissederken ne yaparsa yapsın ilişki sona doğru ilerler...

4- Erkek kızdan iyice uzaklaşmıştır... Kız çevresinin de önerilerini dikkate alarak kuaföre, spora gider, sevgilisine onu kaybetmek umrunda değilmiş gibi davranmak ve hissettirmek için elinden geleni yapar ama unuttuğu bir şey vardır...

"İlişki başladığında enerji alışverişi de başlar" ve kız nasıl davranırsa davransın zihnindeki tüm endişe ve korkular olduğu gibi sevgilisinin bilinçaltına yansır... Erkek bunun farkında değildir, görünüşe göre kız gayet memnundur halinden ama erkek onun içinde kopan fırtınaların "bilinçsizce" farkındadır...

Bazen deriz ya "Eski sevgililer nasıl yeniden hayata dönmeye başladığımızı anlıyorlar da tam mutlu olacakken, yeni bir ilişkiye başlarken arayıp sorabiliyorlar" diye... Sebebi bu işte... Bilinçaltınızda mutluluk varsa bu duygu ona doğru akıyor ve kaybetme korkusunu hissetme sırası bu kez ona geçiyor...

Uzun oldu, özet geçelim... Sevgilinize mutlu, güçlü, umursamaz görünmenin "tek" yolu var... Gerçekten öyle olmak...

canım umutlu-ol durumu çok güzel ifade etmiş. işte tam da bunu yapıyoruz. ve biz senle şuan çok benzer durumlar içindeyiz gerçekten. hem dik durmak istiyorsun gelince bir kez de ben darbe indireyim diyorsun hem de aptal kalbin diyo ki keşke gelse... işte bunu yapmamamız lazım, çünkü değişmiyecekler düzelmeyecekler, ne zaman farklı davrandılar ki hep aynıydılar ve hep aynı kalacaklar. belki bir şans daha versek bir ay bal küpü gibi ortalarda dolaşıcaz sonra yine aynı odun adamlar olarak geri dönüp üzücekler bizi... bu kez daha çok üzülücez... kısır döngü bu belli artık... güçlü olmamız lazım canım... kendimize olan saygımızı yitirmemek için güçlü durmalıyız.

kızlaaaar msj attı nasılsın yazmıs ve napıcagımı bılmıyorum.eve geldım dırek kendımı kk ya attım sızın destegınıze ıhtıyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…