hayır aslında cok olaylar oldu ama bıttı hersey tamamen hattımı bıle degıstrdım
bitti mi? onceki sayfada baristik yaziyor. yine neden ayrildiniz soyler misin? merak ediyorum cunku ayrilip ayrilip geri donen erkeklerin nelere ne kadar dayandiklarini, psikolojilerini, ve madem gideceklerdi (eger yine giden oysa) neden donduklerini merak ediyorum
1 sayfa geride barıştık yazıyor
anladığım şu bu çocuk sana dönüyor seni kontrol ediyor hala elimin altında mı diye sen olumlu cevap veriyosun gene gidiyor
bir kez ona hayır desen seni kaybedeceğinden korksa bunları yaşamayacaksın
Kusura bakma canım ama sen yaptıklarınla kendini bu hale getirmişsin.
Bu kadar taviz vermek, bu kadar peşinden koşmak, egosunu kaldırmış adamın(!)
Bırak o kendi şerefsizliğine yansın..
Bundan sonra ne bi haber ne bir satır..
Uzak dur ondan canım kendi iyiliğin için..
İmkansız ol onun için.
Çok basit bi insanmış.
Değmez bundan sonra onu düşünmeye bile..
Hakkında hayırlısı olsun canım.
evet ben cok hatalıyım ama ıs ısten gectı.hep guzel bı ılskımız olsun dıye hep adım attım ben.egosu kalkmıs serefsızlık yaptı bana.artık ımkansızlıgım oldugnu sanmıyorum cunku hep barstım onunla ben.bundan sonra dedgın gıbı ne bı haber ne bı satır..gercı ona koyarmı bole bı adama ama
Hayır öyle bi adama koymaz senin yokluğun ama oda hayatında bi daha senin kadar sevenini bulamayacaktır emin ol ki..
Hayatına bak sen unut artık onu.. Bol bol dua et canım. Allah büyük.. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Peygamber Efendimiz diyor ya : "Canı yanan sabretsin! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.."
cok saol destegın ıcın.allah buyuk allahımdan bulsun
benm yasadıgım acılar onunda yanına bırakılmasn
geçmiş olsun. yazılanları baştan beri okudum. siz de benim gibi iradesizsiniz. ama seven insan böyle olur yapcak bişey yok.
karşımızdaki adam değilse ve sevmeyi bilmiyorsa suç bizim değil. ben inanıyorum ki bir gün bizim de karşımıza doğru insan çıkacak.
tek taraflı ilişki yaşamaktan bıktım.
ben de bitircem sanırım ama geri dönüşü olmaz bitirirsem.
konuşup çözüme ulaşayım diyorum onu da yapamıyoruz.
ya onunla birlikte olup hergün ağlıcam, yada onsuz olup her gün ağlıcam :)
ne yapcağımı bilmiyorum.
canm hepsi geçmişte kaldı artık
ona geri dönüşlerini inanmanı anlıyorum bende yaptım zamanında
bu olanların üstüne gidip düşünüp kendini yıpratmanın faydası yok
herşeyin bi sebebi vardır sende kurtulman gereken insandan bu şekilde kurtuldun
eğer bidaha barışırsan tüm acıların yenilenecek herşeye en baştan başlamış olacaksın
kendini seviyorsan o adam gelsede artık kabul etmezsin
zaten yapamamkı artık gururum aglıyo yeter artık benı unuttun bukadarmı degersızım ben dıye.yerlerde aglıyo gururum ıcın susarım artık gurrum ıcın.cok agır seler yasattı bana o orda hayatını yasarken ben burda yaptıklaırnı kaldırmakla mesgulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?