bi gelse ve eski ben olmadıgımı görse

"Eskisi gibi barışan hiçbir şey olmamış gibi davranan kız olmadınız mı?" sizce?

Eğer öyle olsaydı,

1- En klasik numara olan "Rüyamda seni gördüm" ve günaydın mesajlarıyla o yemeğe gitmezdiniz...

2- Hayatında biri olduğunu söylediğinde "Ben derhal gidiyorum" demezdiniz... (Madem yemeğe gittiniz, bari onu umursamadığınızı gösterseydiniz, madem umursadığınızı gösterdiniz, sakince okkalı bir konuşma yapıp onu yaptıklarına pişman etseydiniz, "Ben hayatında kim olduğunu dinlemeye değil, bu tavırlarınla benim hayatında yerim olamayacağını anlatmaya geldim" der, o masadan kalkardınız, o da kalakalırdı öyle, sonra bakın bakalım öyle sululuklar yapabiliyor mu...)

3- O yemeğe gitmezdiniz...

4- Siz konuşurken sizi ciddiye almadan "Yok ya ne alakası var" diyemez, karşınızda el pençe divan dururdu...

5- "Na zaman evleneceksin buldun mu birini?" tarzında nabiz yoklayıcı, bir yandan da "Evet buldum" deseydiniz de "Ya öyle mi" diyecek kadar gayri ciddi bir diyalog içine giremezdi...

6- O yemeğe gitmezdiniz...

7- Şort giymenizi bahane ederek "Ben sana hiç çektirmemişim" diyemezdi... Orada kinaye yapmış aslında, "Hem tavır yapıyor, sanki mesele var gibi davranıyor, olay çıkarıyorsun hem de şık şıkıdım geziyorsun, demek ki benim bir hatam yok, yalandan yere trip yapma da aradığımda iki laf edelim" diyerek kendini temize çekmiş...

8- O yemeğe gitmezdiniz....

O yemeğe gitmemeliydiniz... Sizinle herhangi bir arkadaşıyla konuşur gibi konuşmuş, ikinize, ilişkinize dair hiçbir fikri ve planı olmadığını söylemiş açıkça, o ciddiyetsizlikte davranmış... Siz ona içinizdekileri dökecekken o aklındakileri sıralamış bilinçaltı ve üstü...

"Galiba pişman olmayacak, o sevgisini benim gibi yaşamıyor" demişsiniz ama o pişmanlık ya da sevgi gösterisinde bulunma derdinde değil... Hatalı olduğunu düşünmüyor ki en başta, neden pişman olsun? Okuduklarıma bakıyorum da gerçekten bir hatası yok galiba, eğer bir suçu olsa neden yemek daveti kabul edilsin? Neden "Boş duracağımı mı sandın, benim çıktığım biri var zaten" sözleriyle başlasın o yemek? Nabzınızı yoklamış orada, gözbebekleriniz yuvalarından fırlasın istemiş, eğlenmiş resmen...

Diyeceksiniz ki "Yemek davetini kabul etmesem, cevap vermesem onu unuttum sanacak hiç arayıp sormayacak" Bu yemek davetinde olanlar daha mı iyi peki? İlişkinizde neler yaşandı bilemeyiz ama ayrılık sürecinde yaşananların neredeyse tamamını paylaştınız, erkek arkadaşınızın sizinle "en azından şimdilik" tekrar bir araya gelme gibi bir düşüncesi yok, kaybetme korkusu yok evvela, her istediğinle mesajla yoklayabiliyor sizi, arayabiliyor, yemeğe bile çıkabiliyor... Sadece nabız yoklayıp unutuldu mu onu öğrenmek istemiş ve işine yarayacak kadar da bilgi toplamış...

Fikrimi sordunuz söyledim, mesajlarına cevap vermeniz durumunda neler olacağını yazmıştım, yemek sonrası fikirlerimi de yazdım... Eğer öncesinde paylaşmış olsaydınız "Keşke gitmeseydiniz" yerine "Sakın gitmeyin" derdim... Yine de iyi tarafından bakalım... Hem onun tutumu netleşti, ciddiyetsizliğini gördük hem de içinizde kalanları ifade etmek için fırsat kollamanın gereksizliğini çünkü o, sizin ne hissettiğinizle hiç ilgilenmiyor...

acıkcası yazdıklarınızı okurken her maddede ıcım bıraz daha cız ettı gercekler bunlar evet.o yemege gıtmemelıydım sadece unutmasın gorsun benı dıye gıttım ve gordumkı o bole bıseyın derdınde dııl yemek yedık ve bııttı ılıskımıze daır ıstedıgı bısey yok sadece yemek yemek ıstedı ve yedık hepsı buydu baska bıse ıstememıs oysakı
evet ıcımdekılerı solemek ıcın fırsat kollamamın gereksızlıgını anladım bırdaha asla bole soylenmıycem.bıdaha ona msj atmayarak umarım bırazcıkta olsa yemege gıtmemın verdıgı hayatı telafı ederım.yanı cepte olan pozısyonundan cıkarım.sadece unutmasın dıye gıttım ama hata yaptım demekkı eger bıdaha ararsa kayıtsız kalıcam cunku anlamıyo dedıklerımı.sızce artık susma zamanı geldımı ve cevap vermeyın dedınız ya bu nereye kadar gıtmelıydı onu merak ettım.ne yazdıgı zaman artık cevap verme zamanı gelmıs olmalıydı ??

Soruyu düzeltelim... "Ne yazdığı zaman" değil, "Ne yaptığı zaman" cevap verme zamanı gelmiş olur...

Gerçekten hatalarını telafi etme niyetinde olan adam günlerce yolunu gözletmez, yazmayla, çizmeyle vakit kaybetmez, direkt harekete geçer...

Siz nasıl da korktunuz aklı başkasına kayarsa diye çünkü seviyorsunuz, onda bu korku var mı? Öyle bir korkusu olsa sizi "başıboş" bırakır mıydı onca zaman, ödü kopardı hayatınıza biri girer diye, değil mi?

Kaybetme korkusu en büyük sevgi göstergesidir, kendinizden pay biçin, onu kaybedeceğinizden korktuğunuz için cevap vermemeniz gerektiği halde kayıtsız kalamadınız değil mi? Seviyorsunuz çünkü...

İlişki sekteye uğradığında, hatalı olan erkekse, atması gereken iki adım var...

1- Kendini affettirme.

2- İlişkiyi eskisinden de iyi hale getirme, mümkünse bir üst kademeye taşıma (Sizin için çok özel bir şey yapma, daha önceden tanımadığınız arkadaşlarıyla, ailesiyle tanıştırma, gelecek planlarını öne çekme, vs...)

Tabi bunları hayata geçirmek için bir adet sizinle ciddi düşünen, sizi gerçekten seven erkeğe ihtiyacınız var...

Sizin durumunuzda siz kendinizden geçtiniz, mahvoldunuz, nerelerde kimlerle ne yapıyor diye kendinizi paraladınız, ona cevap vermeme kararı aldığınız halde kontrolünüzü kaybettiniz, kendinizi değiştiğinize inanmaya çabalarken buldunuz yine de bir arpa boyu yol gidemediğinizi gördünüz...

O ne yaptı?

Onca zaman, uykusuz geceler, çekilmez günler sonunda size herhangi bir arkadaşına atacağı türden "Naber" tarzında tek kelimelik, soğuk mesajlar attı, "Sevgili mi yaptın?" şeklinde sululuklar yaptı ve sizinle "uyduruk" bir rüyayı bahane ederek konuştu akabinde yemek sözü aldı... Önceki mesajımda yazdıklarımı, yemekteki ciddiyetsiz ve kendini bilmez tavırlarını yinelemeyeceğim...

"Susma zamanı geldi mi?" demişsiniz, kimi erkeklere suskun kalınır çünkü ondan ne köy ne de kasaba olacağı anlaşılmıştır artık, kimilerine de susulur ki hatasını anlasın, ciddi, telafi edici adımlar atsın...

Şimdi cevabım "Evet" olsa "Hem de sonsuza kadar" desem bunu uygulayabilecek misiniz? Hiç sanmıyorum...

haklısınız sonuna kadar haklısınız

gece dayanamadım msj attım.hep bırbırımızı sucladık demı bugun dıye.ve cevap verdı gelen cevap suydu bıdaha biz diye bısey olmıcak bugun sadece arkadasca gorusutum sennle dedı.
bnde hıslerın ona döndu yanı dedım
o:yok oyle dııl ama olmuo yanı bız dıye bişey yürütcek halımız kalmamıs bızım dedı
ben:bugun adım attını sandım dedım
o:arkadas olarak msj atabılırsın cvp verırım arada gorusurm senınle ama herzaman degıl dedı
ben:ya adam gıbı devam yada yok olurum dedım
cevap gelmedı susarak cvp verdın tmm dedım.
cok cok cok kotuyum ılk defa ılk defa bana boyle bıse dedı ılk defa bıda olmıcak dıye bı cumle kurdu kaldıramıyorum bu ne demek oluyo
arkadaslık ne demek cok zoruma gıttı.bu adam ıkı gun once barsmaya nıyetın varmı dıye msj atmadımı bana hayatında bırımı var dıye sorular sormadımı ve dun sabah yıgınla msj atmadımı hersey gorustukten sonramı degstı onun cokmu ustune gıttım hep suclayıcı suclayıcı.nıye boyle oldu
canımın acısını sıze anlatamam öluyorum bn napıcam nasıl kaldırıcam bu cumleyı ondan duymayı bıda olmıcak demesını.hayaller anılar nolucak bn sılemıyorum pesımde delı gıbı kosan o adamın bu hale gelmesı ölduruyo benı ve bıda aradıgında napıcam tepkı verıcekmıyım??
dayanamıyorum bugun acı cekmekten bugun yataktan kalkamadım hıcbıse yıyemedım

su an cok uzuldugunu ve pisman oldugunuzu gercekten hissettigimden yaziyorum. cunku umutlu_ol olaylari cok acik bi sekilde yorumlamis.
ama siz onu hic dinlemeyip defalarca ve defalarca pisman olacaginiz seyler yapmissiniz. ve sanki pismanlik duydukca telafi etme cabasindasiniz ve daha da pisman oluyorsunuz bir seyi telafi ettiginiz
falan yok!! zaten sizin su saatten sonra yapacak hic bir seyiniz yok,bu iliski bitmis ve bu cocuk sizi sadece elinin altinda goruyor cunku kovsa da kusse de siz gitmiyorsunuz
onun egosunu daha da tatmin etmeyin. bunu adi erkek : terkeder,cani sikilir arar, doner dolasir arar. umdugunu bulamaz doner geri arar. bu durum bende de,arkadaslarimda da hep ayni sekilde seyretti.
maalesef oncelikle sevilmediginizii ve bu iliskinin bittigini kabullenin. artik arama! sorma! bir sey yaparsa,mesaj atarsa,ararsa karsilik verme!!
acini icinde yasa ve ona mutlu gorun. ayrica unutma bu aci gececek,zamanla gececek. hepimiz cektik ve belki yine cekecegiz(Allahim korusun tabi)
ha bir de Allaha bol dua etmeyi unutma. sana sabir ve hayirlisini vermesi icin.

Son düzenleme:

evet hep yanlıs yaptım.artık gıtsemde onun ıcın bısey ıfade edermı bılmıyorum nasıl dıorum asıl bu hale geldı.bıranda taktık yaptım dıyemı bole olduk aramalı sormalımıydım dedım kendımı yıyorum.egosu tatmın olmasın dıe aramamayı dusunmem yanlısmıydı bıle dedım

Kesinlikle bu adamı silin siz. Bunu hasetle değil işe yarayacağını bildiğimden yazıyorum. Onu sevme lüksünüzü onun elinden alın. Facebook kullanıyorsanız hesap değiştirin; telefon numaranızı değiştirin; isterse zaten size illa ulaşır ama bırakın bir ulaşamasın. Umursamayın. :) Yeni insanlar edinin. Ve hakkınızda hayırlısı olsun. :)

Ah be canım, hiç muhattap olmayacaktın o senin ayağına gelene kadar. Yemek falan boş yani.
Eğer senin ayağına gelirse değerli olur ve birşeyleri düzeltmeye niyeti var mı yok mu anlarsın.
Sen yemek için onunla buluşmaya gitmişsin, bir nevi ayağına. Gece mesaj atmışsın. Ki, onu hiç yapmayacaktın. Telefonla iletişim kurman onu hala istediğini, ilgilendiğini gösterir. O da bunu anlamış olmalı ki, bir güzel vermiş cevabını. Bundan sonra biz olmayacağız diye hem egosunu tatmin etmiş hem de restini çekmiş.

Bırak artık lütfen.
Kendin için birşeyler yapmaya çalış. Umursamamaktan, umudunu kesmekten başka bir çaren yok.
Adam açık açık söylemiş çünkü.

Eğer dayanamıyorum deyip arkadaş olarak ya da arada bir görüşmeye devam edersen ( gittiğin yemek gibi ) acizlik olur.
Onu daha fazla şımartıp seni cepte görmesine fırsat verme.

onu bu hale getıren benım

Konunun başlığı ne? Bir gelse eski ben olmadığımı görse.

Geldi eski sen olduğunu gördü ve gitti.Bu konuyu açarken kendinden emindin.İlk sayfada yazdığın şeye bak, son sayfada yazdığına bak.Kendine acı çektirmek için resmen uğraşıyorsun.

Erkek arkadaşın yine emin olmuş senden.Hemen cevap atmasaydın, hemen buluşmasaydın, bari sonradan mesaj atmasaydın.Yine senden emin, ego desen tepelerde, senden kaçmaya başlamış.Böyle yaparak barışma sürecini uzatıyorsun.En başa sardın, yine mesaj atmaman, aramaman gerekiyor ki gene yokluğunun farkına varsın, seni kaybettiğini sansın.Böyle yaptığın sürece hep kötü olacaksın.Bir daha seni ararsa açma hemen, buluşmak isterse buluşma, ağla, bağır ama sakın erkek arkadaşına kıskandığını belli etme.Neden tepki vermiyor, neden beni umursamıyor diye iyice bir süründürmen lazım.Seni kaybettiğini sandı yem atmaya başladı sende hemen yakalandın.Bugün adım attığını sandım diye erkek arkadaşının mesaj atması, seninde arkadaşça mesajlaşırız arada görüşürüz ama her zaman değil demen lazımdı.Hayatımda biri var dediğinde masadan kalkıp ben gidiyorum demen bile yetmiş.Gül, geç yemeğine devam et masadan kalkmak ne demek akşamda bugün adım attığını sandım demişsin.Bunu anlayan erkek arkadaşının egosu yükselmiş seni tınlamıyorum ayakları yapıyor, sende yataktan kalkamıcak, yemek yiyemicek kadar acı çekiyorsun.Tavada balık olmaktan vazgeç artık, senin için saatlerce oltanın başında beklesin, kıymetini anlasın.Sen böyle davrandığın sürece peşinden köpek gibi koşan erkek arkadaşın bu hale gelecek, sende acı çekeceksin.

Bu yazdıklarından sonra akşamına mesaj atıyorsun.Cepte olan pozisyondan bu şekilde çıkamazsın.Kayıtsız kalıcam anlamıyor dediklerimi diyorsun ama adım attın sandım diye hala laf anlatmaya çalışıyorsun.Çaresizliğini erkek arkadaşına yansıttığın sürece üzüleceksin.

Bu arada seni kırmak istemedim yanlış anlama.Lafımızı dinlemiyorsun, üzülüyorsun bende sana üzüldüm de yazdım.Umarım kırılmamışsındır.

Son düzenleme:
sızınde boyle bırsey oldumu.yanı ayrıldıgınız kısı geldı ve sız bambaska bırıydınızhıc boyle bırsey yasayan varmı

evet hem de her seferinde yaşadım bunu ben... pisleyerek gidip yiyerek döndüler

ben hiç bıraktıkları yerde kalmadım...

geri gelecektir... her katil cinayet mahaline döner... ceset bulamasın geldiğinde ... siz bunları düşünmeden hayatınızı güzelleştirin

hayır tabıkıde kırılmadım hepınız bana yardım etmek ıstıyorsunuz ama ben dınlemedım haklı olarak kızıosunuz.aslında uygulauyodum takı bulusana kadar nıye bulustum unutmasından korktum.korkum benı ona göturdu o an.bnm demem gerekıyodu bunları senınde dedıgın gıbı arkadasca gorusuruz dıye bnm demem gerekıyodu
hata ettım bulusarak dıfıra dıfır suanda..ama artık ınanmıyorum onun pesımden kosucana ole davransam bıle cunku arkadasca gorusurum demek ıcımde bıseler bıttı artık o gozle gormuyorum demektır.kı boyle goren bırı ne pısman olur nede ozler

Mesaj attın cevap veremedim canım. Ama ben de çok kötüyum nefes alamıyorum gözlerim bı an olsun durmuyo hep ağlıyor. Ölmeyi bile düşünüyorum ama mesaj bile atmıyor seni çok iyi anlıyorum bı donse diyorum ama ben kabul etmem. Direndim bitmesin diye aldatmış tek gecelikte olsa ikinci defa aldatmış. Ben iyi olamıyorum. Ben gun geçtikte daha kötü oluyorum. Allahım canımı alsa da kurtulsa diyorum ama olmuyo.

sıze en son olayı anlatayım.ıkı uc gun once feysıme bakmıs ve herkese acık bıkac fotom vardı fotolar dısarda cekılmıstı.sadece dısarda yanımda kımsede yok ama ona gore dısarı cıkıp gezmem cok ucurum bırsey yanı ona cok ters bırsey ve dırek msj attı bana ne adılıgımı ne serefsızlıgımı bıraktı msjında.bnde cevap verdım o yazdı ben yazdım baya tartıstık hep kufrettı lanet olsun senı tanıdıgım gune soylesın bolesın defol bıda ölune bıle gelmem dedı.bnde bıda msj atma bı dısarı cıktım dıyemı bunlar yazıklar olsun dedım sen hakedıosun asıl bu lafları cunku hıc haketmedıgım selerı yapan sensın baskasını buldun bılıyorum gıbı seler dedım bıda msj atma dedım.oda kımse yok dıye msj attı cvp atmadım artık
off kızlar

kendine daha da bak daha bakımlı ol mesela parfümün daha güzel olsun fazla kilon varsa zayıfla biraz değiştir kendini o zaman mutlaka gelicekdir emin ol aynı durumdaydık bir ara senle bende senin gibiydim ki benle çıkarken eski sevgiline dön diye yalvaran bir serefsizdi o. herneyse sen dediklerimi bir düşün ben yaptım ve başardım ve o gerş geldi bu seferde ben istemedim. insanlar gerçekden hırsını alınca rahatlıyor bence denemelisin

süpersinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…