- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
Yooo, olmaaaaaz!Çık bencil gordum sizi. Nisanlin o evin oğluysa gorumcen de kızı. Anne bu tabiki kızını da dusunecek. O zaman onların verdiği için vde oturma o işi yapma, senin baban ev versin, iş kurşun kendi ailenle yaşa.
Anlamıyorum bu cahiliye devrinde kalmış insanları. Bu devirde bu kafa. Görümce kız ya uzak olsun, nisanli erkek o evin, işin muhakkak sahibi. Ama unuttukları kendi cinsiyetleri gorumceninkiyle ayni.Yooo, olmaaaaaz!
Çünkü onun nişanlısı, asla iç güvesi gidecek bi insan değil.
Lütfen..
bedava evi, işi buluyor gene de beğenmiyor.Siz gelin olarak kv denin binasinda oturuyorsaniz damatta pek ala oturabilir..
Insanlar zor zamaninda yardim etmesinmi kizina sizin rahatiniz kaçacak diye.
Çok rahatsiz olduysaniz baska eve çıkın.....
Kira ödemek zor gelmez ise tabi .
Adam davet ediliyor demek ki geliyor. Size ne size mi geliyor?Kiraya çıkmaz enişte çok arsız şimdi bile geldi mi gitmek bilmiyor
O elin adamı dediğin adam görümcenin kocası. Senin asıl derdin o ortaklı meselesi değil mi? Hayırdır zengin bir aile mi de paylaşasın yok kendi çocuklarıyla bile?sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Altlı üstlü birlikte yaşamaktan hiçbir farkı kalmıcak
Yazmış ya, onlar evlenip gidecekmiş.Görümcen ve enişte olmasaydı birlikte yaşamaktan farkı ne olacaktı, sen zaten altlı üstlü oturmayacak mıydın gene
sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Senin gorumceler erkek galiba. Sen onlarla pek dayanismadigina goreSağolun kızlar çok yardımcı oldunuz yaşasın kadın dayanışması
Onun derdi yaşama alanı değil. Tam biraz varlıklı bir ailenin tek "erkek" çocuğunu kafalamış, evlerine de kurulacak, kızlar nasılsa "evlenir gider" diyorken bir bakmış kızların biri kocasıyla gelip gelire ortak olacak. Onun derdi o. Yoksa kv kp ile yaşıyor olsam ben, onlardan başka isterse artık bütün köy gelsin kurulsun eve bana ne. Sanki o adam olmasa çok özel bir hayatı olacak. Kv kp ölünce de miras kızlara verilmesin ister kesin.Görümcen ve enişte olmasaydı birlikte yaşamaktan farkı ne olacaktı, sen zaten altlı üstlü oturmayacak mıydın gene
Yazmış ya, onlar evlenip gidecekmiş.[/QUOTE
Gitsin, altlı üstlü oturmak bir yaşamak zaten
Onun derdi yaşama alanı değil. Tam biraz varlıklı bir ailenin tek "erkek" çocuğunu kafalamış, evlerine de kurulacak, kızlar nasılsa "evlenir gider" diyorken bir bakmış kızların biri kocasıyla gelip gelire ortak olacak. Onun derdi o. Yoksa kv kp ile yaşıyor olsam ben, onlardan başka isterse artık bütün köy gelsin kurulsun eve bana ne. Sanki o adam olmasa çok özel bir hayatı olacak. Kv kp ölünce de miras kızlara verilmesin ister kesin.
Gerçekten ama gerçekten iyi ki kayınvalidemin yanındayım.. Dairelerimiz karşılıklı.. Elbette ufak sorunlarımız oldu ama ciddi manada annelik yapar bana.. Her türlü yanımda olur.. Oğluna karşı beni savunduğu çok olmuştur. Anne kız gibi olduk 4 senede. Herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ama konu sahibi eğer kıl kaptıysa o iş olmaz bence de ayrı bi yere taşınsın. Benim en ufak bir tereddütüm olsaydı ben asla oturmazdım kv ile.O degilde, siz kvnin alt katina tasinmayi kabul ederek basli basina bela cikarmissinz kendi basiniza.
Kv ile mutlu mesut yasayan gormedim ben hic. " iyikide kv min yakinina tasinmisim" diyen varsa one ciksin.
En son degisiklik olarak bi kk uyemiz vardi " kv cocuguma bakiyor o yuzden dublex ev alip beraber eve cikmaya karar verdik kizlar, kayinvalidem iyidir ya, anlasacagimiza inaniyorum" diye. Ben kendi dusuncemi kendime sakladim ve hayirli olsun diye bildim.
Bi kac aya kalmaz ayni uye yeni bi konu acti " kizlar keske bu fikri edinmeseydim, kvden sikayetciyim" diye.
Yani sasmadi.
Siz simdi kv riskine goz yummussunuz, ve hemende cefasini cekmeye baslamissin.
Double risk oldu.
Hadi hayirlisi.
Sabah sabah hic gulecegim yoktu...Senin gorumceler erkek galiba. Sen onlarla pek dayanismadigina gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?