Ayni evde yasayan insanlar sabahtan aksama kadar araliksiz sevisiyor, o duvardan o duvara,
birbirlerinin belinden koko cekiyorlar uuu neler neler
Engel oluun
Kimse ayni evde yasamasin
Ahlak elden gidiyiii lililili
sevişmekten bahsediyo, beyın yerıne vajınası konuştugu için
Namus bekcileri gibi , asiri medeniler de goze batiyor. Namus bekcilerini yerecegiz derken komik gorunuyorsunuz.
22 yas birlikte yasamak icin ya da evlilik icin erken degil mi sizce?
Konu sahibinin taktigi seyler normal mi?
Evlilik tabi ki sevismekten ibaret degil ama zaten sorun burada sevismeleri de degil.
Bence erken değil. Eğer güvenli seks hakkında bilgileri ve yetkinlikleri varsa 22 yaşındaki iki genç pekala sevişebilir. Gebelik ve bulaşıcı hastalık riski olmadan.Namus bekcileri gibi , asiri medeniler de goze batiyor. Namus bekcilerini yerecegiz derken komik gorunuyorsunuz.
Evlilik tabi ki sevismekten ibaret degil ama zaten sorun burada sevismeleri de degil.
Değil ne evlilik için ne birlikte yaşamak için normal bi yaş. Ha git kal adamın evinde ye iç. Ama evin ayrı olsun. Orda haklısın. Bu şekilde birbirlerini kapatmışlar.
Bence erken değil. Eğer güvenli seks hakkında bilgileri ve yetkinlikleri varsa 22 yaşındaki iki genç pekala sevişebilir. Gebelik ve bulaşıcı hastalık riski olmadan.
Ha sevişmeyebilirler de, kendi tercihleri.
Bence sadece sevişmek için "çok" erken bir yaş değil, hatta erken bir yaş bile değil.
Aslında konu içinde sorun büyük ölçüde konu sahibi ve erkek arkadaşının seviştiğinin "varsayılması"
Bence konu sahibinin "taktığı" şeyler, şurada her gün okuduğumuz karı-koca sorunlarından çok da farklı sorunlar değil.
ben hemşireyim aynı zamanda fizyoterapi teknikeriyim. mesleğimiz var yani yaşımız küçük olabilir ama kendi yaşımdakilerden olgun olduğumu düşünüyorum ayrıca erkek arkadaşımla bu konu dısında her sey güllük gülistanlık. tek problem bu şu aralarBence erken değil. Eğer güvenli seks hakkında bilgileri ve yetkinlikleri varsa 22 yaşındaki iki genç pekala sevişebilir. Gebelik ve bulaşıcı hastalık riski olmadan.
Ha sevişmeyebilirler de, kendi tercihleri.
Bence sadece sevişmek için "çok" erken bir yaş değil, hatta erken bir yaş bile değil.
Aslında konu içinde sorun büyük ölçüde konu sahibi ve erkek arkadaşının seviştiğinin "varsayılması"
Bence konu sahibinin "taktığı" şeyler, şurada her gün okuduğumuz karı-koca sorunlarından çok da farklı sorunlar değil.
Hayır, yaşanmaz yani yaşanmamalı.
Evliliğin bireylere yüklediği sorumluluklar farklıdır.
Kimse kafasına estiği gibi gece 12 de dışarı çıkıyorum diyemez.
Daha önceden bu tarz şeyler planlanıp, eşe danışılır ki o da kendine bir program ayarlasın yalnız kalmasın diye.
Siz şuan evli olmadığınız için birbirinizin üzerinde hiçbir söz hakkınız ve gereklilikleriniz bulunmuyor bana göre.
Bu sebeple de sevgilinizden bir şey talep etmeye, beklentiye girmeye hakkınız yok, keza onun da sizden.
Açıkçası yaşadığınız evlilikten beter bir durum.
Böyle bir evliliğim olsaydı net olarak söylüyorum boşanırdım!
İyi de ben de sizden bahsetmiyorum zaten. Aynı evde yaşayan iki gencin ilişkisini sadece cinsellik olarak gören kadınlar için (sizden bahsetmiyorum) benim aklıma sevişmek için evlenmişten başka bir düşünce gelmiyor, özür dilerim.Normalde yasa takilmam da konu sahibinin takildiklarindan o olgunluga henuz erismedigini dusundum.
Evlense de durum degismez. Konu sahibi birlikte yasiyor ve evlenmemis diye yasamiyor bu olanlari.
Ben sevismek ile ilgili bir yorum yapmadim. Siz diyorsunuz surekli sadece sevismek icin mi evlenilir diye.
18 yasinda baslayan bir iliski. Hayatini yasamak isteyen bir genc. Hayatini ona odaklayan ve gencten gormedigi ilgi sonucu ne yapacagini bilmeyen bir genc kiz.
Namus bekcileri gibi , asiri medeniler de goze batiyor. Namus bekcilerini yerecegiz derken komik gorunuyorsunuz.
ben hemşireyim aynı zamanda fizyoterapi teknikeriyim. mesleğimiz var yani yaşımız küçük olabilir ama kendi yaşımdakilerden olgun olduğumu düşünüyorum ayrıca erkek arkadaşımla bu konu dısında her sey güllük gülistanlık. tek problem bu şu aralar
İyi de ben de sizden bahsetmiyorum zaten. Aynı evde yaşayan iki gencin ilişkisini sadece cinsellik olarak gören kadınlar için (sizden bahsetmiyorum) benim aklıma sevişmek için evlenmişten başka bir düşünce gelmiyor, özür dilerim.
İnsanlar nasıl ki sadece sevişmek için evlenmezse, sadece sevişmek için de aynı evi paylaşmaz.
Kişilerin evlenmemesinin çeşitli sebepleri olabilir. En basiti gerek görmüyorlardır.
Bu evlenenleri çağdışı yapmadığı gibi, aynı evde yaşayanları da "modern" yapmaz.
Bunlar sadece seçimler.
Herkesin özgürce yapacağı seçimler.
Kardeşim 18 yaşında sevgilisiyle aynı evde yaşamayı seçseydi, karşıma alır ve çok genç olduklarını, bu kadar derin bir bağlılık kurmak için yaşlarının henüz çok genç olduğunu söylerdim.
Evlenseydi de aynı şeyi söylerdim.
Konu sahibi 18 yaşında ben sevgilimle aynı evde yaşamaya karar verdim diye konu açsaydı da aynı şeyi söylerdim.
Ama artık aradan 4 yıl geçmiş. Belli ki ilişkileri monotonlaşmış.
Ben en başından beri konuya yorum yapan bir kısım üyeye bu motonlaşmanın evlenmemekle alakalı olmadığını anlatmaya çalıştım, çünkü konu ısrarla " e evlenmedin, adam alacağını aldı, şimdi de gözü başka kuşta" sığlığına indirgendi.
Bunları 18 yaşında evlenselerdi de yaşarlardı.
Hatta 35 yaşında evlenseler de ya da aynı eve çıksalar da yaşayabilirler.
İlişkiler bazen-hatta sıklıkla- bir süre sonra monotonlaşır.
Benim için durum bu kadar basit.
Ve bence bunun evli olmakla ya da olmamakla değil, sürekli aynı rutini tekrarlamakla ilgisi var.
22 yaşındaki insan yetişkindir.Bireydir..kendi kararlarını kendisi alır..erken ya da geç olduğunu sorgulamak kimseye düşmez
Bu mesaj icin katiliyorum marilyn. O zaman sadece iliskiye yorum yapalim , basit olarak vaginaya indirgemeyelim olayi. Karsi tarafi ti ye alirken bazi yorumlarin cirkinlestiginin farkinda misin. Ben farkindayim ve bu tur yorumlari okurken rahatsiz oldum.
Benim yorumlarda ne yazdigimi sorgulamanin kimseye dusmedigi gibi.
savunmak mı? ben kendimi tanıtmaya çalıştım.Evet konu sahibi sevgilisini savunmaya başladığına göre dağılabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?