Bi insan delirdigini nasıl anlar?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Nasıl bi adamdır bu ya gece çocuk bi anda ağlayarak uyandı ne yaptın çocuğa doyo bağırdım bişey yapmadım ne diyosun sen dedim yüzüme vurdu pislik delirtcek beni az kaldı sevdiğini soyluyo bide sevgiye bak takıntılı mahluk bu nasıl bi kişiliktir

Vurmasının nedeni çocuğu düşündüğü için mi,yoksa uykusundan uyandığı ,rahatsız olduğu için mi?Madem şiddet kötü bir şey,kendisi niye size vuruyor

sapık ruhlu insanlar var.. lanet olsun onların hepsine... insan hiç mi kendini kontrol edecek iradeye sahip olmaz..
çocuklar gülmelii.

Buna benzer daha kaç konu açtıktan sonra diye mi soruyorsunuz?

Ben aglayarak kalkanı kocan sandım,uyku sersemi seni dövdü sandım,uvvvv nasıl okuduysam..o yüzden alttaki yorumu yazmısdım:)
Bu daha kötü bile isteye, seviyorum lafına inanma bak kendi yoluna.

Hic sormayacagım bile neden böyle yaptı bu adam diye,gerek yok.Normal degil cünkü belli, nedeni nasılı önemli degil o yüzden.
Bu adam seni gece yatarken öldürüverir,sonrada kendimde degildim,ruya görüyordum der,cezada almaz güzelim memleketimizde.

ŞÖYLE AGZINI BURNUNU DAĞITACAN BÖYLE ERKEKLERİN.

çocuk ağlıyo diye mi sana vurdu ruh hastasına bak

O mu bağırdı sen mi bağırdın ne yaptın çocuğa diye.
Ne biçim ilişki bu ya.
Gece çocuk emmeye kalıyo 20 aylık yatakta yatıyo eşim bende çocuğu aldım emzirmek için ne yaptın çocuğa diyo uyku sersemi heralde düşürdum filan mi sandı ne yapcam dedim ne diyosun sen sus cevap verme dedim cevap verdim vurdu nasıl bi adamdır bu ya bu mu adamlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…