bi kahve içelim mi?

Hastalık bahanesini kullanın yazın baktınız pek oralı değil yol verin gitsin.çok beğenen adam illakı yazar ama siz süreci biraz hızlandırmak için bu adımı atabilirsiniz.belli bir yaştan sonra duygulardan çok mantık devreye giriyor.

Ben olumsuz görmedim. Arabadan inince sizin apartmana girmenizi beklemesi hoş olurdu ama belki yol müsait değil ya da gereksiz gördü bu küçük bir ayrıntı takılmazdım. Görüşür görüşmez yazması şart değil, (ağır bir bey diyorsunuz) ertesi gün bir mesaj atması uygun olur bence. Eğer konuşmanız iyi geçtiyse bir sorun yok. Yani illa flörtöz olması gerekmiyor hatta bence ilk görüşmede flörtöz tavırlar itici olurdu, daha sizin duygularınızdan emin olmadan adam. Zaten ağır adam diyorsunuz. Ağırbaşlılık iyi bir özellik yerine göre ama herkesin enerjisi farklıdır. Eğer bu adam size çok ağır gelirse ilerleyen zamanlarda da o zaman uyuşmayabilirsiniz.

Içeri kadar girmeni beklememesi hoş olmamış ama belki de hasta hissettiği için bir an evvel eve gidip yatmak istedi ya da başka bir şey oldu sana söyleyemediği dikkatini dağıtıp acele dönmesini gerektiren. Bir de boğa burcu erkeği söz konusuysa kesinlikle sen mesaj atmamalisin. Bu adamlar zor kadınları elde etmeye bayılıyor. Olur da Bir daha buluşmak isterse sakın hemen tamam deme. Ararsa hemen açma, mesajlarına geç dön vs. vs sen değil o kendinden şüphe etsin hoşlanmadı mi acaba benden diye.

Benim eski eşim de ilk buluşmadan sonra 3. gün yazmıştı. Benden beklemiş, ben seninle buluşmak istediğime göre niyetim belli, sen mesaj yazıp cevabının olumlu mu yoksa olumsuz mu olduğunu söylemeli yada belli etmeliydin demişti. Ama bence o yazmadan yazmayın siz yine de. Beğenmişse zaten mutlaka yazar.

Sizi görüp elektrik almişki kahve teklifinde bulunmuş...Sonuçta internetten tanismadiniz,kanli canlı gördünüz birbirinizi.Sizden hoşlanmamiş olsa boyle bir teklifte bulunmazdı.
Bazı arkadaşlar,arkadaşça teklif etmiştir demis te,ben katılmıyorum.Normal muhabbet ettiğin okul arkadaşın,iş arkadaşın olur,yemeğe de gidersin.Ama niye çok iyi tanımadığın karşı cinse kahve teklifinde bulunursun ki.
Bence arayacak :)

Cevap yazan herkese teşekkür ederim; hastalığı bahane ben yazdım ama muhabbet pek ilerlemiyor gibi o nedenle bu adayı geçtim sanırım :)

Size katılıyorum ama erkekler ilginç canlılar çok hoşlanıyorum derken bi anda gidiyorlar.nitekim hastalığını bahane edip yazdım ama muhabbetin tadı yok pek :)

Geç kaldım yoruma sanırım ama adamın siz eve girene dek orda beklemesini beklemeyin bence :) Nihayetinde koca koca insanlarız kapının önünden birisi gelip sizi kaçırmaz :) Zaten gelmiş kapıdan almış kapıda bırakmış daha ne yapsın adam. Önceden görmüş olsaydım konuyu hastalıgı bahane edip yazmanızı tavsiye etmezdim :) Basit bir boğaz ağrısıymış bunu sormaya gerek yoktu. İş yüzünden ara sıra birbirinizi görüyorsunuz madem bir dahaki karşılaşmanızda "Benim de sana bir kahve borcum var falan derdin. Hem böylelikle sadece kahve için borçlanmış biri olarak görünürdünüz :) Ama neyse sağlık olsun sıkmayın canınızı.

basit değildi aslıbda baya rahatsız olduğunu söylemişti ama çok da mühim değil olmayacak kişilerle vakit kaybetmeyi hiç sevmiyorum zira bi an önce yol alsın :)

Karşınızda olgun bir adam var anladığım kadarıyla sizi eve bırakır bırakmaz ergenler gibi özledim yazmasını falan beklemiyorsunuz heralde. Birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz üstelik rahatsızmis biraz zaman verin eğer hoşlandıysa bir adım daha atar zaten.

BEn yazdım ve muhabbet ilerlemedi hiç, ilk gençlik yıllarındaki gibi canım Cicim beklemiyorum ama aldığım işaretlere göre beyefendi açısından olumsuz sanırım sağlık olsun be :)

Neden olumsuz oldugunu dusundunuZ? Zoraki cevap yaziyor gibi mi hissettiniz?
EVet aslında yazınca o da bana sOrdu nasılsın napıyorsun diye 1 saatten fazla zaman geçti ve mesajım hala tek tik iletilmedi.yaptığımız iş çok telefon görüşmesi yapmamıza neden oluyor Hatta akşam konuşurken çoğu zaman uçak moduna alıyorum mesai dışında arayanlar ulaşmasın diye WiFi internetim açık oluyor demişti ama sonuçta cevap yzacağımı biliyor hoşlanmış olsa bunu yapmazdı belki de önemli işi var bilemeyiz ama olumsuz düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…