- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.496
- 113
- 34
- Konu Sahibi cevizezmesi
-
Eğer olumlu olacaksa şimdiden kolay gelsinTemkinli ve ağırkanlı geldi bana da bi buluşma gümü ve yeri için bile 3 gün parça parça mesajlaştık
2. Görüşmeyi istese emin olun bahsini geçirirdi..haklılık payınız var, en azından 2.görüşme için bi işaret bekliyordum
Size katılıyorum ama erkekler ilginç canlılar çok hoşlanıyorum derken bi anda gidiyorlar.nitekim hastalığını bahane edip yazdım ama muhabbetin tadı yok pek :)Sizi görüp elektrik almişki kahve teklifinde bulunmuş...Sonuçta internetten tanismadiniz,kanli canlı gördünüz birbirinizi.Sizden hoşlanmamiş olsa boyle bir teklifte bulunmazdı.
Bazı arkadaşlar,arkadaşça teklif etmiştir demis te,ben katılmıyorum.Normal muhabbet ettiğin okul arkadaşın,iş arkadaşın olur,yemeğe de gidersin.Ama niye çok iyi tanımadığın karşı cinse kahve teklifinde bulunursun ki.
Bence arayacak :)
basit değildi aslıbda baya rahatsız olduğunu söylemişti ama çok da mühim değil olmayacak kişilerle vakit kaybetmeyi hiç sevmiyorum zira bi an önce yol alsın :)Geç kaldım yoruma sanırım ama adamın siz eve girene dek orda beklemesini beklemeyin bence :) Nihayetinde koca koca insanlarız kapının önünden birisi gelip sizi kaçırmaz :) Zaten gelmiş kapıdan almış kapıda bırakmış daha ne yapsın adam. Önceden görmüş olsaydım konuyu hastalıgı bahane edip yazmanızı tavsiye etmezdim :) Basit bir boğaz ağrısıymış bunu sormaya gerek yoktu. İş yüzünden ara sıra birbirinizi görüyorsunuz madem bir dahaki karşılaşmanızda "Benim de sana bir kahve borcum var falan derdin. Hem böylelikle sadece kahve için borçlanmış biri olarak görünürdünüz :) Ama neyse sağlık olsun sıkmayın canınızı.
BEn yazdım ve muhabbet ilerlemedi hiç, ilk gençlik yıllarındaki gibi canım Cicim beklemiyorum ama aldığım işaretlere göre beyefendi açısından olumsuz sanırım sağlık olsun be :)Karşınızda olgun bir adam var anladığım kadarıyla sizi eve bırakır bırakmaz ergenler gibi özledim yazmasını falan beklemiyorsunuz heralde. Birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz üstelik rahatsızmis biraz zaman verin eğer hoşlandıysa bir adım daha atar zaten.
Neden olumsuz oldugunu dusundunuZ? Zoraki cevap yaziyor gibi mi hissettiniz?BEn yazdım ve muhabbet ilerlemedi hiç, ilk gençlik yıllarındaki gibi canım Cicim beklemiyorum ama aldığım işaretlere göre beyefendi açısından olumsuz sanırım sağlık olsun be :)
EVet aslında yazınca o da bana sOrdu nasılsın napıyorsun diye 1 saatten fazla zaman geçti ve mesajım hala tek tik iletilmedi.yaptığımız iş çok telefon görüşmesi yapmamıza neden oluyor Hatta akşam konuşurken çoğu zaman uçak moduna alıyorum mesai dışında arayanlar ulaşmasın diye WiFi internetim açık oluyor demişti ama sonuçta cevap yzacağımı biliyor hoşlanmış olsa bunu yapmazdı belki de önemli işi var bilemeyiz ama olumsuz düşünüyorumNeden olumsuz oldugunu dusundunuZ? Zoraki cevap yaziyor gibi mi hissettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?