- 5 Haziran 2016
- 217
- 243
- 53
- 35
- Konu Sahibi cevizezmesi
-
BUluşma güzel geçti aslında mesajda muhabbet akmadı :) konu açmada pek iyi değilimdir ama doğru :)Beğendiğim adam beni kahve icmeye cikartacak muhabbet akmadi diyeceğim :)))
Anlatirim boyuna, menüde ne varsa mesela, yemekten konusurum.
Sonra depremde naptin derim.
Sen de sessizsin galiba. Muhabbetin akmamasi tek onun sucu değil sanki :)
Aynen bende sana katılıyorum. Kahve davetini küçümsemek yanlış olur. Hasta halde buluşmuş.beklemek zorunda değil bence yeterince kibar davranmış .ama her konuda bu kadar incik cincik bekliyosanız olmaz öyle ilişki. adamla daha ilk kahve yok mesaj atmadı yok beklemedi falan.
yani. yeterince şeker bir davranış bence ama konu sahibi bunu görmeyip başka şeylere takılıyorsa adama yazık ahahAynen bende sana katılıyorum. Kahve davetini küçümsemek yanlış olur. Hasta halde buluşmuş.
Adamdan etkilendiysen, temiz efendi biriyse hiiiic durma, insan herkese karsi böyle hissetmiyor sonuçta :)BUluşma güzel geçti aslında mesajda muhabbet akmadı :) konu açmada pek iyi değilimdir ama doğru :)
Takıldığı şeyler düzeltilebilir diye düşünüyorum.yani. yeterince şeker bir davranış bence ama konu sahibi bunu görmeyip başka şeylere takılıyorsa adama yazık ahah
Erkek yada kadın farketmez, insan heyecan duyduğu, hoşlandığı zaman, yüzünde bir gülümseme ile sürekli mesajlaşmak , konuşmak ister bence. Onun yazmaması, 2 saate bir cevap yazması, çalışıyorum deyip internetini kapatması, hiç heyecan duymadığını gösteriyor. O yazmadan yazmayın bir daha bana kalırsa.Etkilendim evet sohbet de güzel geçti; küçük şeylere takılmıyorum ama bütüne bakınca öyle yorumladım.bugün nasıl oldun diye sordum 7 saatte 3 kez o 4 kez ben yazdım.o kadar geç cevap yazdı ki,en son konuyu iyi haftalar görüşürüz diyip bitirmek istedim.ofise gidip çalışmış bugün, çalışsa da bu kadar abartacak bi şey yok Ama çok geç yazıyor internetini kapatıyor falan, çok ilgi beklemiyorum hemen ama birazcık heyecan duysa böyle olmazdı diye düşünüyorum
O hoşlantı ilk görüşteki beğeni olabilir. Oturup konuşunca belki farklı düşünmüştür.Size katılıyorum ama erkekler ilginç canlılar çok hoşlanıyorum derken bi anda gidiyorlar.nitekim hastalığını bahane edip yazdım ama muhabbetin tadı yok pek :)
Devam etmeyin yazismaya , o yazarsa yazin ama cok da umitli olmayinEtkilendim evet sohbet de güzel geçti; küçük şeylere takılmıyorum ama bütüne bakınca öyle yorumladım.bugün nasıl oldun diye sordum 7 saatte 3 kez o 4 kez ben yazdım.o kadar geç cevap yazdı ki,en son konuyu iyi haftalar görüşürüz diyip bitirmek istedim.ofise gidip çalışmış bugün, çalışsa da bu kadar abartacak bi şey yok Ama çok geç yazıyor internetini kapatıyor falan, çok ilgi beklemiyorum hemen ama birazcık heyecan duysa böyle olmazdı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?