bi kahve içelim mi?

Valla ben budan olumsuz elektrik aldim. Evet 18deki heyecanlar olmasa da olumlu hissedilen bi buluşmada somut bsyler olurdu muhakkak. Kafaca uyussaniz da elektrik olmamış olabilir.
Beyefendi 2 saat sonra yazdı ofise gitmiş çalışıyormuş, hava çok güzel falan demiş hakikaten ağırkanlı bir erkekle karşı karşıyayım sanırım :/

Yazdım canım, 2 saatte bir cevap yazıyoruz öyle ilerliyor nasılsın napıyorsun kısmını aşamadık daha haha
Ben de suan boyle biri ile mesajlasiyorum. 2 3 saatte bir cevap yaziyoruz. O oyle yaptikca ben de oyle yapiyorum cunku. Yada konusmanin ortasinda birden bire yok oluyor 6 saat sonra geri donuyor fln. Ve her gun, yok ben bununla asla olamam, oylesine bosluktan konusuyorum diyorum. Insan karsisinda heyecanli hareketli birini gormek istiyor. Omur torpusu gibi bunlar

Ömrüm törpüsü olmasından öte güvensizlik oluşturuyorlar gerçekten huyu olduğunu bilsem takılmamaya çalışırım; aslında sohbet ederken hiç öyle mıy mıy değildi

Beklememesi, flörtöz konuşmaması falan okey hadi de en azından buluştuktan sonra mesaj atabilirdi “güzel vakit geçirdim, teşekkürler” gibisinden. Ya yontulmamış biri ya da olumsuz olmuş. Bir erkek heyecanlı ve istekli olduğunda çok belli olur bir de böyle miydi öyle miydi diye düşünmeye gerek kalmaz. Tabi genellemeyelim yine de.

Çok aceleci davrandığınızı düşünüyorum.Ne olacaksa, bir an önce olsun, ilerlesin diye beklentiye girmeyin.Şimdi erkeklerde, kızlar kadar temkinli yaklaşıyorlar.Gereken zamanı tanımanıza rağmen, sizin beklediğiniz tarzda bir ilgi ve iletişim içine girmeye çalışmazsa, o zaman net karar verirsiniz.Bir de sizin yaklaşımınızı görmek, sizinde istekli olup olmadığınızı anlamaya çalışıyor olabilir. Biraz zaman diyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Pardon 2 saat ağırkanlı denecek kadar uzun değil.
Siz fazla heyecanlı gibisiniz.
Bende 3 4 gün oldu bir şey yazmadı sandım
Madem hasta neden bunu bir fırsata dönüştürmüyorsunuz? Nasıl olmuş iyi miymiş falan gibi

Çok teşekkür ederim cevaplar için, belki de ben aceleciyim bilmiyorum. dün eve gelince yazmadı, bugün hastalığını bahane edip ben yazdım 2 saatte bir cevap veriyor o öyle yapınca ben de öyle yapıyorum sadece hal hatır sorabildik o yüzden...kafam karıştı anlayamadım açıkçası

Adam aklina yatiyorsa biraz daha sabirli ol canim. Ben seni beğendiğini ve etkilendigini düşünüyorum.
Cocukca ergence olur diye agirdan alıyor.
Birde karsilikli begeni olsun istiyor. Yani o senin peşinden kosmak İstemiyor. Senden de ilgi bekliyor.
Bana iyi geldi ya olumlu adam size karsi.. Ben de eşimle böyle basladim. O da bana göre ağır canlıdır. Hala da öyle.
Birseyleri ondan dinlerken bayginlik geciririm. :))))

hiç kafanız karışmasın, ilgilenmiyor. benim normal arkadaşlarım bile özellikle akşamları beklemeyin dediğim halde eve girene kadar bekler. bu nezakettir. üstelik ilk kez beraber dışarı çıkıyorsunuz, centilmen bir erkek bekler. ilgilenen erkek de en azından beraber kahve içmenin kritiğini anlamak için arardı.
ben böyle gördüm, böyle biliyorum.
bence siz bir daha iletişime geçmeyin. olmadı diye bilin olursa da sürpriz oldu dersiniz.
niyetim sizi kırmak kesinlikle değil, oyalayan insan tipini sevmiyorum.

Karşılıklı beğeni olmuş olmasını çok isterdim açıkçası uzun zaman sonra biriyle çıkmak heyecanlandırdı ve beğenim beklediğimin üzerinde oldu;inşallah dediğiniz gibi olur

Teşekkür ederim kırılacak bir durum yok her fikre ihtiyacım var şu an;içimden bi ses sizin söylediğiniz gibi diyor

Karşılıklı beğeni olmuş olmasını çok isterdim açıkçası uzun zaman sonra biriyle çıkmak heyecanlandırdı ve beğenim beklediğimin üzerinde oldu;inşallah dediğiniz gibi olur
Sen istiyorsan biraz da sen atak yap canim.
Yani cok belli etme de alttan alttan gönder o mesaji.
Gözlerine bak gül...
Komik bi karikatür paylaş.
Pencereden sokagi çek. İsiklara bak ne güzel yaz
gökyüzünü çek, benim odadan böyle. Senden nasil yaz .
Biraz ortam yarat. Baktin gelisme yok o zaman cekinlirsin.

Beğendiğim adam beni kahve icmeye cikartacak muhabbet akmadi diyeceğim :)))
Anlatirim boyuna, menüde ne varsa mesela, yemekten konusurum.
Sonra depremde naptin derim.
Sen de sessizsin galiba. Muhabbetin akmamasi tek onun sucu değil sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…