- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hep oyle diyorum zaten yorgundu diye bu defa gidelim demisti yine yan cizdi ailem het aradığında soruyor gelecekmisiniz diye şimdi ben ne deyim
Anlamıyor cok denedim cok konustum olmadi sen nankorsun diyor bidebence eşinizle ciddi bir konuşma yapın
al kızını git daha da gelme bakalım ne yapacakAnlamıyor cok denedim cok konustum olmadi sen nankorsun diyor bide
korkunu hissettikçe üstüne geliyodur. bi nevi hayvan gibi düşünürsen eşini (Gercekten korkuyorum ne yapacağı belli olmuyor kizim aglayinca falan cok kotu sinirleniyor kizima zarar verir diye korkuyorum bunuda kimseye anlatamiyorum kimse bana inanmıyor boyle yapti deyince sen uyduruyon oyle yapmamistir diyorlar
Ne yapsin annesinin yaninda mışıl mışıl uyural kızını git daha da gelme bakalım ne yapacak
Of benim elimden birsey gelmiyor anca agliyorum zaten konusursam bu defa saldirmaya başlıyorkorkunu hissettikçe üstüne geliyodur. bi nevi hayvan gibi düşünürsen eşini (pardon ) ondan abartıyordur. köpek sana havladığında geri adım atar kaçarsan, seni kovalar. dişini gösterirsen yada taş atar gibi yaparsan, kaçar. doğanın kanunu bu güçlü güçsüzü hep ezmeye çalışır, ego tatmini yapar.
kızının ağlaması senin suçun mu? ya da onunda kızı değil mi? boş boş bağıracağına al sustur o zaman deyip bırakmak lazım böylesinin kucağına çocuğu.
Ailem sabret diyor ya disardan gören hic bi sorunu olmayan samire esine her dediğini yaptiran gibi gözüküyor adam iyi oynuyor bildigin4gun uyur 5 gun uyur sonra ? kuzum ne beklıyon bu adamın başını ailene güveniyorsan toplan git
seni ezmeye çalışıyor canım. türkiyede yetişme şeklinden dolayı mı bilmiyorum ama erkeklerin çoğunda var bu. hep pohpohlamışlar bunları büyürken götleri havalanmış. niye ağlıyosun ki sen suçun yoksa bağırmasına izin verme sana hastalıklı senin eşin. seni ezerek kendini yüceltmek istiyo sorunları var.Of benim elimden birsey gelmiyor anca agliyorum zaten konusursam bu defa saldirmaya başlıyor
Evet en kucukleri esim baya sonra olmus herkes babasindan tut abisu ablası hep pohpohlamislar cok bencilseni ezmeye çalışıyor canım. türkiyede yetişme şeklinden dolayı mı bilmiyorum ama erkeklerin çoğunda var bu. hep pohpohlamışlar bunları büyürken götleri havalanmış. niye ağlıyosun ki sen suçun yoksa bağırmasına izin verme sana hastalıklı senin eşin. seni ezerek kendini yüceltmek istiyo sorunları var.
Ama her zaman zorlanıyorum ki taaa kac hafta once demişler gelin oturalim diye bende tamam gelecegiz demistim cunku gideriz demisti şimdi de gitmeyecem diyorKendi anneme de ben tek giderim..
Kaynanama da..
Hiçte demem niye sen gelmiyorsun,aklıma gelmez..
Kimse de bunun peşine dusmez..nıye karı koca gelmiyorlar diye..adamın bi pazarı var onda da keyif yapar kımseye gıdemez..
Zorlamayla hayat geçmez boşveeer..gelmezse gelmesin
Sen annenleri çagır..Ama her zaman zorlanıyorum ki taaa kac hafta once demişler gelin oturalim diye bende tamam gelecegiz demistim cunku gideriz demisti şimdi de gitmeyecem diyor
Doğru soze diyecek lafim yok vallaOnun sana ve ailene yaptigi bu saygisiz hareketlerin birebir aynisini uygulaman sart. Cunku guzelikten anlamiyor. Belki bundan anlar. He anlamaz mi diyorsun?!. Anlamasa da senin gonlun rahat olur.
Onun ailesiyle her an gorusme potansiyelinizin varken pek sevgili kocaniz ayda yilda bir ailenize gitmeyi cok goruyor her defasinda kavga cikariyor hatta bayramlarda bile tenezzul etmiyorsa ben ona koca demem. Herkes haddini bilmeli gerekirse bildirilmeli. En sinirlendigim konulardan biri bu. Ortada sebep yok. Ailen biz ona birsey mi yaptik diye uzuluyor. Sen de hala gonlun rahat onun ailesiyle gorusebiliyorsun. Hatta kocana saygi duyabiliyorsun.
Onunden ekmegini almazsan sana bir daha ekmek vermesi gerektigi aklina gelmez.
Lutfen uygula. Kendini de aileni de ezdirme.Doğru soze diyecek lafim yok valla
O zaman iyice zitlasirsa bilmiyorum ne yapacagimi bende sasirdimLutfen uygula. Kendini de aileni de ezdirme.
Sen ona mecbur musun? Zitlassin. Sende zitlas . Cunku o bunu hakediyor. Huzursuzluk olmasin diye susarsan. Adam bu durumdan sikayetci oldugunu nasil idrak edecek. Zaten algida problemi var. bu durumun sonucunu sen degil o dert etmeli.O zaman iyice zitlasirsa bilmiyorum ne yapacagimi bende sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?