- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Onlar zaten dibimizde her zaman heran gidebiliriz ya ben giderim ama onlar alınıyorlar niye gelmiyor biz birseymi yaptik diyorlarSen git..
Kalsın o evde ..
K.valide giderken durum nasıl eşinde ?
Onlar zaten dibimizde her zaman heran gidebiliriz ya ben giderim ama onlar alınıyorlar niye gelmiyor biz birseymi yaptik diyorlar
Evet bende ona şaşıyorum gercekten insan hic karisinin dedigi birseyi yapinca yuz bulur diye yapmamazlik yapar mi yok her dedigimin tersini söylüyornasıl bir yetiştirilme tarzıyla büyüdü acaba,evet derse yüz bulacağınızı sanıyor yazık
şu çocuklarımızı yetiştirirken başkalarının ihtiyaçlarına isteklerine de uymak zorunda olduğunu öğretmeliyiz
böylece kendi mutlu olurken başkalarını da mutlu eder
Sende gitme anlasın nasılmış
sanmiyorum anlayacaginiSende onun ailesine gitme olsun bitsin.bak o zaman nasıl başlıyor" hadi annenlere gidelimler"
Herkes ailesine yalnız gider yada beraber gitmeyi kabul etsin. .sanmiyorum anlayacagini
Aynen valla garip annem babam gelsin diye her dedigini yaparlar ne diyor siz ucunuz bir olup beni parmaginda oynacaksiniz diyor cok aliniyorlar niye gelmiyor diye şimdi ben gelecem desem alinacaklarKocan ne acik sozlüymüs hahah giderse yuzmü bulurmussun ne akilli adammis ya bosver samirecigim o nu takma artik bence sen onunla ilgilendikce boyle yapar sen istedigini yap o gelmese gelmesin ona hic sorma artikk bak gor baska yerden vuracaks seni bosver kendi degerini kendi kaybetsin sen istedigin zaman git ailene,en azindan ona karismiyor belki zoruna gider gitmemesi ama bunlar bu dilden anliyor sen nekadr onu takmazsan okadar yalnz kalir
Bilmiyorum ben ilk duydugumda sok olmuştum yuz bulma diye yapmiyorum demiştiYüz bulma olayı nedir ya? Eşiniz sorunlu ve bencil kusura bakmayın.
Benim aileme gelmeyen saygı göstermeyen adamın ailesiyle de benim işim olmaz.
Sizde gitmeyin,hatasını görsün.
Bilmiyorum ben ilk duydugumda sok olmuştum yuz bulma diye yapmiyorum demişti
Valla yoruldum usandim artik her ne kadar bazilari icin derdim dert olmasa da benim cok zoruma giden seyler aslinda ailem kasabada kalıyorlar iki haftadır bizi çağırıyorlar gelin oturalim diye esim ise ben gitmeyecem sen git diyor ya diyorumki babam seninde gelmeni istiyor niye gitmiyorsun diyorum iste ben yorgun oluyorum da bi haftasonum varda valla hep bu gitme işinde agliyorum sonra uzatmamak icin odadan ciktim bu defa diyor ki ana baba kiz ucu bir olup beni parmaginda oynatacaklar diye ya biz adama iyi davrandikca davet ettikce adam tepemize biniyor iyice simariyor ne bayramda arar ne hal hatir sorar benim zorlamamla olur oda ya ben söylersem adama ters geliyor niye hic evet demiyorsun diyorum yüz bulursun diyor boyle psikoloji ye sahip olan esim var malesef bi akil fikir verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?