Bi kerede evet de

Bende ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Evet ama beraber gitmeyincede tek göndermiyor oturdugumuz yerden amcamlar burda onla gidersin diyor her zamanda onlarla gidemem bu defa cok ozleyecem arasi cok mesafe oluyor esimde artık aydan aya gideriz diyor cok zoruma gidiyor

Evet ama beraber gitmeyincede tek göndermiyor oturdugumuz yerden amcamlar burda onla gidersin diyor her zamanda onlarla gidemem bu defa cok ozleyecem arasi cok mesafe oluyor esimde artık aydan aya gideriz diyor cok zoruma gidiyor
niye tek gidemiyormuşsun

Normalde biz kadınlar yaparız böyle şeyleri kv ye mesafeli olalım diye :)

Eşiniz ailesi tarafından dolduruşa getiriliyo olabilir mi? Bi insan kendisine kötülüğü dokunmayan 2. Ailesine neden bu kadar art niyetli davransın ki yoksa?Erkeklerin aklına gelmez böyle şeytanlıklar genelde.Kv falan tembihliyor olabilir aman oğlum yüz verme diye.Bence kayinvalideizle bi konuşun iyi niyetli şekilde anne ben bu duruma üzülüyorum falan diye bakalım ne diyecek

Bilmiyorum sanki olabilir diye düşünüyorum ama gitmeme falan karismazlar bidefasinda abisi falan ben yokken samireye cok yuz verdiniz her iki haftada bir gidiyorlar demis ondan sonra gitmeyecegiz demeye basladi

eşin değişmiycek. kısasa kısaslar bile değiştirmiycek onu. kaç yıldır aynı tas aynı hamam değil mi zaten. boşanamam da diyosun. aynı evde fakat o yokmuş gibi mutlu yaşamaya çalış. gelmesin eşin, sen git. ailen ona kırılıcak diye kafasına taksa istemeye istemeye de olsa gelir zaten. ailen sorarsa da olan neyse açık açık söylersin. o utanmıyo çekinmiyo sen mi çekiniceksin. aman bırak zaten seninle her yere gelmesin bi zahmet, kafanı dinlersin boşver

Sen git amaan çok mu lazım bide orda onun suratını mı çekcen hizmet etcen falan...

Canim sen git annenlere hicte israr etme israr ettikce kendini kiymetli sanar. Eve mutlu dön. Hatta mumkunse ailene guzel bir dille durumu soyle ve birdaha onu cagirmamalarini rica et. Sende kv gittiginde saka yolku annecim bakin ben size ve oglunuza nekadar deger veriyirum o benim aikene gelmedigi halde ben size geldim de gulerek. Tabi bundan sonrada gitme birdaha ki hem kv hem esin yaptiginin ne oldugunu anlasin. Sonrasinda bu konuyu acma sessiz kal. O bir sure sonra ya duzelip kendi gitmek ister yada bidaha gitmez ama sen problem yasamazsin en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…