Yaa çok sağ olLazerle varis ameliyatiyla ilgili bi tecrubem yok ama gecmis olsun demek istedim:)
Bu arada internetten baktigima gore agrisiz, narkozsuz bi islemmis va hatta islem sonrasi hastalar yuruyerek evlerine donebiliomus. Yani ardindan bi sure dinlenmesi gerekse bile izinleriniz fazla fazla yeter die dusundum ben. Kolayliklar:)
Adı ameliyat olunca ürküyo insangeçmiş olsun.
karma karışılacak bi durum değil.
içinizi ferah tutun.
ameliyat sonrası istirahat çok uzun değil diye biliyorum.
Çok teşekkür ederimHiç bir bilgim yok,geçmiş olsun demek için uğradım.
Yaa çok sağ ol
İnternette arama yapmaya korkuyorum sağlık konularını
Yazdıkların iyi geldi
Bende tiroid var boğazımdaki nodülün sonucunu alana kadar internet araştırmalarını kendi hayal gücümle birleştirince ' gırtlağımdan biyopsi yapıp kanser teşhisi koymuşluğum var'tabi öyle olmadı bi usg çözdü işi şükür bişey yokmuş ama o güne kadar ben kendi kendimi yedim
Adı ameliyat olunca ürküyo insan
Öyle bıçaksızsa daha ferahlatıcı tabi
Ama ilerisi ne olur bilemiyorum, kimisi keşke yaptırmasaydım daha beter oldum diyo ya o cinsten bi tedavi mi bilemiyorum
Çok teşekkür ederim
Ozmn dogrusunu yapiosun hic bulasma, internet saglam adami hasta eder zira
Artik ameliyatlar bile o kadar uzun sure dinlenmeyi gerektirmio misal ben laparoskopik ameliyat oldum 10 gun istirahat sonrasi ise basladim. Dusun artik lazerle cok cok daha kolay.
Ama ben hasta değilim kirAPOR alın kendinize
Evet aslında ( : birden niye karalar bağladım her anlamda güzel düşün güzel olsun diye nidalar atarkenyoo sanmıyorum korkulacak bişi olcağnı.
iyi düşünün güzeli çekin mübarek cuma:)
Allah acil şifalar versin.
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun.hiç önemli bir ameliyat değil.bir müddet,uzun süre ayakta kalmaması gerekiyor.diğer türlü,her işini yapabilir.çocuğunuza da evde kendisine yardımcı olabilecek birisi varsa,(,kardeşiniz,babanız gibi)en fazla bir hafta sonra bakmaya başlayabilir.
bir haftalık bir izin yeterli diye düşünüyorum ben.ama bu annenizin karakterine bağlı,nazlı ve canı kıymetli bir insansa,bu süre uzar.ben önemli bir mide ameliyatından sonra,bir hafta da ayaktaydım.annem dişini çektirse,bir hafta yatar.yani bunun gibi.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ben de geçmiş olsun diyeceğim
Hiçbir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?