Bi konuda benden 'karma karışığım'

Bir-Dost

Herşey eksik artık
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
7.911
13.034
163
Merhaba arkadaşlar
Kısmen tanıyorsunuzdur beni ama bilmeyenler için önce bir girizgah yapayım

Ben çalışıyorum, kızım 15 aylık. Annem bakıyor, sağ olsun çokta memnunum
Fakat bugün annemin doktor kontrolü vardı, varis sebebiyle
Benim işlerim bu ara yoğun, bu yüzden eşim izin aldı. Annemin doktora gitmesi gerektiği için

Şimdi aldığım habere göre
Doktor ameliyat demiş ama lazerle, şimdi olmazsa ilerde lazerle de olamazsın demiş
Hiç bilgim yok

Varis sebebiyle lazer ameliyatı nasıl olur ? Riskleri nelerdir ?
Ameliyattan sonra hasta ne kadar dinlenmeli ?
Neler yasak, hareket olarak ?

Ona göre izin ayarlamaya çalışacağım, tüh ya geçen hafta 1 hafta izin kullanmıştım geçen yıldan kalma diye yoksa yanardı
Bu yıldan 2 hafta iznim duruyor yani ama 1 hafta ayrı 1 hafta ayrı kullanmamız gerekiyor rutinde

Eğer benim iznim kafi gelmezse, eşimle aynı zamanlı izne çıkmasak mı diyorum
1 hafta ben 1 hafta o
Sonra yine 1 hafta ben 1 hafta o
Usulü yapsak, 1 ayı tamamlarız en fazla
Ya da artık hiç mi çocuk bakamaz duruma gelir

Uzattım yapım gereği 40 soru üretebiliyorum her durumda ( daha bu hastalık genetik mi, bende de olacak mı gibi sorular var da es geçiyorum konuda onları ) üşenenler kırmızı yazıyı okusa yeterli

Anneme acil şifa için dua ederseniz sevinirim
Herkese çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Lazerle varis ameliyatiyla ilgili bi tecrubem yok ama gecmis olsun demek istedim:)
Bu arada internetten baktigima gore agrisiz, narkozsuz bi islemmis va hatta islem sonrasi hastalar yuruyerek evlerine donebiliomus. Yani ardindan bi sure dinlenmesi gerekse bile izinleriniz fazla fazla yeter die dusundum ben. Kolayliklar:)

geçmiş olsun.
karma karışılacak bi durum değil.
içinizi ferah tutun.
ameliyat sonrası istirahat çok uzun değil diye biliyorum.

Yaa çok sağ ol
İnternette arama yapmaya korkuyorum sağlık konularını
Yazdıkların iyi geldi

Bende tiroid var boğazımdaki nodülün sonucunu alana kadar internet araştırmalarını kendi hayal gücümle birleştirince ' gırtlağımdan biyopsi yapıp kanser teşhisi koymuşluğum var' tabi öyle olmadı bi usg çözdü işi şükür bişey yokmuş ama o güne kadar ben kendi kendimi yedim

geçmiş olsun.
karma karışılacak bi durum değil.
içinizi ferah tutun.
ameliyat sonrası istirahat çok uzun değil diye biliyorum.
Adı ameliyat olunca ürküyo insan
Öyle bıçaksızsa daha ferahlatıcı tabi
Ama ilerisi ne olur bilemiyorum, kimisi keşke yaptırmasaydım daha beter oldum diyo ya o cinsten bi tedavi mi bilemiyorum

Çok teşekkür ederim

Ozmn dogrusunu yapiosun hic bulasma, internet saglam adami hasta eder zira
Artik ameliyatlar bile o kadar uzun sure dinlenmeyi gerektirmio misal ben laparoskopik ameliyat oldum 10 gun istirahat sonrasi ise basladim. Dusun artik lazerle cok cok daha kolay.

yoo sanmıyorum korkulacak bişi olcağnı.
iyi düşünün güzeli çekin mübarek cuma:)
Allah acil şifalar versin.

Aslında bende sezaryen ile doğum yaptım
2.gün ayağa kalktım
3 gün rutin hayatıma devam ettim bi otur diyolardı

Haklısın, çok sağ ol

yoo sanmıyorum korkulacak bişi olcağnı.
iyi düşünün güzeli çekin mübarek cuma:)
Allah acil şifalar versin.
Evet aslında ( : birden niye karalar bağladım her anlamda güzel düşün güzel olsun diye nidalar atarken

Amin hepimizin hastalarına inşallah

çok geçmiş olsun.hiç önemli bir ameliyat değil.bir müddet,uzun süre ayakta kalmaması gerekiyor.diğer türlü,her işini yapabilir.çocuğunuza da evde kendisine yardımcı olabilecek birisi varsa,(,kardeşiniz,babanız gibi)en fazla bir hafta sonra bakmaya başlayabilir.
bir haftalık bir izin yeterli diye düşünüyorum ben.ama bu annenizin karakterine bağlı,nazlı ve canı kıymetli bir insansa,bu süre uzar.ben önemli bir mide ameliyatından sonra,bir hafta da ayaktaydım.annem dişini çektirse,bir hafta yatar.yani bunun gibi.

Çok teşekkür ederim
Nazlı biri değil annem
Ama kardeşim yok en küçük benim, babamda çalışıyor
O yüzden 1 hafta izin alırım, yetmezse sonraki hafta eşim izin alır
Ablam var anneme yakın oturuyor arada bakıyor sağ olsun ama haftanın tüm günleri müsait olamıyor o da

Geçmiş olsun size de

konu hakknda bılgım yok ama allah tum sıfa bekleyen hastalara acıl sıfa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…