- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Dimi ya,terbiyesiz ben .Belli oluyo
Anneme değil Bihter'e yorum yapmışsın
Şaka yaptım sorun değilDimi ya,terbiyesiz ben .
Çook çok geçmiş olsun,fikrim yok tek elimden gelen sağlık sıhhat temennilerimi iletmek.
Anneye hürmetler.
kesinlikleee doğruuuu.Bilmem ama bence hoş değil
Çalışmayı geç
Annesini kaybetmiş çocuklar da var yani
Ben bazı şeyleri anlamıyorum gerçekten
Başarılar dilerim kardeşinekardeşim doktor olmak üzere ama bu lazerle ameliyat spesifik bir bilgi gibi sorayım da bildiğini sanmıyorum açıkçası pek
Sağ ol PancarGeçmiş olsun canım,
Annene acil şifalar dilerim.
Lazer konusunda çok bir bilgim yok ama açık ameliyat değildir diye düşünüyorum o yüzden çok fazla izin kullanmanız gerekmeyebilir.
Telaş yapmayın olumlu düşünün lütfen
teşekkürler çok geçmiş olsun size de(annenize)Başarılar dilerim kardeşine
Lazer tedavileri genelde. Kisa sürede kişinin hayatına dönmesi için yapılıyor. Laparoskopik müdahaleler de aynı şekilde. Doktorun telefonu varsa hemen arayıp sorun. Cevap verecektir.Sesimi duyan yok mu?
Ay avukat üye gördüm de doktor üye yok mu?
Ya da annesi ninesi varis tedavisi gören?
Çatladım şurda
Çok teşekkürlerbaşta geçmiş olsun öyle çok büyütülecek öyle aylarca bakılması geeken bir ameliyat değil.hatta ameliyat denmez küçük müdehale.yaklaşık 45 dk kadar sürüyor.1-2 içinde toparlanıp kalkıyor.iyi düşünün iyi olsun.hatta cuma yaptırıp cumartesi-pazar sizde yanında olun pazartesi birşeyciği kalmaz....izinde almanıza gerek kalmaz...
Bende teşekkür ederimteşekkürler çok geçmiş olsun size de(annenize)
canım ya bunlar güzel ve iyi günler yine.
Bir kreşe, anaokuluna başlasın bu sefer de hayat çalışmayan kadınlar üstüne kurulu. Ayda kaç etkinlik var sayamıyorum bile. Yani bu da yeni bir şey annelerin etkinliklere katılması. Yok doğum günü, öğretmenin doğum günü bilmem ne...
Biz çalışan annelerin bu kadar toleransı olmuyor ama bunları anlatmak mümkün değil. Çalışmayan anneler için eğlence resmen. Ben de çok zor durumda kalıyorum bu tür durumlar için. Kızıma diyorum "baban gelsin bu sefer."
"anneee yaaa babalar gelmiyor" diyr bana.
Annemde ya da ablamda vardır sanırımLazer tedavileri genelde. Kisa sürede kişinin hayatına dönmesi için yapılıyor. Laparoskopik müdahaleler de aynı şekilde. Doktorun telefonu varsa hemen arayıp sorun. Cevap verecektir.
Allah dermansiz dert vermesin kuzumHoş geldin çok sağ ol
Bende yorumlara bakarak
1 hafta ben 1 hafta eşim = 15 güne karar verdim şu an
Ablam da anneme gider gelir yardım edebilir böylece
Burda ne dense boş. Çünkü nasıl müdahale olacak hastanın durumu ne en iyi doktoru bilir ama ben tv de izledim. Diğer variz ameliyatlarına göre çok daha çabuk iyileşiyor muş.Annemde ya da ablamda vardır sanırım
Zaten 40 tane soru yazdım ablama, müsait olunca 1.ciden başlarben işteyim
anladım ben sizi tabiki bu durumda izin düşünülmez de ama siz rahat olun öyle düşündüğünüz gibi değil.Çok teşekkürler
İçimi rahatlatıyorsunuz
İzin sorun değil annem iyi olsun da
15 gün dinlenmesi için izinlerimizi kullanırız yine de
AminAllah dermansiz dert vermesin kuzum
Annem goz ameliyati olmustu iki defa, calisiyordum o zamanlar bir de bekardim evde insan yok, kipirdamadan yuzukoyun yatmasi gerekiyordu annemin, ne zorluklar cekmistik birlikte, bir ay oyle yatmisti, tuvalet sorun yemek icmek sorun o geldi aklima
Allah basimizdan eksik etmesin guzel annelerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?