Çok konuşmamanın yolu çok konuşmamaktır. Aklınıza gelen her saniye aramayın. Telefonu elinize aldıktan sonra sakince bırakın :)
ağzına nişanlının kokuşmuş corabını tıka
Yani ne diyebiliriz ki bu sizin içinizden gelen bir şey. Sizi tutacak olanda sizsiniz. Yakın arkadaşınız varsa ona sarın bir sure :) yada mesaj yazın nişanlınıza ama atmayın :) bunun dışında da kendinizi tutmaktan başka çözüm yok. Telefonu yakınınızda tutmayın başka şeylerle zaman geçirinÇok aydınlattın tatlım sağol ama olmuyo malesef. Telefonu alınca mesaj atmadan duramıyorumm
Dur atayim hemen bir laf
Cok soru sormadan kasti belki noldu neden boylesin sıkıntı ne neye uzuldun vs gibi sorulardir.
anladımmmm ben hep kendi coraplarımı bırının agzına tıkıyorum bidaha konuşamıyo demekki benimkiler cok pis kokuyoBen genelde kokusunu tıkıyorum. O yüzden zaten bunlar hep :) uzak olduğumuz için çorabını bulamıyorumm
Canım sorununu biliyorum. Ama bu sıkıntılı durumunda bide benim sıkmamam lazım. Kendimi nasıl frenleyebilirim onun cevabını arıyorum :)Tam olarak neden depresyona girdigini sordunuz mu? Yani suan mesele sadece cok konusmanizi durdurmaniz mi? Boyle depresyondan cikilmaz. Iki sevgili rolunden cikip iki arkadas gibi konusmalisiniz bence.
Eeh iste onlari yapma.Yok neyi olduğunu biliyorum da ne zaman düzelceksin takma niye takıyosun falan deyince kızıyo sorma diyo
anladımmmm ben hep kendi coraplarımı bırının agzına tıkıyorum bidaha konuşamıyo demekki benimkiler cok pis kokuyo
ooo coraptan yırttı peki dişler nasıl?dişlerini fırcalamak yerine banyo havlusunamı siliyo?Bilemicemm :) ama zaten nişanlım diye demiyorum bi çok kadından daha temizdir. Ki günde iki çorap değiştirir.
ooo coraptan yırttı peki dişler nasıl?dişlerini fırcalamak yerine banyo havlusunamı siliyo?[/QUO
Tabiki hayırrrçok şükür ordan da tam puan alıyo
Konudaki tum mesajlarına koptum :)ooo coraptan yırttı peki dişler nasıl?dişlerini fırcalamak yerine banyo havlusunamı siliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?