• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi menü oluşturamadım henüz :(

sasirtmak istiyorsan tatlini soyle susle
gul yapraklarini yumurtanin akina batir uzerine biraz toz seker serp
firina at, kuruyunca çkar ve tatlini susle
dun tvda fransiz asçi yapti çok guzel oldu
tabi yapraklari yiyebilirler
$rosee.webp

Amann yap etli ekmek ver ayranı bitsin :1: gece gece acıktım valla birde diyetteyim allah sabır versin canım umarım istediğin gibi birsey bulursun gece gece aklımada gelmıyo kı :1: size iyi geceler hanımlar ben diyeti bozmadan uyuyorum :1:

Orman kebabı güzel fikir sevdim onu ama kıbrıs tatlısını burda galeta unlu tatlı diye bi kaç senedir zaten yapıyoruz desem bilmem kızar mısın :D
Kızmam canım günlere çok sık giderim ve sadece bikere yedim. Dedim yeni yeni yayılıyor heralde .
Bu arada orman kebabı yazdım ama macar diyecektim .Tercih senin sulu olmaması gerek tabi.
Aaa bunu kesin biliyorsundur ama çok güzel bu yapmadıysan denemelisin haşhaşlı tatlı.

Amann yap etli ekmek ver ayranı bitsin :1: gece gece acıktım valla birde diyetteyim allah sabır versin canım umarım istediğin gibi birsey bulursun gece gece aklımada gelmıyo kı :1: size iyi geceler hanımlar ben diyeti bozmadan uyuyorum :1:

Bende düşündükçe acıktım yemekte yapamıyorum zeytin ekmeğe talim:56:

Dr .Oetkerin çikolatalı Glazürüyle çilek kaplayabilirsin ortada durur.Ablamın bir gününde yapmıştım ortada çok şık duruyordu.

ne guzel fıkırler verıyorsunuz kızlar.banada aksam cayının yanına bır menu lazım esımın ısarkadasları gelıcekler pazartesıye ılk gelıslerı evımıze ne yapıcagmı bende karar veremedım bı turlu.konuyu gorunce atladım hemen bende :9 kou sahıbı kızmaz ıns :9

sasirtmak istiyorsan tatlini soyle susle
gul yapraklarini yumurtanin akina batir uzerine biraz toz seker serp
firina at, kuruyunca çkar ve tatlini susle
dun tvda fransiz asçi yapti çok guzel oldu
tabi yapraklari yiyebilirler
Eki Görüntüle 649222
Bayıldım bu fikre tek sorunum nerden gül bulucam çiçekçiye gitmek gerek , çok orijinal ama ya

Güzel bir etli yemek yapsan bunda seçim sana ait
garnitürlü mısırlı pilav
Zeytinyağlı barbunya
:44:

Kızlar merhaba,
Allah başka dert vermesin inşallah. Eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanışıp kaynaşma amaçlı 2 haftada bir buluşuyoruz evlerimizde. Her seferind değişik bişeyler görmek istediklerini söylüyorlar imayla. şimdi böyla açık açık dile gelince kimse farklı bişey yapmıyor kiiii diye,ne pişireceğim ben diye kafama takılıyor. Daha bana gelmelerine var ama şimdiden menüm hazır olsun ki kafam rahatlasın, bide taşınma durumum var. hepsi birden kurcalamasın kafamı. Kimler ne önerecek bakalım. Öğleden sonra gezmesi olacak, altın günü gibi düşünün.

Saydığın yemeklere bakılırsa hemşeriyiz :34:

seflerin çok hosuma giden diger fikri ise
buz kalibina limon suyu ve kuçucuk bir dilim limon koyuyorsun (ya da mandalina ya da baska bir meyve)
buz olunca meyve suyu ya da sampanya bardagina atiyorsun hem çok sIk olmasi için hem tat vermesi için

ne guzel fıkırler verıyorsunuz kızlar.banada aksam cayının yanına bır menu lazım esımın ısarkadasları gelıcekler pazartesıye ılk gelıslerı evımıze ne yapıcagmı bende karar veremedım bı turlu.konuyu gorunce atladım hemen bende :9 kou sahıbı kızmaz ıns :9

Kızmam canım, yanaş iskeleye :D

şimdi normalde mevlüt filan olunca hem yemek hem pasta olur bizde
eğer sende öyle bişey düşünüyorsan şöyle yapabilirsin
pilav üstü ya azıcık et sote veya tavuk sote bunu kasede alt kısma et üzerine pilav koyup ters çevirirsin
yanına sebze haşla havuç patates brokoloi üzerine mayonezli azıcık sos...bunlar önce ayranla verirler genelde
sonra çay faslına gel,nce yaş pasta veya tatlı,
kurabiye ,börek ve bir kek yapabilirsin
burada yemekler bölümünde çok güzel tarifler var..
göz atmanıöneririm..mesela krem şantili kurabiye
buzluk böreği,sultan lokumu,bunlar hoşlarına gidebilir

Back
X